Sushi Master PREMIUM Plus

Sushi - toto výnimočné tradičné japonské jedlo, populárne všade na svete, netreba snáď predstavovať nikomu. Občas sa nesprávne zamieňa s pojmom „surová ryba“, ale v skutočnosti znamená „je to kyslé“, čo sa vzťahuje k chuti ryže, pripravenej s octom, servírovanej s rôznymi náplňami a oblohou a môže obsahovať aj surovú rybu. Sushi pôvodne vzniklo kvôli konzervovaniu rybieho mäsa, ktoré vďaka fermentovanej ryži, do ktorej sa balilo, vydržalo čerstvé až 1 rok. Dnešná moderná podoba sushi využíva ryžu varenú s octom, čím minimalizuje nepríjemnú pôvodnú vôňu dlhej fermentácie a robí z tohto tradičného pokrmu jednoduché, zdravé, diétne a veľmi lahodné jedlo, predávané často ako fast food. A vraj, ak neobľubujete paličky, je dokonca prípustné jesť ho prstami! Na prvý pohľad to vyzerá jednoducho, ale príprava tejto lahôdky si vyžaduje určitú mieru zručnosti. Príďte sa k nám naučiť pripraviť rôzne druhy sushi, na vyššej úrovni ako „obyčajné“ Maki. Náš skúsený sushi majstra Vás zasvätí do svojich kulinárskych tajomstiev! Počas približne 5 hodín Vás čaká okrem tipov, trikov a profesionálnych sushi receptov aj ochutnávka tradičného japonského saké a slivkového vína. A ako bonus si pripravíte svoj sushi box, ktorý si vezmete po kurze domov – napríklad ako ochutnávku pre svojich blízkych. Na kurze sa naučíte lahodnú japonskú tradičnú rezancovú polievku – Kurací ramen, a naučíte sa vytvoriť tieto lákavé druhy sushi: Sashimi s tuniakom a lososom, Nigiri s úhorom a tuniakom, prekrásne a pestré Futomaki – california so zeleninou a lososom pripraveným v tempurovej múke s Tobiko kaviárom z lietajúcich rýb. K dokonalému servírovaniu sushi sa naučíte pripraviť dokonalý kaviárový preliv a aby sme tieto lahodné chute vyvážili niečím príjemne sladkým, kurz ukončíme luxusnou pochúťkou s rafinovanou chuťou Japonska - pravou Matcha zmrzlinou.

KURZY VARENIA PREMIUM Plus
Skutočná lahôdka pre milovníkov gastronómie. Štandard doplnený o zaujímavé workshopy, špeciálne ingrediencie či ochutnávku vín. Každý kurz v sebe skrýva iný prémiový bonus. Úvodné občerstvenie je súčasťou kurzu.

  • Termín: 19. decembra 2018, streda, 17:00
  • Miesto konania: KOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
  • Doba trvania: 4 - 5 hodiny
  • Cena: 79 Eur
  • Kuchár: Kumiko Uher

Objednávkový formulár


Kontaktné údaje

Meno
Priezvisko
Telefón
Email

Fakturačné údaje

Ulica / Číslo
Mesto
PSČ
Názov firmy
IČO
DIČ
Zľavový kód

Spôsob úhrady

Bankový prevod

Emailom od nás dostanete pokyny k platbe, ktorú zadáte prostredníctvom vašej banky. Ak si želáte zaslať darčekový poukaz obratom, prosím, zašlite nám potvrdenie o úhrade na kontaktný e-mail uvedený v potvrdení objednávky.

Zadajte kód
Celková suma: 79 Eur

Ak máte akýkúkoľvek otázku, navštívte prosím našu stránku FAQ alebo nás kontaktujte na emailovej adrese izabela@chefparade.sk, prípadne volajte na tel.: +421 948 234 553

Rezervácia úspešne odoslaná
CHYBA:
ĎAKUJEME za odoslanie.
Ideme na to
Doplatok na mieste konania:
Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

6 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku