Kontakt     I     Štúdiá    I     O Chefparade

SK     EN

Košice  PO - PIA (10 - 17)
0948 796 397

Bratislava  PO - PIA (10 - 17)
0948 234 553

   0948 234 553   |     info@chefparade.sk

Kuchári

Martin Pollák

Je neodmysliteľnou súčasťou Chefparade tímu už od roku 2011. Svoje skúsenosti získal varením v mnohých prestížnych hoteloch a reštauráciách v Írsku, Česku a na Slovensku. Jeho tipy a triky ako uvariť chutné a vyvážené jedlo sú na nezaplatenie a sme veľmi radi, že vám prostredníctvom našich kuchárskych kurzov sprostredkujeme tento kulinársky poklad. V Chefparade sa špecializuje na mäsové kurzy, sushi a japonskú kuchyňu. 

Martin Krajčovič

Martin začínal v Chefparade ako horlivý účastník všetkých našich kurzov varenia. Jeho kuchárske nadanie a vášeň si všimol náš dvorný kuchár Martin Pollák a stal sa jeho mentorom. Odvtedy patrí Martin medzi naše kuchárske stálice v oblasti ázijskej kuchyne. Kurz "s ním patrí medzi tie najlepšie zážitky, ktoré naša škola varenia ponúka. Srdečnosť a hlboké znalosti o receptoch sú jeho poznávacím znamením.

Maroš Buberník

Maroš je gastrofanúšik už od počiatku vekov – už ako malý sa pohyboval v kuchyni a dostal odmenu vo forme dobrého jedla. Ku gastronómii pričuchol najmä spoza baru, kde voľné chvíle trávil s kolegami v kuchyni. Jeho najobľúbenejšia kuchyňa je tá, ktorú varí pre svojich blízkych. Riadi sa dôležitým heslom pekárov: "sranda musí byť, aj keby na chleba nebolo", o čom sa môžete presvedčiť aj na našich kurzoch varenia.

Denisa Vinczeová

Ako milovníčka varenia a pečenia túžila vždy vydať svoju vlastnú kuchársku knihu. Jej sen sa stal skutočnosťou po pobyte v Grécku, kde sa učila variť tradičné grécke jedlá a priviesť ich do dokonalosti.
Po pár rokoch napísala so sestrou kuchársku knihu plnú gréckych receptov. Neskôr ich varila aj v gréckej reštaurácií a začalia viesť rôzne kurzy varenia na Slovensku.
Vždy usmiatu Denisku môžete stretnúť práve na našom kuchárskom kurze Grécka kuchyňa, no s radosťou vás zasvätí aj do tajov iných Európskych špeciálít. 

Dominika Ševčíková

K pečeniu ju doviedla jej stará mama, ktorá bola výbornou kuchárkou. Dominika sa v kuchyni pohybuje prakticky od malička a so záľubou objavuje nové a originálne recepty. Varenie a pečenie sú jej najväčšou životnou vášňou. Taktiež rada športuje, aby spálila napečené kalórie. V Chefparade ju môžete stretnúť na cukrárskych kurzoch, jej špecializáciou sú čokoládové pralinky.

Lýdia "Biba" Lackovičová

Biba sa venuje pečeniu už viac ako 15 rokov. Rada vymýšľa nové príchute a rôzne kombinácie receptov.
Je veľmi kreatívna a precízna zároveň. Jej šikovné ruky už vytvorili stovky tort s rôznymi tradičnými aj netradičnými tématikami. Biba pri svojej práci vždy kladie dôraz aj na tie najmenšie detaily.
Na cukrárskych kurzoch vám rada odovzdá svoje skúsenosti. Naučí vás tipy a triky, ako si pečenie uľahčiť a zároveň vytvoriť vynikajúcu a oku lahodiacu tortu či koláč, po ktorom sa len tak zapráši.

Zuzana Mihalíková

Pre Zuzku bola gastronómia od mala vášeň. K vareniu ju doviedla jej mama, s ktorou varili obrovské hostiny pre celú rodinu. Zuzka rada v kuchyni experimentuje a skúša nové a exotické chute, vyhľadáva rôzne vychytávky a triky vo varení a pečení. Najviac ju baví pečenie chutných dezertov a ázijská kuchyňa.

Ronald Póda

Rony sa k vareniu dostal ešte pred strednou školou. Skúšal nové chute, vône a mnohokrát pripravoval doma špeciality z modernej gastronómie. Kurzy vedie od svojich 18 rokov. Svoje vedomosti a znalosti odovzdáva žiakom na strednej škole, avšak rád sa s nimi podelí aj na kurzoch v Chefparade.

Iva Miške

Ivka prežila 11 rokov v Turecku, kde ju uchvátila rozmanitá turecká gastronómia. Precestovala tam všetky regióny a načerpala tak veľa inšpirácie. Nakoľko bolo varenie a dobré jedlo Ivkinou vášňou už od detstva, postupne zbierala cenné rady a skúsenosti od profesionálných či domácich kuchárov a založila si svoj blog. Okrem prípravy autentických jedál sa dozviete veľa zaujímavých informácií o tejto krajine a jej zvykoch.

Brian Navarro

Brian sa narodil v Mexiku – v krajine plnej farieb a chutí. Svoju profesionálnu kariéru začal v roku 2011 na univerzite v Mexiku, kde sa vzdelával v odbore pohostinstvo a reštaurácia – so špeciálnym zameraním na kulinárske umenie. Svoje skúsenosti postupne nadobúdal vo vynikajúcich reštauráciách po celom svete – v Mexiku, USA, Dubaji či Arabských Emirátoch. Jeho poznávacie znamenie je široký úsmev a šikovná práca s nožmi.

Yash Srivastava

Sympaťák Yash pochádza z Indie a vareniu sa venuje od detstva. Vyštudoval hotelový manažment a pracoval ako kuchár vo viacerých reštauráciach v Indii. V roku 2017 sa presťahoval na Slovensko.
V Chefparade ho môžete stretnúť na našich exotických kurzoch Thali veggie India a Domáca indická kuchyňa.

Matúš Čierny

Matúš svoju prácu nadovšetko miluje. Počas niekoľkých rokov kuchárčiny v zahraničí nazbieral množstvo skúseností v rôznych promimentných reštauráciách. Teraz sa vrátil späť na Slovensko, kde by sa s vami o ne rád podelil. Jeho túžbou je pozdvihnúť slovenskú gastronómiu o level vyššie.

Alenka Vasileva

Vždy usmievavá Alenka pochádza zo Sibíri. Po ukončení strednej školy sa presťahovala do Prahy, kde sa popri štúdiu na hotelovej akadémií zamilovala do varenia. Následne tam pracovala ako šéfkuchárka
v niekoľkých reštauráciách a napokon sa rozhodla svoje kulinárske zručnosti priniesť aj na Slovensko.
Tu si vyskúšala taktiež prácu šéfkuchárky, ale aj cukrárky v známych Bansko-Bystrických reštaurácách.
Alenku môžete stretnúť najmä na našich kurzoch talianskej kuchyne či príprave perfektného brunchu. 

Ivana Hrašková

Ivanka sa cukrárskemu umeniu začala venovať ešte počas jej materskej dovolenky. Pečenie sa pre ňu stalo
obrovskou záľubou. Prepadla hlavne francúzskej cukrárine. Následne vyštudovala cukrársku školu a mnoho
kurzov zameraných na francúzske dezerty. Jej najobľúbenejšie sú práve makrónky a práve tie vás
v Chefparade naučí piecť a vyšperkovať k ich dokonalosti.

Milan Čas

Jedlo a varenie Milana lákalo už odmalička.  Ako vyštudovaný gastronóm sa najskôr orientoval na európsku kuchyňu. S rozvojom a rastom jeho kuchárskej profesie však svoje vedomosti a skúsenosti rozširoval. Niekoľko rokov viedol reštauráciu s ponukou starorímskej kuchyne z čias Apicia, ktorá sa považuje za základ kulinárstva. Absolvoval tiež niekoľko kulinárskych kurzov v Ázii. Dnes sa  obľubou venuje najmä príprave staroviedenskej a talianskej kuchyne, BBQ a príprave steakov.

Ladislav Výtisk

Someliér s vlastnou degustačnou pivničkou na Morave, ktorý sa cez lásku k moravskému vínu dostal až za vínami do vybraných krajín sveta. Cestovateľské degustácie vín z Libanonu, Maroka, Vietnamu, Jordánska, Gruzínska, regiónov Talianska, Rakúska a Maďarska ho priviedli na myšlienku ponúkať na degustáciach párovanie vína s regionálnou gastronómiou, spolu so zážitkami a poznatkami z ciest. Aj keď bez gastronomického vzdelania, ale o to s väčším nadšením a skúsenostiami zo zahraničných kuchýň, vám na kurzoch odovzdá poznatky, ktoré za roky cestovania nazbieral.

Sonička

Sonička si osvojovala svoje kuchárske zručnosti už v detstve. Vyštudovala cukrársku školu v Bratislave a všetky svoje skúsenosti získala praxou v tých najlepších hoteloch na Slovensku. Svoje povolanie miluje, preto sa neustále vzdeláva a učí nové veci v kuchyni. Sonička je špecialistka na taliansku či francúzsku kuchyňu, no okrem týchto kuchárskych kurzov ju stretnete aj na našich detských kurzoch varenia, kde učí variť detičky už od 6 rokov.

Jedlo a varenie Milana lákalo už odmalička.  Ako vyštudovaný gastronóm sa najskôr orientoval na európsku kuchyňu. S rozvojom a rastom jeho kuchárskej profesie však svoje vedomosti a skúsenosti rozširoval. Niekoľko rokov viedol reštauráciu s ponukou starorímskej kuchyne z čias Apicia, ktorá sa považuje za základ kulinárstva. Absolvoval tiež niekoľko kulinárskych kurzov v Ázii. Dnes sa  obľubou venuje najmä príprave staroviedenskej a talianskej kuchyne, BBQ a príprave steakov.

Prázdny

Jedinečný zážitok
kombinácia chutí, vôní a príjemnej spoločnosti

Skúsení šéfkuchári
so zahraničnými skúsenosťami

Viac ako 50 kurzov
európskej aj svetovej kuchyne

Nastavenia ochrany súkromia

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...