To najlepšie z Ázie

Ázia je najväčším a najľudnatejším kontinentom, domovom mnohých tradícií, kultúr, národov a samozrejme mnohých národných kuchýň. Ázijská kuchyňa si získala popularitu práve kvôli svojej jednoduchosti a extra rýchlej príprave jedál. Je preslávená svojimi výraznými koreninami, ktoré majú pozitívny efekt na zdravie, vytvárajú lahodnú chuť a sú rýchlo stráviteľné. Jednotlivé kuchyne a aj jedlá sa však veľmi líšia práve podľa regiónov a je ťažké ich vystihnúť spoločnou charakteristikou, treba ich ochutnať! Jednu spoločnú vec v Ázii v spojitosti s jedlom určite nájdeme – je to typický príbor – paličky. Viete prečo sa používajú? Vraj historicky boli vidlička a nôž považované za zbrane, predstavovali symbol násilia a nemohli sa používať pri stole. Sú podľa všetkého zodpovedné aj za štíhlu líniu ázijských žien. Máte chuť zacestovať si počas jedného večera s nami naprieč celou Áziou a ochutnať to najlepšie z najlepšieho? Pripútajte sa, štartujeme. Čaká Vás excelentný výber toho najlepšieho z Ázie. Dozviete sa zaručený recept na pravú ázijskú ostro-kyslú polievku! Zastavíme sa na tradičnú čínsku polievku s lahodným tofu a shitake hubami, ďalej navštívime Bali a ochutnáme jednu z miestnych neodolateľných špecialít Nasi Goreng! Ďalšou zastávkou bude Thajsko. Tam ochutnáme vynikajúcu a bleskovú smaženú ryžu s kuracím a krevetami a pikantné nezameniteľné červené kari. Ďalšou gurmánskou zastávkou bude Čína, kde ochutnáme výborné stir-fry rezance Chow mein a fantastické smažené vegetariánske vaječné rezance. A na úplný záver sa opäť zastavíme v Thajsku na lahodnú tajomnú dobrotu, ale o tej Vám už bližšie porozpráva náš šéfkuchár priamo na kurze. Tento kurz je výbornou inšpiráciou pre všetkých zaneprázdnených a vyťažených gurmánov, ktorí chcú mať navarené do pár minút a predstavuje naozaj pestrú a fantastickú inšpiráciu čo navariť počas pracovného týždňa na večeru keď toho času nazvyš zvyčajne nie je. Tešíme sa na Vás!

KURZY VARENIA ŠTANDARD
Zážitok s nezabudnuteľnou atmosférou, nové znalosti, chute a vône, skúsení šéfkuchári/ky. Samozrejmosťou sú nealko nápoje v cene ako aj certifikát o úspešnom absolvovaní kurzu.

  • Termín: 16. decembra 2018, nedeľa, 17:00
  • Miesto konania: BRATISLAVA, Košická 58
  • Doba trvania: 3,5 - 4 hodiny
  • Cena: 69 Eur
  • Kuchár: Martin Krajčovič

Objednávkový formulár


Kontaktné údaje

Meno
Priezvisko
Telefón
Email

Fakturačné údaje

Ulica / Číslo
Mesto
PSČ
Názov firmy
IČO
DIČ
Zľavový kód

Spôsob úhrady

Bankový prevod

Emailom od nás dostanete pokyny k platbe, ktorú zadáte prostredníctvom vašej banky. Ak si želáte zaslať darčekový poukaz obratom, prosím, zašlite nám potvrdenie o úhrade na kontaktný e-mail uvedený v potvrdení objednávky.

Zadajte kód
Celková suma: 69 Eur

Ak máte akýkúkoľvek otázku, navštívte prosím našu stránku FAQ alebo nás kontaktujte na emailovej adrese izabela@chefparade.sk, prípadne volajte na tel.: +421 948 234 553

Rezervácia úspešne odoslaná
CHYBA:
ĎAKUJEME za odoslanie.
Ideme na to
Doplatok na mieste konania:
Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

6 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku