Prázdny
Viedenský rezeň
2 kg zadného teľacieho mäsa (orech) 5 vajíčok 5PL hladkej múky 10PL strúhanky 5PL mlieka 2 citróny olej a maslo na vyprážanie | |
Mäso nakrájame na plátky proti vláknu, aby bolo mäso po vypražení mäkké a jemné. Naklepeme ho na veľký, tenký plát. Osolíme, obalíme najprv v múke, potom vo vajíčku zmiešanom s mliekom a potom v strúhanke. Vypražíme na oleji so štipkou masla z oboch strán dozlatova. Servírujeme so zemiakovým šalátom a na vrch rezňa pridáme plátok citróna. | |
10 | |
30 minút |
Prázdny

Dlhoročné skúsenosti
na trhu od roku 2012

Jedinečný zážitok
Zažite neopakovateľný

Darček k objednávke
s rodinou či kamarátmi.

Všetko požičiame
večer plný chutí