Prázdny
Viedenská zemiaková polievka
15 zemiakov strednej veľkosti 2,5PL masla 7PL hladkej múky 570g kyslej smotany cca 3l vody soľ, mleté čierne korenie, mletá rasca, majorán, olej | |
Zemiaky si ošúpeme a nakrájame na kocky. V hrnci si na masle a troške oleja osmahneme hladkú múku. Zalejeme vodou a metličkou rozmiešame dohladka. Pridáme zemiaky, soľ, rascu a varíme kým niesú zemiaky takmer hotové. Potom pridáme temperovaním kyslú smotanu a hladkú múku (2PL -necháme prevariť), dochutíme mletým čiernym korením a majoránom, povaríme a podávame. | |
10 | |
40 minút |
Prázdny
Dlhoročné skúsenosti
na trhu od roku 2012
Jedinečný zážitok
Zažite neopakovateľný
Darček k objednávke
s rodinou či kamarátmi.
Všetko požičiame
večer plný chutí