Taliansko - To najlepšie z regiónov
Jedlo je bezpochyby jedným zo stavebných kameňov talianskej kultúry a napriek tomu, že svet v ktorom žijeme, je stále viac hektický, Taliani si stále naplno užívajú pôžitok z príležitosti vychutnať si dobré jedlo. Talianska kuchyňa je veľmi bohatá a pestrá. Je známa hlavne vďaka rôznym druhom cestovín, talianskym syrom, chutným dezertom a lahodným vínam.
Na kurze Taliansko - to najlepšie z regiónov, sa s našimi profesionálnymi šéfkuchármi dozviete, ako sa pripravujú špeciality z rôznych kútov tejto chuťami rozmanitej zeme - cez Parmu, Neapol, Toskánsko až po Sicíliu! Dozviete sa, že existuje aspoň 310 tvarov cestovín, naučíte sa, ako ich pripraviť al dente, a kedy k cestovinám pridať olivový olej. Počas kurzu si vlastnoručne vyrobíte talianske cestoviny, naučíte sa pripravovať smotanovú omáčku con Pollo a uvidíte, ako má vyzerať to povestné risotto. Na záver si pochutnáte na pravom tiramisu. Precestujte Taliansko za jediný večer a naučte sa variť typické pokrmy z každého kúta tejto očarujúcej krajiny!
Termín: 15. júna 2022, streda, 17:00
Miesto konania: BRATISLAVA, Miletičova 60
Doba trvania: 3,5 - 4 hodiny
Cena: 99 Eur
Kuchár: Soňa Hunyadyova