Pre milovníkov mäsa
Ak má pripravované mäso priniesť ten správny gurmánsky zážitok, významnú rolu hrá nielen jeho kvalita, ale najmä to, ako ho upravíte. Príďte sa ku nám od tých najpovolanejších – našich šéfkuchárov – naučiť praktické rady, ktoré sa v receptoch bežne nepíšu - ako správne upraviť rôzne druhy mäsa, ako a kde kvalitné mäso nakupovať, ako ho správne skladovať, naporcovať, krájať i pripravovať. Môžete sa tešiť na naozajstné delikatesy.
Viete, že saltimbocca znamená v preklade jedlo, ktoré samo skáče do úst? Presne takou špecialitou začneme náš kurz. Chuťové poháriky vám ožijú pri voňavom teľacom stehienku so šunkou a šalviou, marinovaných bravčových rebierkach s domácou BBQ omáčkou i sviečkovej s hubami v demi-glace omáčke. Síce už nebudete vládať, ale kačacie prsíčka na pomarančoch a brandy si nenechajte ujsť! Ako bonus vás bude čakať prierez základnými technikami prípravy rôznych druhov mäsa, takže pri najbližšom rodinnom obede či párty, vďaka tomuto výbornému ťaháčiku od nás, určite zažiarite. Príďte si k nám po nové nápady na úpravu jedál z mäsa, tipy a triky od šéfkuchárov a povýšte svoje zručnosti a vedomosti na úplne novú úroveň.
Termín: 16. júna 2022, štvrtok, 17:00
Miesto konania: BRATISLAVA, Miletičova 60
Doba trvania: 3,5 - 4 hodiny
Cena: 99 Eur
Kuchár: Martin Pollák