Zaži varenie v Chefparade

Nezmeškaj kurzy varenia a teambuildingy v Košiciach!

CHEFPARADE KOŠICE JE OTVORENÉ

Potrebujete poradiť s výberom kurzu?

Plánujete nezabudnuteľný teambulding?

Hľadáte miesto pre skvelú súkromnú oslavu?

Pomôžeme vám na 0915 487 382 (Po-Pia 8:30 – 16:00) alebo e-mailom na kosice@chefparade.sk.

Sledujte nás na sociálnych sietiach:

Kurzy školy varenia v Košiciach

júl 2020
august 2020
6. 7. pondelok

Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická hovädzia sviečková Plnochutný a poctivý…

13. 7. pondelok

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
Pre milovníkov mäsa

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované bravčové rebierka v mede s domácou BBQ…

14. 7. utorok

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej italiano nálady Toskánska paradajková…

17. 7. piatok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
Wok, wok, wok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo chrumkavej zeleniny Hovädzie vo woku so…

20. 7. pondelok

Francúzska klasika

Menu: Brusnicové paté s francúzskou bagetou Rýchle a chutné brusnicové paté podávané na…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
Francúzska klasika

Francúzska klasika

Menu: Brusnicové paté s francúzskou bagetou Rýchle a chutné brusnicové paté podávané na chrumkavej francúzskej bagete…

22. 7. streda

Makrónky (KE)

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Viktória Bronišová
Makrónky (KE)

Makrónky (KE)

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým rozvarom Krémy rôznych príchutí Vanilková a…

24. 7. piatok

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
Perfektné steaky

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom…

27. 7. pondelok

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
To najlepšie z Ázie

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi Goreng Indonézska jasmínová smažená ryža s…

28. 7. utorok

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Cesto krakelin Príprava základného cesta Éclair…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Viktória Bronišová
Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Cesto krakelin Príprava základného cesta Éclair Nadýchané vanilkové rožteky z jemného cesta…

4. 8. utorok

Makrónky (KE)

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Viktória Bronišová
Makrónky (KE)

Makrónky (KE)

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým rozvarom Krémy rôznych príchutí Vanilková a…

10. 8. pondelok

Moderná vegánska kuchyňa

Menu: Zemiakové placky s bylinkovým Cream "Cheese" Ľahké placky s vegánskym domácim syrom…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
Moderná vegánska kuchyňa

Moderná vegánska kuchyňa

Menu: Zemiakové placky s bylinkovým Cream "Cheese" Ľahké placky s vegánskym domácim syrom Cesnakovo-zeleninový sen s pínovými…

11. 8. utorok

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Cesto krakelin Príprava základného cesta Éclair…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Viktória Bronišová
Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Cesto krakelin Príprava základného cesta Éclair Nadýchané vanilkové rožteky z jemného cesta…

U nás sa stále niečo deje, neprepásnite to!

Odoberajte novinky, akčné ponuky a zaujímavé recepty.
Inšpirácie nie je nikdy dosť.

Sledujte nás na sociálnych sietiach:

Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

8 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku