Kalendár kurzov varenia

Kurz varenia v Chefparade je to najlepšie pre milovníkov dobrého jedla. Príďte a naučte sa variť talianske, francúzske, indické, ázijské jedlá alebo pripravovať sushi – jednoducho tie najlepšie kuchyne z celého sveta.

Vyskúšate si ako pripraviť skvelý steak, ryby a dary mora a prezradíme vám aj tipy a triky pečenia makróniek. Vezmeme vás na exkurziu do sveta francúzskych dezertov, praliniek i čokolády.

Pri varení budeme používať mnohé exotické suroviny, ktoré si po kurze môžete zakúpiť v našom obchodíku Chefmarket.

Prihláste sa na vybraný kurz alebo si vyberte si z ponuky darčekových poukazov
na kurzy PREMIUM Plus alebo ŠTANDARD
.

Zvoľte mesto:

december 2020
1. 12. utorok

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom,…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Matej Bakoš
Thajská kuchyňa

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom, chilli a cesnakom s kvapkou citrónu…

4. 12. piatok

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto s píniovými…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Matej Bakoš
Talianska klasika

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto s píniovými orieškami, parmezánom a kvapkou olivového…

7. 12. pondelok

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
Perfektné steaky

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom…

11. 12. piatok

Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s hráškovým ragú a prepusteným maslom​,…

14. 12. pondelok

Makrónky (KE)

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Viktória Bronišová
Makrónky (KE)

Makrónky (KE)

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým rozvarom Krémy rôznych príchutí Vanilková a…

16. 12. streda

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Cesto krakelin Príprava základného cesta Éclair…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Viktória Bronišová
Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Cesto krakelin Príprava základného cesta Éclair Nadýchané vanilkové rožteky z jemného cesta…

Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

8 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku