Kontakt     I     Štúdiá    I     O Chefparade

SK     EN

Košice  PO - PIA (10 - 17)
0948 796 397

Bratislava  PO - PIA (10 - 17)
0948 234 553

   0948 234 553   |     info@chefparade.sk

Prázdny

Viedenský rezeň

Article text...
2 kg zadného teľacieho mäsa (orech) 5 vajíčok 5PL hladkej múky 10PL strúhanky 5PL mlieka 2 citróny olej a maslo na vyprážanie
Mäso nakrájame na plátky proti vláknu, aby bolo mäso po vypražení mäkké a jemné. Naklepeme ho na veľký, tenký plát. Osolíme, obalíme najprv v múke, potom vo vajíčku zmiešanom s mliekom a potom v strúhanke. Vypražíme na oleji so štipkou masla z oboch strán dozlatova. Servírujeme so zemiakovým šalátom a na vrch rezňa pridáme plátok citróna.
10
30 minút
Prázdny

Dlhoročné skúsenosti
na trhu od roku 2012

Jedinečný zážitok
Zažite neopakovateľný

Darček k objednávke
s rodinou či kamarátmi.

Všetko požičiame
večer plný chutí

Nastavenia ochrany súkromia

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...