Sushi Master PREMIUM Plus

Sushi - toto výnimočné tradičné japonské jedlo, populárne všade na svete, netreba snáď predstavovať nikomu. Občas sa nesprávne zamieňa s pojmom „surová ryba“, ale v skutočnosti znamená „je to kyslé“, čo sa vzťahuje k chuti ryže, pripravenej s octom, servírovanej s rôznymi náplňami a oblohou a môže obsahovať aj surovú rybu. Sushi pôvodne vzniklo kvôli konzervovaniu rybieho mäsa, ktoré vďaka fermentovanej ryži, do ktorej sa balilo, vydržalo čerstvé až 1 rok. Dnešná moderná podoba sushi využíva ryžu varenú s octom, čím minimalizuje nepríjemnú pôvodnú vôňu dlhej fermentácie a robí z tohto tradičného pokrmu jednoduché, zdravé, diétne a veľmi lahodné jedlo, predávané často ako fast food. A vraj, ak neobľubujete paličky, je dokonca prípustné jesť ho prstami! Na prvý pohľad to vyzerá jednoducho, ale príprava tejto lahôdky si vyžaduje určitú mieru zručnosti. Príďte sa k nám naučiť pripraviť rôzne druhy sushi, na vyššej úrovni ako „obyčajné“ Maki. Náš skúsený sushi majstra Vás zasvätí do svojich kulinárskych tajomstiev! Počas približne 5 hodín Vás čaká okrem tipov, trikov a profesionálnych sushi receptov aj ochutnávka tradičného japonského saké a slivkového vína. A ako bonus si pripravíte svoj sushi box, ktorý si vezmete po kurze domov – napríklad ako ochutnávku pre svojich blízkych. Na kurze sa naučíte lahodnú japonskú tradičnú rezancovú polievku – Kurací ramen, a naučíte sa vytvoriť tieto lákavé druhy sushi: Sashimi s tuniakom a lososom, Nigiri s úhorom a tuniakom, prekrásne a pestré Futomaki – california so zeleninou a lososom pripraveným v tempurovej múke s Tobiko kaviárom z lietajúcich rýb. K dokonalému servírovaniu sushi sa naučíte pripraviť dokonalý kaviárový preliv a aby sme tieto lahodné chute vyvážili niečím príjemne sladkým, kurz ukončíme luxusnou pochúťkou s rafinovanou chuťou Japonska - pravou Matcha zmrzlinou.

KURZY VARENIA PREMIUM Plus
Skutočná lahôdka pre milovníkov gastronómie. Štandard doplnený o zaujímavé workshopy, špeciálne ingrediencie či ochutnávku vín. V cene kurzu PREMIUM Plus je zahrnuté:
– špeciálny KULINÁRSKY PRÉMIOVÝ BONUS uvedený v menu pri každom kurze
– neobmedzená konzumácia nealko nápojov, citronády, čaju a kávy počas kurzu
– kulinársky certifikát o úspešnom absolvovaní kurzu

  • Termín: 21. februára 2019, štvrtok, 18:00
  • Miesto konania: BRATISLAVA, Miletičova 60
  • Doba trvania: 4 - 5 hodiny
  • Cena: 89 Eur
  • Kuchár: Martin Pollák

waiting list "Kurz je už obsadený. Môžete sa však prihlásiť do Waiting list-u a ak budeme mať voľné miesto, budeme vás kontaktovať."

Kontaktné údaje

Meno
Priezvisko
Telefón
Email
Boli ste zaradený na waiting list
CHYBA:
Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

6 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku