Kontakt     I     Štúdiá    I     O Chefparade

SK     EN

Košice  PO - PIA (10 - 17)
0948 796 397

Bratislava  PO - PIA (10 - 17)
0948 234 553

   0948 234 553   |     info@chefparade.sk

Prázdny

Raviolli plnené kuracím mäsom, hubami a sušenými paradajkami

Article text...
PLNKA: 3ks šalotka 5 PL olivového oleja 250 g dubákov 250 g sušených paradajok 450 g kuracích pŕs 8 PL smotany na šľahanie (33 % tuku) + 2-3 šálky na omáčku soľ, biele korenie
45 minút
Ošúpanú a nadrobno pokrájanú šalotku orestujeme na panvici na rozohriatom olivovom oleji, pridáme pokrájané dubáky, sušené paradajky aj kuracie mäso a všetko spolu opražíme. Potom zalejeme smotanou, osolíme, ochutíme čerstvo zomletým korením a necháme na miernom plameni vyvariť asi na tretinu. Hotovú plnku dáme vychladnúť (smotana ju po vychladnutí zahustí) a z 3/4 hustej zmesi vytvarujeme guľky s priemerom asi 1 cm. Ravioli plníme hotovou plnkou a varíme vo vriacej osolenej vode 5 – 7 minút. Medzitým dáme do panvice zvyšnú štvrtinu náplne, zalejeme 1 šálkou smotany a omáčku chvíľku povaríme. Uvarené a scedené ravioly premiešame s omáčkou a ihneď podávame.
10
Prázdny

Dlhoročné skúsenosti
na trhu od roku 2012

Jedinečný zážitok
Zažite neopakovateľný

Darček k objednávke
s rodinou či kamarátmi.

Všetko požičiame
večer plný chutí

Nastavenia ochrany súkromia

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...