Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus
Tak, ako rozloha Argentíny a jej rozmanité klimatické podmienky, tak aj argentínska kuchyňa ponúka pestrý výber ovocia, zeleniny, no najmä mäsa vďaka tradičnému chovu dobytka. Na tomto kurze sa naučíte pripravovať vynikajúce steaky z toho najlepšieho a najkvalitnejšieho mäsa - z argentínskej sviečkovej. Okrem dobrého jedla sa dozviete, čo sa skrýva pod názvom chimichuri, aké stupne prepečenia steakov existujú a naučíte sa, aký alkohol je najvhodnejší na flambovanie.
Pôžitok z fantastickej chuti znásobí lahodné argentínske víno, ktoré budete ochutnávať počas tohto výnimočného kurzu pre ozajstných labužníkov. Prijmite pozvanie na večer plný argentínskej nálady a zažite kulinársky zážitok, na aký sa nezabúda. Bonusom tohto zážitkového kurzu je neriadená ochutnávka argentínskeho vína, ktoré sme pre vás starostlivo vybrali tak, aby ideálne dopĺňalo navarené jedlo a jedinečný gastronomický zážitok.
KURZY VARENIA PREMIUM Plus
Skutočná lahôdka pre milovníkov gastronómie. Štandard doplnený o zaujímavé workshopy, špeciálne ingrediencie či ochutnávku vín. V cene kurzu PREMIUM Plus je zahrnuté:
– špeciálny KULINÁRSKY PRÉMIOVÝ BONUS uvedený v menu pri každom kurze
– neobmedzená konzumácia nealko nápojov, limonády, čaju a kávy počas kurzu
– kulinársky certifikát o úspešnom absolvovaní kurzu
Termín: 15. februára 2021, pondelok, 17:00
Miesto konania: KOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
Doba trvania: 3,5 - 4 hodiny
Cena: 79 Eur
Kuchár: Chefparade