Steaky par excellence

Hovädzie Koba je v Japonsku považovaný za majetok krajiny.
Vy práve teraz máte možnosť na novom kurze varenia Steaky Par Excellence pripraviť si z tohto “mramorového” pokladu carpaccio i steak.
Vyskúšate si prípravu dresingov aj dipov, ktoré dopĺňajú chuť a zároveň nechajú toto exkluzívne mäso vyniknúť.
Prezradíme vám aj to, čo sa skrýva za dokonale šťavnatým mäsom z daniela a aké omáčky sa k nemu hodia.
Ako na jedinom kurze v Chefparade dávame totiž priestor aj pomalému pečeniu mäsa. Na konci vás čaká sladko-svieža bodka v podobe vychýreného cheesecaku.
Nech sa páči, vitajte na našom prémiovom steakovom kurze PAR EXCELLENCE.

  • Termín: 29. januára 2020, streda, 17:00
  • Miesto konania: BRATISLAVA, Miletičova 60
  • Doba trvania: 3,5 - 4 hodiny
  • Cena: 89 Eur
  • Kuchár: Chefparade

Objednávkový formulár


Kontaktné údaje

Meno
Priezvisko
Telefón
Email

Fakturačné údaje

Ulica / Číslo
Mesto
PSČ
Názov firmy
IČO
DIČ
Zľavový kód

Spôsob úhrady

Bankový prevod

Emailom od nás dostanete pokyny k platbe, ktorú zadáte prostredníctvom vašej banky. Ak si želáte zaslať darčekový poukaz obratom, prosím, zašlite nám potvrdenie o úhrade na kontaktný e-mail uvedený v potvrdení objednávky.

Zadajte kód
Celková suma: 89 Eur

Ak máte akýkúkoľvek otázku, navštívte prosím našu stránku FAQ alebo nás kontaktujte na emailovej adrese izabela@chefparade.sk, prípadne volajte na tel.: +421 948 234 553

Rezervácia úspešne odoslaná
CHYBA:
ĎAKUJEME za odoslanie.
Ideme na to
Doplatok na mieste konania:
Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

8 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku