Prázdny
Krevetové rizoto
2kg kreviet 1kg ryže Arborio 200g masla 100g parmezánu 150g cibule 4g čierneho mletého korenia 100ml bieleho vína 150ml olivového oleja 50 g cesnaku 1,5l vody soľ | |
Krevety orestujeme na oleji, osolíme, okoreníme a zalejeme bielym vínom, vodou a povaríme do mäkka. Ryžu orestujeme na cibuľke a zalejeme trochou vína. Takto pomaly varíme do polomäkka a rizoto zredukujeme do krémovej konzistencie. Odstavíme, dochutíme soľou, maslom a parmezánom. Podávame s plátkami parmezánu. | |
10 | |
45 minút |
Prázdny

Dlhoročné skúsenosti
na trhu od roku 2012

Jedinečný zážitok
Zažite neopakovateľný

Darček k objednávke
s rodinou či kamarátmi.

Všetko požičiame
večer plný chutí