Prázdny
Zemiakový šalát na rakúsky spôsob
14 stredne veľkých zemiakov 5ks červenej cibule 10ks kyslé uhorky na dresing: 7PL horčice 20ml vlažnej vody 7ČL octu 1PL cukru 3PL oleja soľ | |
Zemiaky uvaríme v šupke. Necháme vychladnúť. Zatiaľ si pripravíme dresing zmiešaním všetkých surovín. Vychladnuté zemiaky ošúpeme, nakrájame na menšie kocky a dochutíme dresingom. Pridáme kyslé uhorky nastrúhané na strúhadle a do ochutených zemiakov nakrájame cibuľu. Všetko premiešame a odložíme do chladničky, aby sa chute prepojili. Šalát má byť hustý a krémový. | |
10 | |
50 minút |
Prázdny

Dlhoročné skúsenosti
na trhu od roku 2012

Jedinečný zážitok
Zažite neopakovateľný

Darček k objednávke
s rodinou či kamarátmi.

Všetko požičiame
večer plný chutí