Thajsko exclusive
Thajská kuchyňa je plná zeleniny, ryže, kokosového mlieka a ovocia, no často sa používajú aj plody mora či kuracie alebo hovädzie mäso. Je preslávená predovšetkým typickou ostrou a korenistou chuťou. Správna kombinácia prísad a korenín dodá každému jedlu špecifickú chuť a vôňu. Najpoužívanejšie sú koriander, curry pasta, chilli, cesnak, arašidy a čerstvé bylinky.
Na kurze sa naučíte variť Tom yum, tradičnú thajskú polievku s krevetami. Vyskúšate si známe Pad thai a dozviete sa, z čoho sa skladá kari korenie. Chutný večer zakončíte kačicou s ryžovými rezancami. Sladká bodka na záver vo forme Mango sticky rice nesmie chýbať. Dobrú chuť!
Termín: 24. júna 2022, piatok, 17:00
Miesto konania: BRATISLAVA, Miletičova 60
Doba trvania: 3,5 - 4 hodiny
Cena: 99 Eur
Kuchár: Martin Krajčovič