Kontakt     I     Štúdiá    I     O Chefparade

SK     EN

Košice  PO - PIA (10 - 17)
0948 796 397

Bratislava  PO - PIA (10 - 17)
0948 234 553

   0948 234 553   |     info@chefparade.sk

Perfektné steaky

Vďaka nášmu kurzu varenia objavíte tajomstvo dokonale šťavnatých steakov!

Košice, Bardejovská 26
Utorok, 07.05.2024
17:00 - 20:30

Prázdny
5 voľných miest
89,00 €

Perfektné steaky

Vďaka nášmu kurzu varenia objavíte tajomstvo dokonale šťavnatých steakov!

Zažite na vlastnej koži, aké je byť majstrom v príprave dokonalých steakov. Pripravte sa na výzvy kurzu určeného pre ozajstných mäsových labužníkov. S asistenciou skúseného šéfkuchára a s použitím najkvalitnejších surovín to bude zážitok, na ktorý len tak ľahko nezabudnete!

Hlavným bodom celého večera bude príprava juhoamerickej vysokej roštenky, ktorou vás od výberu najlepšieho mäsa, cez tepelné spracovanie až po správne odpočinutie, prevedie náš skúsený šéfkuchár.

Budete môcť porovnať delikátny rump steak vs flank steak, z ktorých si pripravíte dokonale šťavnaté steaky prvotriednej chuti. Okrem prípravy steakov sa budeme venovať aj obľúbenému mäsovému predjedlu
v podobe hovädzieho carpaccia s rukolou a parmezánom a ukážeme si triky na vyladené steakové prílohy a krémové omáčky.

Na záver sa pripravte na zážitok v podobe flambovania čerstvého ananásu, ktoré si každý vyskúša na vlastnej panvici.

Pre milovníkov prvotriedneho mäsa máme pripravené aj ďalšie mäsové kurzy v kategórii Kuchárske kurzy mäso a steaky. Sú určené pre všetkých, od úplných začiatočníkov až po tých, ktorí už s prípravou steakov skúsenosti majú. Šéfkuchár vás prevedie celým večerom a podelí sa s vami aj o užitočné triky
a profesionálne tipy. Navštívte našu školu varenia a doprajte si večer nabitý gastronomickými zážitkami aj vy!

Čo budeme variť

Carpaccio z hovädzej sviečkovice s rukolou

tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom, podávané s chrumkavou bagetkou

Rump steak vs Flank steak

porovnanie 2 kvalitných a obľúbených steakov

Steak z juhoamerickej vysokej roštenky

šťavnatá voňavá skvostná chuť najlepšieho steaku

Omáčka zo zeleného korenia

omáčka, ktorá krásne zvýrazní chuť mäsa

Grilovaná zelenina

s bylinkami grilovaný baklažán, cukety a farebné papriky

Flambovaný ananás

krásne skaramelizovaný sladučký ananás podávaný s vanilkovou zmrzlinou

Na tomto kurze vás čaká aj malý bonus: ochutnávka 2 vín

Filip v kuchyni rád improvizuje a prekvapuje svojich hostí. Z kvalitných surovín dokáže vytvoriť nezvyčajné kombinácie.

Filip Frisch   I   šéfkuchár kurzu

Ako kurz prebieha

Po príchode a uvítaní rozdelí náš šéfkuchár všetkých účastníkov do dvojíc. V prípade, že ste prišli sám/sama, nemusíte sa báť, určite k vám nájdeme správneho parťáka na varenie.

Na kurz nie je potrebné si čokoľvek nosiť. Suroviny, kuchynské náradie, zástery či take away boxy sú súčasťou kurzu.

O pitný režim mať núdzu nebudete - všetky nealkoholické nápoje sú zahrnuté v cene. Za poplatok sú alkoholické nápoje ako pivo či víno slovenskej aj svetovej produkcie, ktoré nájdete v našej ponuke. Na mieste majú účastníci tiež možnosť zakúpiť si koreniny a ingrediencie, ktoré používame aj na našich kurzoch. Platba je možná priamo u kuchára pred alebo po kurze - v hotovosti.

Všetky recepty vám po uskutočnení vášho kurzu varenia zašleme emailom do 5 nasledujúcich dní.

Ako sa k nám dostanete a info ohľadom parkovania nájdete v spodnej sekcii - ŠTÚDIÁ. 

Doprovod ďalšej osoby na kurze bohužiaľ nie je z kapacitných dôvodov možný.

Čo o kurzoch hovoria ich účastníci?

Výborné kurzy varenia. Určite odporúčam pre jednotlivcov, páry, aj pre skupiny. Vzdelávať sa máme celý život a naučiť sa nový recept na jedlo, ktoré vám vždy chutilo v reštike a doma ste sa ho báli skúsiť je skvele strávený čas.

Naučíte sa, dobre sa najete, zabavíte - skvelé na príjemný večer. Páči sa mi rôznorodosť kurzov a kuchýň, ktoré si viete vyskúšať, príjemné pracovné prostredie a skvelí kuchári a kuchárky.

Naposledy sme boli na "Cesta okolo sveta" so šéfkuchárom Marošom a atmosféra bola úžasná, jedlo výborné (veď sme si ho varili pod dozorom sami ) a máme len tie najlepšie spomienky a skúsenosti. Ďakujeme! :)

Katarína

Ďakujem za skvelý zážitok…
Bol som prvý krat (dostal somto ako darček k narodkám)
a bolo to super. Výborný lektor, výborne steaky a ešte som sa aj bombovo na/prejedol. :)
Určite by som vyskúšal aj ďalší kurz.

Vlado

S kolegynkami sme absolvovali kurz Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus.
Bola som prvýkrát a bola som nadmieru spokojná - príjemná atmosféra, profesionalita vo všetkých detailoch, pán kuchár "prezrádzal" aj tajné grify receptov, ochotne a milo nás sprevádzal celým večerom.

Vínka, ktoré sme ochutnávali, boli skvelé. Celý večer sme si užili, relaxovali pri výnimočnom jedle a vínku a ešte sme sa aj naučili ako jedlá pripraviť. Určite si zopakujem, je z čoho vyberať . :)

Mária

Ďakujeme za perfektne strávené popoludnie v príjemnej spoločnosti a so skvelým jedlom. :)
N
a kurze domácej indickej kuchyne sme sa veľa naučili
a určite vyskúšame aj ďalšie kurzy z pestrej ponuky, ktorú Chefparade ponúka! 

Zuzana

Skvelé kurzy, príjemná atmosféra a vynikajúce jedlo.
Zatiaľ som bola na dvoch (španielska kuchyňa, mini pavlovky) a určite neboli posledné.
 
Odporúčam naozaj každému + super aj ako nápad na darček pre niekoho blízkeho. 

Nikola

    Najčastejšie otázky

    Môžem prísť na kurz sám?

    Samozrejme. Účastníci kurzu varenia sú rozdelení do dvojíc, v ktorých budú variť. Ak sa rozhodnete prísť vo dvojici, obaja účastníci kurzu platia  plnú sumu za účasť na kurze varenia.

    Kedy zverejníte ďalšie termíny kurzov varenia?

    Termíny nových kurzov vypisujeme pravidelne po 15. dni v mesiaci, vždy na nasledujúci mesiac.

    Prázdny

    Mohlo by sa Vám tiež páčiť

    Prázdny

    Nastavenia ochrany súkromia

    Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...