Kontakt     I     Štúdiá    I     O Chefparade

SK     EN

Košice  PO - PIA (10 - 17)
0948 796 397

Bratislava  PO - PIA (10 - 17)
0948 234 553

   0948 234 553   |     info@chefparade.sk

Foodblog

Potrpíte si na kvalitný steak z vyzretého mäsa, ktorý rozkrojíte, napichnete na vidličku a vychutnáte si ten božský okamih, keď sa Vám doslova rozpadá na jazyku ?

          Gastrozážitky              Recepty

Prázdny
1-10 z 10 výsledkov

Francúzske makrónky

Mandľovú múku a práškový cukor spolu premiešame a zmes preosejeme. Bielka dáme do misky kuchynského robota. Začneme šľahať na vysokých otáčkach a krupicový cukor prisypeme po tretinách. Necháme vyšľahať na pevný sneh s ostrou špičkou, ktorá nepadá a neohýba sa. Do hotového snehu postupne vmiešavame silikónovou špachtľou v troch častiach mandľovú múku s práškovým cukrom. Premiešavame odspodu tak aby sme nerozbili sneh. Miešame až kým nevznikne hmota, ktorá má konzistenciu lávy.

Čitať viac »

Nastavenia ochrany súkromia

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...