Špeciality z hovädzieho mäsa PREMIUM Plus
Okrem toho, že hovädzie mäso je delikatesa, má aj vysoké množstvo bielkovín a minerálov, ktoré zabezpečujú prirodzenú rovnováhu vo výžive. Nielen kvalita mäsa, ale aj spôsob prípravy určuje finálnu chuť. Názvy ako roastbeef alebo rib-eye steak vzbudzujú gastronomický rešpekt, no nemusíte sa obávať. Na kurze sa naučíte, čo sa pod nimi skrýva, ktoré hovädzie je predné, ktoré zadné, a ako správne mäso nakrájať.
Dozviete sa, aká časť je vhodná na guláš, prečo počkať so solením, a ako pripraviť skvelú marinádu. Zároveň vam povieme, prečo musí mäsko zrieť a ako rozoznáte, či je čerstvé. Ako prílohu si ugrilujeme chutnú zeleninku s množstvo trikov a tipov na prípravu rôznych druhov hovädzieho mäsa od skúseného kuchára. Teraz je ten správny čas pýtať sa mäsové otázky, na ktoré ste vždy chceli poznať odpovede. Bonusom kurzu je okrem home made bylinkového masla aj množstvo trikov a tipov na prípravu rôznych druhov hovädzieho mäsa od skúseného kuchára.
KURZY VARENIA PREMIUM Plus
Skutočná lahôdka pre milovníkov gastronómie. Štandard doplnený o zaujímavé workshopy, špeciálne ingrediencie či ochutnávku vín. V cene kurzu PREMIUM Plus je zahrnuté:
– špeciálny KULINÁRSKY PRÉMIOVÝ BONUS uvedený v menu pri každom kurze
– neobmedzená konzumácia nealko nápojov, limonády, čaju a kávy počas kurzu
– kulinársky certifikát o úspešnom absolvovaní kurzu
Termín: 19. marca 2021, piatok, 17:00
Miesto konania: KOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
Doba trvania: 3,5 - 4 hodiny
Cena: 79 Eur
Kuchár: Chefparade