Foodblog
Potrpíte si na kvalitný steak z vyzretého mäsa, ktorý rozkrojíte, napichnete na vidličku a vychutnáte si ten božský okamih, keď sa Vám doslova rozpadá na jazyku ?
<Zadajte anotáciu>
<Zadajte anotáciu>
<Zadajte anotáciu>
<Zadajte anotáciu>
<Zadajte anotáciu>
<Zadajte anotáciu>
Mandľovú múku a práškový cukor spolu premiešame a zmes preosejeme. Bielka dáme do misky kuchynského robota. Začneme šľahať na vysokých otáčkach a krupicový cukor prisypeme po tretinách. Necháme vyšľahať na pevný sneh s ostrou špičkou, ktorá nepadá a neohýba sa. Do hotového snehu postupne vmiešavame silikónovou špachtľou v troch častiach mandľovú múku s práškovým cukrom. Premiešavame odspodu tak aby sme nerozbili sneh. Miešame až kým nevznikne hmota, ktorá má konzistenciu lávy.
<Zadajte anotáciu>
<Zadajte anotáciu>
<Zadajte anotáciu>
<Zadajte anotáciu>