Kontakt     I     Štúdiá    I     O Chefparade

SK     EN

Košice  PO - PIA (10 - 17)
0948 796 397

Bratislava  PO - PIA (10 - 17)
0948 234 553

   0948 234 553   |     info@chefparade.sk

Kuchári

Martin Pollák

Je neodmysliteľnou súčasťou Chefparade tímu už od roku 2011. Svoje skúsenosti získal varením v mnohých prestížnych hoteloch a reštauráciách v Írsku, Česku a na Slovensku. Jeho tipy a triky ako uvariť chutné a vyvážené jedlo sú na nezaplatenie a sme veľmi radi, že vám prostredníctvom našich kuchárskych kurzov sprostredkujeme tento kulinársky poklad. V Chefparade sa špecializuje na mäsové kurzy, sushi a japonskú kuchyňu. 

Martin Krajčovič

Martin začínal v Chefparade ako horlivý účastník všetkých našich kurzov varenia. Jeho kuchárske nadanie a vášeň si všimol náš dvorný kuchár Martin Pollák a stal sa jeho mentorom. Odvtedy patrí Martin medzi naše kuchárske stálice v oblasti ázijskej kuchyne. Kurz "s ním patrí medzi tie najlepšie zážitky, ktoré naša škola varenia ponúka. Srdečnosť a hlboké znalosti o receptoch sú jeho poznávacím znamením.

Maroš Buberník

Maroš je gastrofanúšik už od počiatku vekov – už ako malý sa pohyboval v kuchyni a dostal odmenu vo forme dobrého jedla. Ku gastronómii pričuchol najmä spoza baru, kde voľné chvíle trávil s kolegami v kuchyni. Jeho najobľúbenejšia kuchyňa je tá, ktorú varí pre svojich blízkych. Riadi sa dôležitým heslom pekárov: "sranda musí byť, aj keby na chleba nebolo", o čom sa môžete presvedčiť aj na našich kurzoch varenia.

Brian Navarro

Brian sa narodil v Mexiku – v krajine plnej farieb a chutí. Svoju profesionálnu kariéru začal v roku 2011 na univerzite v Mexiku, kde sa vzdelával v odbore pohostinstvo a reštaurácia – so špeciálnym zameraním na kulinárske umenie. Svoje skúsenosti postupne nadobúdal vo vynikajúcich reštauráciách po celom svete – v Mexiku, USA, Dubaji či Arabských Emirátoch. Jeho poznávacie znamenie je široký úsmev a šikovná práca s nožmi.

Yash Srivastava

Sympaťák Yash pochádza z Indie a vareniu sa venuje od detstva. Vyštudoval hotelový manažment a pracoval ako kuchár vo viacerých reštauráciach v Indii. V roku 2017 sa presťahoval na Slovensko. V Chefparade ho môžete stretnúť na našich exotických kurzoch Thali veggie India a Domáca indická kuchyňa.

Zuzana Di Candido

Pečenie bolo Zuzkinou vášňou už od detstva. Skúsenosti v gastronómii získala niekoľkoročnou praxou v zahraničí - v Austrálii, Nemecku, Švajčiarsku a Francúzsku. 7 rokov strávila v krajine najlepších svetových cukrárov, kde sa stala absolventkou známej cukrárskej školy na juhu Francúzska s titulom CAP Pâtissier. Na cukrárskych kurzoch sa s vami rada podelí o svoje skúsenosti a znalosti zo sladkého sveta.

Denisa Vinczeová

Ako vyštudovaná knihárka milujúca svoje remeslo aj vášeň v kuchyni, túžila vydať svoju vlastnú kuchársku knihu. Jej sen sa stal skutočnosťou po pobyte v Grécku, kde sa učila variť tradičné grécke jedlá.
Po 15 rokoch napísala so sestrou kuchársku knihu plnú gréckych receptov. Neskôr ich varila aj v gréckej reštaurácií a 3 roky viedla kurzy varenia na Slovensku.
Denisku môžete stretnúť práve na našom kuchárskom kurze Grécka kuchyňa, no s radosťou vás zasvätí aj do tajov iných Európskych špeciálít. 

Dominika Ševčíková

K pečeniu ju doviedla jej stará mama, ktorá bola výbornou kuchárkou. Dominika sa v kuchyni pohybuje prakticky od malička a so záľubou objavuje nové a originálne recepty. Varenie a pečenie sú jej najväčšou životnou vášňou. Taktiež rada športuje, aby spálila napečené kalórie. V Chefparade ju môžete stretnúť na cukrárskych kurzoch, jej špecializáciou sú čokoládové pralinky.

Lýdia "Biba" Lackovičová

Biba sa venuje pečeniu už viac ako 15 rokov. Rada vymýšľa nové príchute a rôzne kombinácie receptov.
Je veľmi kreatívna a precízna zároveň. Jej šikovné ruky už vytvorili stovky tort s rôznymi tradičnými aj netradičnými tématikami. Biba pri svojej práci vždy kladie dôraz aj na tie najmenšie detaily.
Na cukrárskych kurzoch vám rada odovzdá svoje skúsenosti. Naučí vás tipy a triky, ako si pečenie uľahčiť a zároveň vytvoriť vynikajúcu a oku lahodiacu tortu či koláč, po ktorom sa len tak zapráši.

Soňa Hunyadyová

Sonička si osvojovala svoje kuchárske zručnosti už v detstve. Vyštudovala cukrársku školu v Bratislave a všetky svoje skúsenosti získala praxou v tých najlepších hoteloch na Slovensku. Svoje povolanie miluje, preto sa neustále vzdeláva a učí nové veci v kuchyni. Sonička je špecialistka na taliansku či francúzsku kuchyňu, no okrem týchto kuchárskych kurzov ju stretnete aj na našich detských kurzoch varenia, kde učí variť detičky už od 6 rokov.

Zuzana Mihalíková

Pre Zuzku bola gastronómia od mala vášeň. K vareniu ju doviedla jej mama, s ktorou varili obrovské hostiny pre celú rodinu. Zuzka rada v kuchyni experimentuje a skúša nové a exotické chute, vyhľadáva rôzne vychytávky a triky vo varení a pečení. Najviac ju baví pečenie chutných dezertov a ázijská kuchyňa.

Prázdny

Zdeněk Michálek

Zdenek sa venuje vareniu celý život a už ako malý chlapec som sa motal v kuchyni okolo jeho mamy a babičiek. Po škole zbieral zkusenosti v zahraničí ako v Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku a nasledne ako šefkuchár pôsobil v niekoľkých reštauráciách a hoteloch. Po narodení dcéry sa venuje viac zdravej strave, ale aj tak má najradšej Staročesko-slovenskú, Francúzsku kuchyňu a rôzne prípravy mäsa. 

Milan Čas

Jedlo a varenie Milana lákalo už odmalička.  Ako vyštudovaný gastronóm sa najskôr orientoval na európsku kuchyňu. S rozvojom a rastom jeho kuchárskej profesie však svoje vedomosti a skúsenosti rozširoval. Niekoľko rokov viedol reštauráciu s ponukou starorímskej kuchyne z čias Apicia, ktorá sa považuje za základ kulinárstva. Absolvoval tiež niekoľko kulinárskych kurzov v Ázii. Dnes sa  obľubou venuje najmä príprave staroviedenskej a talianskej kuchyne, BBQ a príprave steakov.

Ronald Póda

Rony sa k vareniu dostal ešte pred strednou školou. Skúšal nové chute, vône a mnohokrát pripravoval doma špeciality z modernej gastronómie. Kurzy vedie od svojich 18 rokov. Svoje vedomosti a znalosti odovzdáva žiakom na strednej škole, avšak rád sa s nimi podelí aj na kurzoch v Chefparade.

Kvalita a tradícia
viac ako 30-tisíc spokojných zákazníkov od roku 2011

Jedinečný zážitok
kombinácia chutí, vôní a príjemnej spoločnosti

Skúsení šéfkuchári
so zahraničnými skúsenosťami

Viac ako 50 kurzov
európskej aj svetovej kuchyne

Nastavenia ochrany súkromia

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...