Kontakt     I     Štúdiá    I     O Chefparade

SK     EN

Košice  PO - PIA (10 - 17)
0948 796 397

Bratislava  PO - PIA (10 - 17)
0948 234 553

   0948 234 553   |     info@chefparade.sk

Prázdny

Tekvicový šalát

Article text...
1 stredne veľká tekvica hokaido 10PL tekvicové semiačka 36ks cherry paradajok 10ks stredne veľké reďkovky 5 hrstí rukoly (cca 125g) 5 hrstí polníčku (1 malé balenie) dressing: 10ČL jablčného octu soľ, čierne korenie 4PL horčice 10PL tekvicového oleja
Tekvicu prekrojime na 4 časti, lyžicou vyberieme zrnká, dáme na plech s papierom na pečenie, pokvapkáme olejom, ochutime soľou a mletým čiernym korenim a pri teplote 180s. celzia upiečieme do mäkka. Necháme vychladnúť. Potom ošúpeme a nakrájame na kocky, ktoré pridáme na vrch šalátu. Na panvici si nasucho opražíme tekvicové semiačka a necháme vychladnúť. Rukolu zmiešame s polníčkom a dáme do misky, pridáme na tenké kolieska nakrájané reďkovky, cherry paradajky na polovice, všetko zmiešame a zalejeme dresingom, ktorý sme pripravili zmiešaním všetkých ingrediencií. Na vrch pridáme upečenú tekvicu a opražené tekvicové semiačka, pokvapkáme tekvicovým olejom a servírujeme.
10
60 minút
Prázdny

Dlhoročné skúsenosti
na trhu od roku 2012

Jedinečný zážitok
Zažite neopakovateľný

Darček k objednávke
s rodinou či kamarátmi.

Všetko požičiame
večer plný chutí

Nastavenia ochrany súkromia

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...