Vietnamská kuchyňa

Vietnamská kuchyňa je považovaná za jednu z najzdravších kuchýň sveta, jedlá obsahujú veľa čerstvých korenín, zeleniny, morských plodov a sú postavené na tradičnom spôsobe úpravy. Vedeli ste, že Vietnam je najväčším producentom kešu orieškov na svete? A zároveň je aj najlepším miestom pre milovníkov kávy, keďže táto krajina je druhým najväčším producentom kávy na svete. Vietnam sa môže popýšiť aj rôznymi extravagantnými lahôdkami, ktoré v našincoch nevzbudzujú veľa dôvery, skôr vyžadujú prekonanie predsudkov pri konzumovaní. Takouto špecialitou je napríklad aj hadie víno (naložený had v ryžovom víne), ktoré sa tu tradične pije pre vitalitu, zdravie a obnovovacie účinky. Nebojte sa, žiadne hadie víno na Vás u nás nečaká. My sme si pre Vás pripravili iba vychytené špeciality, ktoré lákajú ku konzumácii hneď na prvý pohľad! Ochutnáte a naučíte sa pripraviť jednou z najznámejších lahôdok Vietnamu, ktorá výnimočne chutí a zároveň je aj veľmi zdravá – svetoznáma polievka Pho Bo, ktorá je vynikajúcim liekom napríklad pri prechladnutí. Jarné rolky nájdeme v rôznych kuchyniach a sú veľmi obľúbené. Ale Vietnam je jediná krajina, kde sa tieto rolky pripravujú a podávajú čerstvé – tepelne neupravené. My sa presne túto špecialitu naučíme pripravovať Goi Cuori – studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom. Ďalšiu špecialitu, ktorú nemôžeme v spojitosti s Vietnamom vynechať, je jedlo s rezancami: Bun Bo Nam Bo - hovädzie mäso s ustricovou omáčkou, rezancami a čerstvou zeleninou. Na záver sa pozrieme bližšie na tofu – pripravíme si vegánske vyprážané tofu s paradajkovou omáčkou a na úplný koniec si pripravíme a ochutnáme ešte lahodný mangovo-pomarančový dezert z tofu. Príďte ku nám zažiť Vietnam. Tešíme sa na Vás!

KURZY VARENIA ŠTANDARD
Zážitok s nezabudnuteľnou atmosférou, nové znalosti, chute a vône, skúsení šéfkuchári/ky. Samozrejmosťou sú nealko nápoje v cene ako aj certifikát o úspešnom absolvovaní kurzu.

  • Termín: 15. decembra 2018, sobota, 18:00
  • Miesto konania: BRATISLAVA, Košická 58
  • Doba trvania: 3,5 - 4 hodiny
  • Cena: 69 Eur
  • Kuchár: Martin Krajčovič

Objednávkový formulár


Kontaktné údaje

Meno
Priezvisko
Telefón
Email

Fakturačné údaje

Ulica / Číslo
Mesto
PSČ
Názov firmy
IČO
DIČ
Zľavový kód

Spôsob úhrady

Bankový prevod

Emailom od nás dostanete pokyny k platbe, ktorú zadáte prostredníctvom vašej banky. Ak si želáte zaslať darčekový poukaz obratom, prosím, zašlite nám potvrdenie o úhrade na kontaktný e-mail uvedený v potvrdení objednávky.

Zadajte kód
Celková suma: 69 Eur

Ak máte akýkúkoľvek otázku, navštívte prosím našu stránku FAQ alebo nás kontaktujte na emailovej adrese izabela@chefparade.sk, prípadne volajte na tel.: +421 948 234 553

Rezervácia úspešne odoslaná
CHYBA:
ĎAKUJEME za odoslanie.
Ideme na to
Doplatok na mieste konania:
Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

6 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku