Kontakt     I     Štúdiá    I     O Chefparade

SK     EN

Košice  PO - PIA (10 - 17)
0948 796 397

Bratislava  PO - PIA (10 - 17)
0948 234 553

   0948 234 553   |     info@chefparade.sk

Francúzske tartaletky a Fraisier

Naučte sa piecť dokonalé francúzske dezerty v exkluzívnom prevedení.
Prázdny

Francúzske tartaletky a Fraisier

V súčasnosti nie sú vypísané termíny

79,00 €

Francúzske tartaletky a Fraisier

Naučte sa piecť dokonalé francúzske dezerty v exkluzívnom prevedení.

Absolvovali ste v našej škole varenia cukrársky kurz Francúzske dezerty?
Pripravili sme si pre vás novinku - Francúzske dezerty 2, kde sa naučíte piecť nové dezerty, ktoré očaria každého fanúšika chutných dezertov a jahôd. Francúzska klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy.
Vedeli ste, že Fraisier znamená po francúzsky jahoda? Fraisier je vynikajúca jahodová torta, ktorej steny sú vystlané jahodami, vhodná na každú príležitosť.
Ľahké piškótové cesto genoisse naplnené lahodným vanilkovým krémom mousseline v kombinácií
s čerstvými jahodami poteší všetky mlsné jazýčky. Nielen, že vyzerá krásne, ale aj výborne chutí.
Mini tartaletky sú momentálne tiež veľmi obľúbené. Majú moderný look a dajú sa krásne ozdobiť. Dokonale obohatia každý candy bar. Chrumkavé kakaové cesto sucrée, naplnené slaným karamelom, banánom a čokoládovým krémom. Úžasná kombinácia, ktorá má zaručený úspech.

Neabsolvovali ste kurz Francúzske dezerty? Nevadí, cukrársky kurz Francúzske dezerty 2 nenadväzuje na pôvodný kurz Francúzske dezerty, takže sa nemusíte báť ho vyskúšať. :)

Ak ste milovníčkou sladkých zážitkov, nahliadnite aj do ponuky ďalších kurzov z kategórie Sladká škola vedených odborníkmi z fachu. Všetky kurzy sú zamerané na zdokonalenie sa v pečení sladkých špecialít, hravo ich však zvládnu aj začiatočníci. Tešiť sa môžete aj na užitočné rady a triky našej trpezlivej cukrárky Bibi, ktoré vás v pečení posunú na vyššiu úroveň.

Čo budeme variť

Fraisier

obľúbená jahodová torta, ktorá nielen dobre chutí, ale aj vyzerá skvelo

Mini tartaletky

trendy malé koláčiky, ktoré uspokoja aj toho najnáročnejšieho fajnšmekra

Slaný karamel

obľúbená plnka, ktorá sa hodí do väčšiny dezertov

Čokoládová ganache

dekadentná čokoládová plnka, ktorá nemá konkurenciu

Kuchár pre tento kurz je zatiaľ prekvapenie.

Rozhodne sa však máte načo tešiť :)

Ako kurz prebieha

Po príchode a uvítaní rozdelí náš šéfkuchár všetkých účastníkov do dvojíc. V prípade, že ste prišli sám/sama, nemusíte sa báť, určite k vám nájdeme správneho parťáka na varenie.

Na kurz nie je potrebné si čokoľvek nosiť. Suroviny, kuchynské náradie, zástery či take away boxy sú súčasťou kurzu.

O pitný režim mať núdzu nebudete - všetky nealkoholické nápoje sú zahrnuté v cene. Za poplatok sú alkoholické nápoje ako pivo či víno slovenskej aj svetovej produkcie, ktoré nájdete v našej ponuke. Na mieste majú účastníci tiež možnosť zakúpiť si koreniny a ingrediencie, ktoré používame aj na našich kurzoch. Platba je možná priamo u kuchára pred alebo po kurze - v hotovosti.

Všetky recepty vám po uskutočnení vášho kurzu varenia zašleme emailom do 5 nasledujúcich dní.

Ako sa k nám dostanete a info ohľadom parkovania nájdete v spodnej sekcii - ŠTÚDIÁ. 

Doprovod ďalšej osoby na kurze bohužiaľ nie je z kapacitných dôvodov možný.

Čo o kurzoch hovoria ich účastníci?

Výborné kurzy varenia. Určite odporúčam pre jednotlivcov, páry, aj pre skupiny. Vzdelávať sa máme celý život a naučiť sa nový recept na jedlo, ktoré vám vždy chutilo v reštike a doma ste sa ho báli skúsiť je skvele strávený čas.

Naučíte sa, dobre sa najete, zabavíte - skvelé na príjemný večer. Páči sa mi rôznorodosť kurzov a kuchýň, ktoré si viete vyskúšať, príjemné pracovné prostredie a skvelí kuchári a kuchárky.

Naposledy sme boli na "Cesta okolo sveta" so šéfkuchárom Marošom a atmosféra bola úžasná, jedlo výborné (veď sme si ho varili pod dozorom sami ) a máme len tie najlepšie spomienky a skúsenosti. Ďakujeme! :)

Katarína

Ďakujem za skvelý zážitok…
Bol som prvý krat (dostal somto ako darček k narodkám)
a bolo to super. Výborný lektor, výborne steaky a ešte som sa aj bombovo na/prejedol. :)
Určite by som vyskúšal aj ďalší kurz.

Vlado

S kolegynkami sme absolvovali kurz Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus.
Bola som prvýkrát a bola som nadmieru spokojná - príjemná atmosféra, profesionalita vo všetkých detailoch, pán kuchár "prezrádzal" aj tajné grify receptov, ochotne a milo nás sprevádzal celým večerom.

Vínka, ktoré sme ochutnávali, boli skvelé. Celý večer sme si užili, relaxovali pri výnimočnom jedle a vínku a ešte sme sa aj naučili ako jedlá pripraviť. Určite si zopakujem, je z čoho vyberať . :)

Mária

Ďakujeme za perfektne strávené popoludnie v príjemnej spoločnosti a so skvelým jedlom. :)
N
a kurze domácej indickej kuchyne sme sa veľa naučili
a určite vyskúšame aj ďalšie kurzy z pestrej ponuky, ktorú Chefparade ponúka! 

Zuzana

Skvelé kurzy, príjemná atmosféra a vynikajúce jedlo.
Zatiaľ som bola na dvoch (španielska kuchyňa, mini pavlovky) a určite neboli posledné.
 
Odporúčam naozaj každému + super aj ako nápad na darček pre niekoho blízkeho. 

Nikola

    Najčastejšie otázky

    Môžem prísť na kurz sám?

    Samozrejme. Účastníci kurzu varenia sú rozdelení do dvojíc, v ktorých budú variť. Ak sa rozhodnete prísť vo dvojici, obaja účastníci kurzu platia  plnú sumu za účasť na kurze varenia.

    Kedy zverejníte ďalšie termíny kurzov varenia?

    Termíny nových kurzov vypisujeme pravidelne po 15. dni v mesiaci, vždy na nasledujúci mesiac.

    Prázdny

    Mohlo by sa Vám tiež páčiť

    Prázdny

    Nastavenia ochrany súkromia

    Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...