Francúzska klasika

Francúzska kuchyňa je považovaná za vrchol gastronomického umenia! Francúzi dávajú najvyššiu prioritu pôžitku z jedla a tak aj jeho príprava a konzumácia nie sú len neutrálny akt, ale sú povýšené na rituál. Francúzi poznajú na každý deň v roku iný druh syra, zjedia približne 500 miliónov slimákov ročne a približne 10 miliárd bagiet sa v tejto krajine vyprodukuje každý rok! Neuveriteľné čísla, však? Potvrdzujú naozaj gurmánsky spôsob života Francúzov. V celosvetovom meradle patria francúzske reštaurácie medzi najvychytenejšie, najexkluzívnejšie a najviac nóbl. Francúzska kuchyňa predstavuje vrchol labužníckeho neba. A kúsok z tohto sveta labužníckeho luxusu vám prinášame u nás.

Príďte sa naučiť tradičné špeciality tejto špičkovej kuchyne k nám! Naši šéfkuchári vás naučia, ako si dokonale pripraviť francúzsku klasiku, ako napríklad výbornú tradičnú cibuľovú polievku zapečenú s toastom a syrom, alebo skvelého kohúta na burgundskom víne. Víno je považované za „intelektuálnu časť“ francúzskych jedál a je jej nepostrádateľnou súčasťou. Čaká vás taktiež návod, ako si pripraviť domáci vychýrený quiche lahodnej chuti a úplnou čerešničkou na torte bude bezchybné Crepes Suzzete, ktoré s radami od šéfkuchára zvládnete na jednotku.

Aj vám sa už zbiehajú slinky? Výborne! Príďte k nám a zistite, ako zažiariť vo vlastnej kuchyni s francúzskou gurmánskou noblesou. 

KURZY VARENIA ŠTANDARD
Zážitok s nezabudnuteľnou atmosférou, nové znalosti, chute a vône, skúsení šéfkuchári/ky. V cene kurzu ŠTANDARD je zahrnuté:
– neobmedzená konzumácia nealko nápojov, citronády, čaju a kávy počas kurzu
– kulinársky certifikát o úspešnom absolvovaní kurzu

  • Termín: 18. januára 2020, sobota, 10:00
  • Miesto konania: BRATISLAVA, Miletičova 60
  • Doba trvania: 4 - 5 hodiny
  • Cena: 69 Eur
  • Kuchár: Soňa Hunyadyova

waiting list "Kurz je už obsadený. Môžete sa však prihlásiť do Waiting list-u a ak budeme mať voľné miesto, budeme vás kontaktovať."

Kontaktné údaje

Meno
Priezvisko
Telefón
Email
Boli ste zaradený na waiting list
CHYBA:
Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

8 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku