Kuracie variácie pre začiatočníkov
Chcete zlepšiť svoje kuchárske schopnosti? Cheli by ste sa naučiť spracovať celé kura a pripraviť si z neho hneď niekoľko chodov? Chceli by ste variť tak, aby ste v kuchyni vyprodukovať čo najmenej odpadu? Príďte k nám a my Vás to naučíme! Čaká Vás niekoľko hodín zábavy a "zázrakov", ktoré sa budú diať pod Vašimi rukami. Na tomto kurze sa naučíte pracovať s nožom. Osvojíte si rôzne techniky krájania a zistíte, ako môžete ďalej spracovať odrezky či šupky tak, aby ste mali čo najmenej odpadu. Naši šéfkuchári Vám prezradia cenné rady a naučia Vás potrebné zručnosti.
Po tomto kurze sa stanete majstrom v naporcovaní kuraťa. Naučíte sa, ako z neho využiť každú časť a pripravíte si niekoľko chodov: predjedlo, polievku, šalát a hlavné jedlo.
Praktickú časť kurzu začneme výborným welcome drinkom, ktorý Vás povzbudí do ďalšieho varenia. Následne si pripravíte silný Kurací vývar s domácou mrveničkou. Šéfkuchár Vám ukáže čo znamená improvizovať pri varení, naučíte sa pripraviť vynikajúci Cézar šalát s domácou majonézou, Kuracie prsia s baby zemiakmi či Kurací paprikáš podávaný s nokerlami.
Po našom kurze sa stane kuchyňa pravdepodobne jedným z najobľúbenejších priestorov Vášho domu.
Po našom kurze budete kráľom či kráľovnou nedeľných obedov.
Termín: 24. mája 2022, utorok, 17:00
Miesto konania: KOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
Doba trvania: 4 - 5 hodiny
Cena: 89 Eur
Kuchár: Matej Bakoš