Špeciality z hovädzieho mäsa PREMIUM Plus

Okrem toho, že hovädzie mäso je delikatesa, má aj vysoké množstvo bielkovín a minerálov, ktoré zabezpečujú prirodzenú rovnováhu vo výžive. Nielen kvalita mäsa, ale aj spôsob prípravy určuje finálnu chuť. Názvy ako roastbeef alebo rib-eye steak vzbudzujú gastronomický rešpekt, no nemusíte sa obávať. Na kurze sa naučíte, čo sa skrýva pod ich názvami, ktoré hovädzie je predné, ktoré zadné, a ako správne mäso nakrájať. Dozviete sa, aká časť je vhodná na guláš, prečo počkať so solením, a ako pripraviť skvelú marinádu. Zároveň vam povieme, prečo musí mäsko zrieť a ako rozoznáte, či je čerstvé. Ako prílohu si ugrilujeme chutnú zeleninku s množstvo trikov a tipov na prípravu rôznych druhov hovädzieho mäsa od skúseného kuchára. Teraz je ten správny čas pýtať sa mäsové otázky, na ktoré ste vždy chceli poznať odpovede. (Bonusom kurzu je okrem home made bylinkového masla aj množstvo trikov a tipov na prípravu rôznych druhov hovädzieho mäsa od skúseného kuchára. Teraz je ten správny čas pýtať sa mäsové otázky, na ktoré ste vždy chceli poznať odpovede. V cene kurzu sú zahrnuté nealko nápoje, pivo a citronáda. Každý účastník získa certifikát o absolvovaní kurzu.)

KURZY VARENIA PREMIUM Plus
Skutočná lahôdka pre milovníkov gastronómie. Štandard doplnený o zaujímavé workshopy, špeciálne ingrediencie či ochutnávku vín. Každý kurz v sebe skrýva iný prémiový bonus. Úvodné občerstvenie je súčasťou kurzu.

  • Termín: 12. januára 2019, sobota, 09:00
  • Miesto konania: BRATISLAVA, Košická 58
  • Doba trvania: 4 - 5 hodiny
  • Cena: 89 Eur
  • Kuchár: Martin Pollák

Objednávkový formulár


Kontaktné údaje

Meno
Priezvisko
Telefón
Email

Fakturačné údaje

Ulica / Číslo
Mesto
PSČ
Názov firmy
IČO
DIČ
Zľavový kód

Spôsob úhrady

Bankový prevod

Emailom od nás dostanete pokyny k platbe, ktorú zadáte prostredníctvom vašej banky. Ak si želáte zaslať darčekový poukaz obratom, prosím, zašlite nám potvrdenie o úhrade na kontaktný e-mail uvedený v potvrdení objednávky.

Zadajte kód
Celková suma: 89 Eur

Ak máte akýkúkoľvek otázku, navštívte prosím našu stránku FAQ alebo nás kontaktujte na emailovej adrese izabela@chefparade.sk, prípadne volajte na tel.: +421 948 234 553

Rezervácia úspešne odoslaná
CHYBA:
ĎAKUJEME za odoslanie.
Ideme na to
Doplatok na mieste konania:
Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

6 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku