Pre milovníkov mäsa

Ak má pripravované mäso priniesť ten správny gurmánsky zážitok, významnú rolu hrá nielen jeho kvalita, ale najmä to, ako ho upravíte. Príďte sa ku nám od tých najpovolanejších – našich šéfkuchárov – naučiť praktické rady, ktoré sa v receptoch bežne nepíšu - ako právne upraviť rôzne druhy mäsa, ako a kde kvalitné mäso nakupovať, ako ho správne skladovať, naporcovať, krájať i pripravovať. Môžete sa tešiť na naozajstné delikatesy. Viete že Saltimbocca znamená v preklade jedlo, ktoré samé skáče do úst? Presne takou špecialitou začneme náš kurz. Chuťové poháriky Vám ožijú pri voňavom teľacom stehienku so šunkou a šalviou, marinovaných bravčových rebierkach s domácou BBQ omáčkou i sviečkovej s hubami v demi-glace omáčke. Síce už nebudete vládať, ale kačacie prsíčka na pomarančoch a brandy si nenechajte ujsť! Ako bonus Vás bude čakať prierez základnými technikami prípravy rôznych druhov mäsa, takže pri najbližšom rodinnom obede či párty, vďaka tomuto výbornému ťaháčiku od nás, určite zažiarite. Príďte si k nám po plno nových nápadov na úpravu jedál z mäsa, tipov a trikov od šéfkuchárov a povýšte svoje zručnosti a vedomosti na úplne novú úroveň.

KURZY VARENIA ŠTANDARD
Zážitok s nezabudnuteľnou atmosférou, nové znalosti, chute a vône, skúsení šéfkuchári/ky. Samozrejmosťou sú nealko nápoje v cene ako aj certifikát o úspešnom absolvovaní kurzu.

  • Termín: 31. januára 2019, štvrtok, 18:00
  • Miesto konania: BRATISLAVA, Košická 58
  • Doba trvania: 4 - 5 hodiny
  • Cena: 69 Eur
  • Kuchár: Jan

waiting list "Kurz je už obsadený. Môžete sa však prihlásiť do Waiting list-u a ak budeme mať voľné miesto, budeme vás kontaktovať."

Kontaktné údaje

Meno
Priezvisko
Telefón
Email
Boli ste zaradený na waiting list
CHYBA:
Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

6 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku