Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Tak, ako rozloha Argentíny a jej rozmanité klimatické podmienky, tak aj argentínska kuchyňa ponúka pestrý výber ovocia, zeleniny, no najmä mäsa vďaka tradičnému chovu dobytka. Na tomto kurze sa naučíte pripravovať vynikajúce steaky z toho najlepšieho a najkvalitnejšieho mäsa - z argentínskej sviečkovej. Okrem dobrého jedla sa dozviete, čo sa skrýva pod názvom chimichuri, aké stupne prepečenia steakov existujú a naučíte sa, aký alkohol je najvhodnejší na flambovanie.

Pôžitok z fantastickej chuti znásobí lahodné argentínske víno, ktoré budete ochutnávať počas tohto výnimočného kurzu pre ozajstných labužníkov. Prijmite pozvanie na večer plný argentínskej nálady a zažite kulinársky zážitok, na aký sa nezabúda. Bonusom tohto zážitkového kurzu je neriadená ochutnávka argentínskeho vína, ktoré sme pre vás starostlivo vybrali tak, aby ideálne dopĺňalo navarené jedlo a jedinečný gastronomický zážitok.

KURZY VARENIA PREMIUM Plus
Skutočná lahôdka pre milovníkov gastronómie. Štandard doplnený o zaujímavé workshopy, špeciálne ingrediencie či ochutnávku vín. V cene kurzu PREMIUM Plus je zahrnuté:
– špeciálny KULINÁRSKY PRÉMIOVÝ BONUS uvedený v menu pri každom kurze
– neobmedzená konzumácia nealko nápojov, limonády, čaju a kávy počas kurzu
– kulinársky certifikát o úspešnom absolvovaní kurzu

  • Termín: 24. februára 2020, pondelok, 17:00
  • Miesto konania: BRATISLAVA, Miletičova 60
  • Doba trvania: 4 - 5 hodiny
  • Cena: 89 Eur
  • Kuchár: Janko Lúdik

waiting list "Kurz je už obsadený. Môžete sa však prihlásiť do Waiting list-u a ak budeme mať voľné miesto, budeme vás kontaktovať."

Kontaktné údaje

Meno
Priezvisko
Telefón
Email
Boli ste zaradený na waiting list
CHYBA:
Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

8 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku