Kontakt     I     Štúdiá    I     O Chefparade

SK     EN

Košice  PO - PIA (10 - 17)
0948 796 397

Bratislava  PO - PIA (10 - 17)
0948 234 553

   0948 234 553   |     info@chefparade.sk

Novinka

Majstrovské eclairs

Objavte kúzlo pečenia francúzskych dezertov eclairs.

Bratislava, Košická 58
Sobota, 24.05.2025
09:00 -

Prázdny

Majstrovské eclairs

Bratislava, Košická 58
  • sobota 24.05.2025 / 09:00 - 13:00
    Bratislava, Košická 58
2 voľné miesta
119,00 €
Novinka

Majstrovské eclairs

Objavte kúzlo pečenia francúzskych dezertov eclairs.

Či už ste zvládli základy pečenia a túžite posunúť svoje cukrárske zručnosti na novú úroveň, alebo s pečením ešte len začínate, tento kurz vás posunie na novú úroveň. Pod vedením profesionálnej cukrárky sa naučíte techniky, ktoré vám umožnia vytvoriť dokonalé eclairs s jemným choux cestom, nadýchanými krémami a precíznou dekoráciou.

Začneme základným pâte à choux – odpaľovaným cestom, ktoré je kľúčom k lahodným eclairs. Naša cukrárka vás prevedie celým procesom jeho prípravy, ktorú neskôr s ľahkosťou zvládnete aj sami.

Pripravíte si 3 jedinečné kombinácie - eclairs s čerešňami a horkou čokoládou, kde sa spája osviežujúca kyslosť višní, intenzívna horká čokoláda a jemný višňový kaviár. Eclairs s kávou a pekanovými orechmi sa vyznačuje intenzívnym kávovým krémom, ktorý je doplnený o jemné pekanové prainé a chrumkavé karamelizované orechy. Na záver sa naučíte pripraviť eclairs s medom a bielou čokoládou, v ktorom sa delikátny medový šľahačkový krém spája s krehkou medovou drobenkou, čím vytvára nezabudnuteľnú chuťovú harmóniu.

Aby ste si celý kurz užili ešte viac, čaká na vás welcome drink – Prosecco a drobné občerstvenie počas celého kurzu. Domov si odnesiete plnú krabičku vašich sladkých výtvorov.

Ak ste milovníkom sladkých zážitkov, nahliadnite aj do ponuky ďalších kurzov z kategórie Sladká škola vedených odborníkmi z fachu. Všetky cukrárske kurzy našej školy varenia sú zamerané na zdokonalenie sa v pečení sladkých špecialít, hravo ich však zvládnu aj začiatočníci. Tešiť sa môžete aj na užitočné rady a triky našej trpezlivej cukrárky, ktoré vás v pečení posunú na vyššiu úroveň.

 

Čo budeme variť

Pâte à choux

základné odpaľované cesto

Eclairs čerešne horká čokoláda

bezkonkurenčná kombinácia višní s horkou čokoládou a višňovým kaviárom

Eclairs káva a pekanové orechy

lahodný kávový krém s pekanovým praliné a karamelizovanými pekanovými orechmi

Eclairs med a biela čokoláda

medový šľahačkový krém s medovou drobenkou

Na tomto kurze vás čaká aj malý bonus: 
Welcome drink - Prosecco a drobné občerstvenie počas celého kurzu

Zuzka miluje pečenie chutných dezertov a prípravu ázijských pokrmov.

Zuzana Mihaliková   I   šéfkuchár kurzu

Ako kurz prebieha

Po príchode a uvítaní rozdelí náš šéfkuchár všetkých účastníkov do dvojíc. V prípade, že ste prišli sám/sama, nemusíte sa báť, určite k vám nájdeme správneho parťáka na varenie.

Na kurz nie je potrebné si čokoľvek nosiť. Suroviny, kuchynské náradie, zástery či take away boxy sú súčasťou kurzu.

O pitný režim mať núdzu nebudete - všetky nealkoholické nápoje sú zahrnuté v cene. Za poplatok sú alkoholické nápoje ako pivo či víno slovenskej aj svetovej produkcie, ktoré nájdete v našej ponuke. Na mieste majú účastníci tiež možnosť zakúpiť si koreniny a ingrediencie, ktoré používame aj na našich kurzoch. Platba je možná priamo u kuchára pred alebo po kurze - v hotovosti.

Všetky recepty vám po uskutočnení vášho kurzu varenia zašleme emailom na nasledujúci deň.

Ako sa k nám dostanete a info ohľadom parkovania nájdete v spodnej sekcii - ŠTÚDIÁ. 

Doprovod ďalšej osoby na kurze bohužiaľ nie je z kapacitných dôvodov možný.

Čo o kurzoch hovoria ich účastníci?

Výborné kurzy varenia. Určite odporúčam pre jednotlivcov, páry, aj pre skupiny. Vzdelávať sa máme celý život a naučiť sa nový recept na jedlo, ktoré vám vždy chutilo v reštike a doma ste sa ho báli skúsiť je skvele strávený čas.

Naučíte sa, dobre sa najete, zabavíte - skvelé na príjemný večer. Páči sa mi rôznorodosť kurzov a kuchýň, ktoré si viete vyskúšať, príjemné pracovné prostredie a skvelí kuchári a kuchárky.

Naposledy sme boli na "Cesta okolo sveta" so šéfkuchárom Marošom a atmosféra bola úžasná, jedlo výborné (veď sme si ho varili pod dozorom sami ) a máme len tie najlepšie spomienky a skúsenosti. Ďakujeme! :)

Katarína

Ďakujem za skvelý zážitok…
Bol som prvý krat (dostal somto ako darček k narodkám)
a bolo to super. Výborný lektor, výborne steaky a ešte som sa aj bombovo na/prejedol. :)
Určite by som vyskúšal aj ďalší kurz.

Vlado

S kolegynkami sme absolvovali kurz Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus.
Bola som prvýkrát a bola som nadmieru spokojná - príjemná atmosféra, profesionalita vo všetkých detailoch, pán kuchár "prezrádzal" aj tajné grify receptov, ochotne a milo nás sprevádzal celým večerom.

Vínka, ktoré sme ochutnávali, boli skvelé. Celý večer sme si užili, relaxovali pri výnimočnom jedle a vínku a ešte sme sa aj naučili ako jedlá pripraviť. Určite si zopakujem, je z čoho vyberať . :)

Mária

Ďakujeme za perfektne strávené popoludnie v príjemnej spoločnosti a so skvelým jedlom. :)
N
a kurze domácej indickej kuchyne sme sa veľa naučili
a určite vyskúšame aj ďalšie kurzy z pestrej ponuky, ktorú Chefparade ponúka! 

Zuzana

Skvelé kurzy, príjemná atmosféra a vynikajúce jedlo.
Zatiaľ som bola na dvoch (španielska kuchyňa, mini pavlovky) a určite neboli posledné.
 
Odporúčam naozaj každému + super aj ako nápad na darček pre niekoho blízkeho. 

Nikola

    Najčastejšie otázky

    Môžem prísť na kurz sám?

    Samozrejme. Účastníci kurzu varenia sú rozdelení do dvojíc, v ktorých budú variť. Ak sa rozhodnete prísť vo dvojici, obaja účastníci kurzu platia  plnú sumu za účasť na kurze varenia.

    Kedy zverejníte ďalšie termíny kurzov varenia?

    Termíny nových kurzov vypisujeme pravidelne po 15. dni v mesiaci, vždy na nasledujúci mesiac.

    Prázdny

    Mohlo by sa Vám tiež páčiť

    Nastavenia ochrany súkromia

    Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...