Prázdny
Raviolli plnené kuracím mäsom, hubami a sušenými paradajkami
PLNKA: 3ks šalotka 5 PL olivového oleja 250 g dubákov 250 g sušených paradajok 450 g kuracích pŕs 8 PL smotany na šľahanie (33 % tuku) + 2-3 šálky na omáčku soľ, biele korenie | |
45 minút | |
Ošúpanú a nadrobno pokrájanú šalotku orestujeme na panvici na rozohriatom olivovom oleji, pridáme pokrájané dubáky, sušené paradajky aj kuracie mäso a všetko spolu opražíme. Potom zalejeme smotanou, osolíme, ochutíme čerstvo zomletým korením a necháme na miernom plameni vyvariť asi na tretinu. Hotovú plnku dáme vychladnúť (smotana ju po vychladnutí zahustí) a z 3/4 hustej zmesi vytvarujeme guľky s priemerom asi 1 cm. Ravioli plníme hotovou plnkou a varíme vo vriacej osolenej vode 5 – 7 minút. Medzitým dáme do panvice zvyšnú štvrtinu náplne, zalejeme 1 šálkou smotany a omáčku chvíľku povaríme. Uvarené a scedené ravioly premiešame s omáčkou a ihneď podávame. | |
10 |
Prázdny

Dlhoročné skúsenosti
na trhu od roku 2012

Jedinečný zážitok
Zažite neopakovateľný

Darček k objednávke
s rodinou či kamarátmi.

Všetko požičiame
večer plný chutí