Kontakt     I     Štúdiá    I     O Chefparade

SK     EN

Košice  PO - PIA (10 - 17)
0948 796 397

Bratislava  PO - PIA (10 - 17)
0948 234 553

   0948 234 553   |     info@chefparade.sk

Prázdny

DT 2022 - Paradajková polievka s bazalkou a parmezánom

Article text...
400g paradajkového pretlaku čerstvé paradajky alebo konzerva lúpaných paradajok sušená bazalka, čerstvá bazalka sušené oregano 2 strúčiky cesnaku 2 šalotky 3 lyžice olivového oleja 1 lyžica hnedého cukru 3 dcl vody alebo vývaru soľ, mleté čierne korenie parmezán, šľahačková smotana
Na olivovom oleji na šalotke a cesnaku restujeme paradajky, pridáme paradajkový pretlak, dochutíme oreganom, bazalkou a hnedým cukrom a zalejeme vodou. Varíme cca 15 minút. Pred podávaním nahrubo premixujeme a na tanieri dochutíme šľahačkou a parmezánom.
10
35 minút
Prázdny

Dlhoročné skúsenosti
na trhu od roku 2012

Jedinečný zážitok
Zažite neopakovateľný

Darček k objednávke
s rodinou či kamarátmi.

Všetko požičiame
večer plný chutí

Nastavenia ochrany súkromia

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...