Francúzske maslové croissanty & Jahodový tart

Francúzske croissanty - toto obľúbené európske raňajkové pečivo v tvare polmesiaca miluje snáď každý. Chrumkavé krehučké laminované maslové pečivo, pochádza vlastne z Rakúska a vzniklo pravdepodobne niekedy v 13tom storočí. Legendy hovoria že croissant bol vytvorený na počesť rakúskeho víťazstva nad Turkami a bol vymodelovaný podľa mesiaca na tureckej vlajke. Hovorí sa, že francúzska kráľovná Mária Antoinette sa zaslúžila o preniknutie croisantov do Francúzska. Od roku 1920 sa stali francúzskym národným produktom a patria medzi pýchu Francúzska rovnako ako bagety. Jedna z najvychytentejších cukrární Landurée na Champs Elysées, ktorá je svetoznáma kvôli svojim makrónkam, servíruje aj naozaj prvotriedne croissanty. Príďte sa ku nám naučiť ako vyrobiť pravé francúzske maslové croissanty! Na kurze budete pripravovať neplnené a plnené tou najkvalitnejšou čokoládou - pravou belgickou čokoládou Callebaut s obsahom pravého kakaového masla s nezameniteľnou chuťou a vlastnosťami. Spolu s croissantami Vás naučíme aj ďalšiu francúzsku lahôdku – ovocný tart, ktorý vo svojej zmenšenej verzii – minitartaletky – patrí medzi najpredávanejšie dezerty v Paríži hneď po Makrónkach, Éclair a Mille-feuille. Ide o lahodný koláčik z tenkého maslového základu, naplnený krémom a na vrchu ozdobený ovocím. Je to veľmi variabilný dezert, ktorý jednoducho premeníte podľa sezónneho ovocia. Francúzi dokážu každý dezert posunúť na vyššiu úroveň, rovnako aj minitartaletky môžu mať napríklad citrónové meringue ako vrchnú vrstvu a vyzerajú úplne neodolateľne... ale o tom a o mnohých iných veciach sa už viac dozviete na našom kurze od tých najpovolanejších – našich cukrárskych šéfkuchárov.

KURZY VARENIA ŠTANDARD
Zážitok s nezabudnuteľnou atmosférou, nové znalosti, chute a vône, skúsení šéfkuchári/ky. Samozrejmosťou sú nealko nápoje v cene ako aj certifikát o úspešnom absolvovaní kurzu.

  • Termín: 27. januára 2019, nedeľa, 09:00
  • Miesto konania: BRATISLAVA, Košická 58
  • Doba trvania: 3,5 - 4 hodiny
  • Cena: 69 Eur
  • Kuchár: Zuzana di Candido

Objednávkový formulár


Kontaktné údaje

Meno
Priezvisko
Telefón
Email

Fakturačné údaje

Ulica / Číslo
Mesto
PSČ
Názov firmy
IČO
DIČ
Zľavový kód

Spôsob úhrady

Bankový prevod

Emailom od nás dostanete pokyny k platbe, ktorú zadáte prostredníctvom vašej banky. Ak si želáte zaslať darčekový poukaz obratom, prosím, zašlite nám potvrdenie o úhrade na kontaktný e-mail uvedený v potvrdení objednávky.

Zadajte kód
Celková suma: 69 Eur

Ak máte akýkúkoľvek otázku, navštívte prosím našu stránku FAQ alebo nás kontaktujte na emailovej adrese izabela@chefparade.sk, prípadne volajte na tel.: +421 948 234 553

Rezervácia úspešne odoslaná
CHYBA:
ĎAKUJEME za odoslanie.
Ideme na to
Doplatok na mieste konania:
Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

6 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku