Steaky par excellence PREMIUM Plus

Hovädzie wagyu je v Japonsku považované za majetok krajiny.
Vy práve teraz máte možnosť na novom kurze varenia Steaky Par Excellence pripraviť si z tohto “mramorového” pokladu carpaccio i steak.
Vyskúšate si prípravu dresingov aj dipov, ktoré dopĺňajú chuť a zároveň nechajú toto exkluzívne mäso vyniknúť.
Prezradíme vám aj to, čo sa skrýva za dokonale šťavnatým mäsom z daniela a aké omáčky sa k nemu hodia.
Ako na jedinom kurze v Chefparade dávame totiž priestor aj pomalému pečeniu mäsa. Na konci vás čaká sladko-svieža bodka v podobe vychýreného cheesecaku.
Nech sa páči, vitajte na našom prémiovom steakovom kurze PAR EXCELLENCE.
PREMIUM BONUS: Ku každému chodu degustujete starostlivo vyberané slovenské vína.

  • Termín: 29. októbra 2020, štvrtok, 17:00
  • Miesto konania: BRATISLAVA, Miletičova 60
  • Doba trvania: 3,5 - 4 hodiny
  • Cena: 89 Eur
  • Kuchár: Martin Pollák

waiting list "Kurz je už obsadený. Môžete sa však prihlásiť do Waiting list-u a ak budeme mať voľné miesto, budeme vás kontaktovať."

Kontaktné údaje

Meno
Priezvisko
Telefón
Email
Boli ste zaradený na waiting list
CHYBA:
Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

8 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku