
Martin Pollák
Je neodmysliteľnou súčasťou Chefparade tímu už od roku 2011. Svoje skúsenosti získal varením v mnohých prestížnych hoteloch a reštauráciách v Írsku, Česku a na Slovensku. Jeho tipy a triky ako uvariť chutné a vyvážené jedlo sú na nezaplatenie a sme veľmi radi, že vám prostredníctvom našich kuchárskych kurzov sprostredkujeme tento kulinársky poklad. V Chefparade sa špecializuje na mäsové kurzy, sushi a japonskú kuchyňu.

Martin Krajčovič
Martin začínal v Chefparade ako horlivý účastník všetkých našich kurzov varenia. Jeho kuchárske nadanie a vášeň si všimol náš dvorný kuchár Martin Pollák a stal sa jeho mentorom. Odvtedy patrí Martin medzi naše kuchárske stálice v oblasti ázijskej kuchyne. Kurz "s ním patrí medzi tie najlepšie zážitky, ktoré naša škola varenia ponúka. Srdečnosť a hlboké znalosti o receptoch sú jeho poznávacím znamením.

Maroš Buberník
Maroš je gastrofanúšik už od počiatku vekov – už ako malý sa pohyboval v kuchyni a dostal odmenu vo forme dobrého jedla. Ku gastronómii pričuchol najmä spoza baru, kde voľné chvíle trávil s kolegami v kuchyni. Jeho najobľúbenejšia kuchyňa je tá, ktorú varí pre svojich blízkych. Riadi sa dôležitým heslom pekárov: "sranda musí byť, aj keby na chleba nebolo", o čom sa môžete presvedčiť aj na našich kurzoch varenia.

Denisa Vinczeová
Ako milovníčka varenia a pečenia túžila vždy vydať svoju vlastnú kuchársku knihu. Jej sen sa stal skutočnosťou po pobyte v Grécku, kde sa učila variť tradičné grécke jedlá a priviesť ich do dokonalosti.
Po pár rokoch napísala so sestrou kuchársku knihu plnú gréckych receptov. Neskôr ich varila aj v gréckej reštaurácií a začalia viesť rôzne kurzy varenia na Slovensku.
Vždy usmiatu Denisku môžete stretnúť práve na našom kuchárskom kurze Grécka kuchyňa, no s radosťou vás zasvätí aj do tajov iných Európskych špeciálít.

Dominika Ševčíková
K pečeniu ju doviedla jej stará mama, ktorá bola výbornou kuchárkou. Dominika sa v kuchyni pohybuje prakticky od malička a so záľubou objavuje nové a originálne recepty. Varenie a pečenie sú jej najväčšou životnou vášňou. Taktiež rada športuje, aby spálila napečené kalórie. V Chefparade ju môžete stretnúť na cukrárskych kurzoch, jej špecializáciou sú čokoládové pralinky.

Lýdia "Biba" Lackovičová
Biba sa venuje pečeniu už viac ako 15 rokov. Rada vymýšľa nové príchute a rôzne kombinácie receptov.
Je veľmi kreatívna a precízna zároveň. Jej šikovné ruky už vytvorili stovky tort s rôznymi tradičnými aj netradičnými tématikami. Biba pri svojej práci vždy kladie dôraz aj na tie najmenšie detaily.
Na cukrárskych kurzoch vám rada odovzdá svoje skúsenosti. Naučí vás tipy a triky, ako si pečenie uľahčiť a zároveň vytvoriť vynikajúcu a oku lahodiacu tortu či koláč, po ktorom sa len tak zapráši.

Zuzana Mihalíková
Pre Zuzku bola gastronómia od mala vášeň. K vareniu ju doviedla jej mama, s ktorou varili obrovské hostiny pre celú rodinu. Zuzka rada v kuchyni experimentuje a skúša nové a exotické chute, vyhľadáva rôzne vychytávky a triky vo varení a pečení. Najviac ju baví pečenie chutných dezertov a ázijská kuchyňa.

Ronald Póda
Rony sa k vareniu dostal ešte pred strednou školou. Skúšal nové chute, vône a mnohokrát pripravoval doma špeciality z modernej gastronómie. Kurzy vedie od svojich 18 rokov. Svoje vedomosti a znalosti odovzdáva žiakom na strednej škole, avšak rád sa s nimi podelí aj na kurzoch v Chefparade.

Brian Navarro
Brian sa narodil v Mexiku – v krajine plnej farieb a chutí. Svoju profesionálnu kariéru začal v roku 2011 na univerzite v Mexiku, kde sa vzdelával v odbore pohostinstvo a reštaurácia – so špeciálnym zameraním na kulinárske umenie. Svoje skúsenosti postupne nadobúdal vo vynikajúcich reštauráciách po celom svete – v Mexiku, USA, Dubaji či Arabských Emirátoch. Jeho poznávacie znamenie je široký úsmev a šikovná práca s nožmi.

Yash Srivastava
Sympaťák Yash pochádza z Indie a vareniu sa venuje od detstva. Vyštudoval hotelový manažment a pracoval ako kuchár vo viacerých reštauráciach v Indii. V roku 2017 sa presťahoval na Slovensko. V Chefparade ho môžete stretnúť na našich exotických kurzoch Thali veggie India a Domáca indická kuchyňa.

Matúš Čierny
Matúš svoju prácu nadovšetko miluje. Počas niekoľkých rokov kuchárčiny v zahraničí nazbieral množstvo skúseností v rôznych promimentných reštauráciách. Teraz sa vrátil späť na Slovensko, kde by sa s vami o ne rád podelil. Jeho túžbou je pozdvihnúť slovenskú gastronómiu o level vyššie.

Sonička
Sonička si osvojovala svoje kuchárske zručnosti už v detstve. Vyštudovala cukrársku školu v Bratislave a všetky svoje skúsenosti získala praxou v tých najlepších hoteloch na Slovensku. Svoje povolanie miluje, preto sa neustále vzdeláva a učí nové veci v kuchyni. Sonička je špecialistka na taliansku či francúzsku kuchyňu, no okrem týchto kuchárskych kurzov ju stretnete aj na našich detských kurzoch varenia, kde učí variť detičky už od 6 rokov.

Milan Čas
Jedlo a varenie Milana lákalo už odmalička. Ako vyštudovaný gastronóm sa najskôr orientoval na európsku kuchyňu. S rozvojom a rastom jeho kuchárskej profesie však svoje vedomosti a skúsenosti rozširoval. Niekoľko rokov viedol reštauráciu s ponukou starorímskej kuchyne z čias Apicia, ktorá sa považuje za základ kulinárstva. Absolvoval tiež niekoľko kulinárskych kurzov v Ázii. Dnes sa obľubou venuje najmä príprave staroviedenskej a talianskej kuchyne, BBQ a príprave steakov.

Ivana Hrašková
Ivanka sa cukrárskemu umeniu začala venovať ešte počas jej materskej dovolenky. Pečenie sa pre ňu stalo
obrovskou záľubou. Prepadla hlavne francúzskej cukrarine. Následne vyštudovala cukrársku školu a mnoho
kurzov zameraných na francúzske dezerty. jej najobľúbenejšie sú práve makrónky a práve tie vás
v Chefparade naučí piecť a vyšperkovať k ich dokonalosti.

Zdeněk Michálek
Zdenek sa venuje vareniu celý život a už ako malý chlapec som sa motal v kuchyni okolo jeho mamy a babičiek. Po škole zbieral zkusenosti v zahraničí ako v Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku a nasledne ako šefkuchár pôsobil v niekoľkých reštauráciách a hoteloch. Po narodení dcéry sa venuje viac zdravej strave, ale aj tak má najradšej Staročesko-slovenskú, Francúzsku kuchyňu a rôzne prípravy mäsa.

Kvalita a tradícia
viac ako 30-tisíc spokojných zákazníkov od roku 2011

Jedinečný zážitok
kombinácia chutí, vôní a príjemnej spoločnosti

Skúsení šéfkuchári
so zahraničnými skúsenosťami

Viac ako 50 kurzov
európskej aj svetovej kuchyne