Kontakt     I     Štúdiá    I     O Chefparade

SK     EN

Košice  PO - PIA (10 - 17)
0948 796 397

Bratislava  PO - PIA (10 - 17)
0948 234 553

   0948 234 553   |     info@chefparade.sk

Prázdny

Krevetové rizoto

Article text...
2kg kreviet 1kg ryže Arborio 200g masla 100g parmezánu 150g cibule 4g čierneho mletého korenia 100ml bieleho vína 150ml olivového oleja 50 g cesnaku 1,5l vody soľ
Krevety orestujeme na oleji, osolíme, okoreníme a zalejeme bielym vínom, vodou a povaríme do mäkka. Ryžu orestujeme na cibuľke a zalejeme trochou vína. Takto pomaly varíme do polomäkka a rizoto zredukujeme do krémovej konzistencie. Odstavíme, dochutíme soľou, maslom a parmezánom. Podávame s plátkami parmezánu.
10
45 minút
Prázdny

Dlhoročné skúsenosti
na trhu od roku 2012

Jedinečný zážitok
Zažite neopakovateľný

Darček k objednávke
s rodinou či kamarátmi.

Všetko požičiame
večer plný chutí

Nastavenia ochrany súkromia

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...