Firemné akcie, prenájom
priestorov, outdoor varenie
BA +421/948 234 552
KE +421/948 796 397
|
Martin PollákJe neodmysliteľnou súčasťou Chefparade tímu už od roku 2011. Svoje skúsenosti získal varením v mnohých prestížnych hoteloch a reštauráciách v Írsku, Česku a na Slovensku. Jeho tipy a triky ako uvariť chutné a vyvážené jedlo sú na nezaplatenie a sme veľmi radi, že vám prostredníctvom našich kurzov sprostredkujeme tento kulinársky poklad. V Chefparade sa špecializuje na španielsku a taliansku kuchyňu, sushi a steaky. |
|
Martin KollárV gastronómií pôsobí už viac ako 10 rokov. Za tento čas si prešiel tými najlepšími reštauráciami a hotelmi v Bratislave. Pracoval tiež vo Švajčiarsku a vo Francúzsku, kde absolvoval niekoľkomesačnú stáž v reštaurácií Damiena Thuriesa. Maťo sa navyše venuje svojmu vlastnému Streed Food konceptu a usilovne pracuje na otvorení ďalšej, vlastnej prevádzky. Maťovou najväčšou záľubou je tradičná slovenská kuchyňa, avšak rovnako dobre vás zasvätí aj do tajov indickej či talianskej kuchyne. |
|
Martin KrajčovičMartin začínal v Chefparade ako horlivý účastník všetkých ponúkaných kurzov. Jeho kuchárske nadanie a vášeň si všimol náš obľúbený kuchár Martin Pollák a stal sa jeho mentorom. Odvtedy patrí Martin medzi naše kuchárske stálice v oblasti ázijskej kuchyne a varenie s ním patrí medzi tie najlepšie zážitky, ktoré naša škola ponúka. Srdečnosť a hlboké znalosti o receptoch sú jeho poznávacím znamením. |
|
Maroš BuberníkMaroš je gastrofanúšik už od počiatku vekov – už ako malý sa pohyboval v kuchyni a dostal odmenu vo forme dobrého jedla. Ku gastronómii pričuchol najmä spoza baru, kde voľné chvíle trávil s kolegami v kuchyni. Jeho najobľúbenejšia kuchyňa je tá, ktorú varí pre svojich blízkych. Riadi sa dôležitým heslom pekárov: sranda musí byť, aj keby na chleba nebolo, o čom sa môžete presvedčiť aj na našich kurzoch varenia. |
|
Brian NavarroBrian sa narodil som sa v Mexiku – meste, ktoré je plné farieb a chutí. Svoju profesionálnu kariéru začal v roku 2011 na univerzite v Mexiku, kde sa vzdelával v odbore pohostinstvo a reštaurácia – so špeciálnym zameraním na kulinárske
|
|
YashStále vysmiaty Yash pochádza z Indie a vareniu sa venuje od detstva. Vyštudoval hotelový manažment a pracoval ako kuchár vo viacerých reštauráciach v Indii. V roku 2017 sa presťahoval na Slovensko a pracuje v reštaurácií Thali, no večer ho môžete stretnúť na našich kurzoch Thali veggie India a Domáca indická kuchyňa. |
|
Zuzana Di CandidoPečenie bolo Zuzkinou vášňou už od detstva. Skúsenosti v gastronómii získala niekoľkoročnou praxou v zahraničí, hlavne v Austrálii, Nemecku, Švajčiarsku a Francúzsku. Posledných 7 rokov strávila v krajine najlepších svetových cukrárov, kde sa stala absolventkou známej cukrárskej školy na juhu Francúzska s titulom CAP Pâtissier. Na kurzoch pečenia sa s vami rada podelí o svoje skúsenosti a znalosti z cukrárskeho sveta. |
|
Denisa VinczeováAko vyštudovaná knihárka milujúca svoje remeslo aj vášeň v kuchyni, túžila vydať svoju vlastnú kuchársku knihu. Jej sen sa stal skutočnosťou po pobyte v Grécku, kde sa so sestrou učila variť tradičné grécke jedlá. Po 15 tich rokoch napísala so sestrou kuchársku knihu plnú gréckych receptov, ktoré nadobudla pri svojom pobyte v Grécku. Neskôr ich varila aj v gréckej reštaurácií a 3 roky viedla kurzy varenia.
|
|
Dominika ŠevčíkováK pečeniu ju doviedla jej stará mama, ktorá bola výbornou kuchárkou. Dominika sa v kuchyni pohybuje prakticky od malička a so záľubou objavuje nové a originálne recepty. Varenie a pečenie sú jej najväčšou životnou vášňou. Taktiež rada športuje, aby spálila napečené kalórie. V Chefparade ju môžete stretnúť na kurzoch čokoládových praliniek. |
|
Lýdia "Biba" LackovičováBiba sa venuje pečeniu už viac ako 15 rokov. Rada vymýšľa nové príchute a rôzne kombinácie receptov. Je veľmi kreatívna a precízna zároveň. Jej šikovné ruky už vytvorili stovky tort s rôznymi tradičnými aj netradičnými tématikami. Biba pri svojej práci vždy kladie dôraz aj na tie najmenšie detaily. Na kurze pečenia vám prezradí svoje skúsenosťami nadobudnuté tipy a triky a naučí vás, ako si pečenie uľahčiť a zároveň vytvoriť vynikajúcu a oku lahodiacu tortu či koláč, po ktorom sa len tak zapráši. |
|
Soňa HunyadyováSonička si osvojovala svoje kuchárske zručnosti už od detstva. Vyštudovala cukrársku školu v Bratislave a všetky svoje skúsenosti získala praxou v tých najlepších hoteloch na Slovensku. Svoje povolanie miluje, preto sa neustále vzdeláva a učí nové veci v kuchyni. Sonička je špecialistka na taliansku či francúzsku kuchyňu, no stretnete ju aj na našich detských kurzoch, kde sa venuje deťom už od 6 rokov. |
|
Michal HečkoPo kuchyni sa začal motať v roku 2005 na Malte. Vo Fortina Spa Resort 5*– Taste restaurant so zameraním na vietnamskú a stredomorskú kuchyňu – sa vypracoval od commis chef cez chef de partie. Šéfkuchárčinu okúsil v Brazílskej churrascarie a v Scarlet lounge. Po návrate na Slovensko pracoval v Modre v rodinnom Hoteli Sebastian. Odtiaľ prešiel do Hotela Mercure v Bratislave, kde ako šéfkuchár pôsobí dodnes. Michal je vychutnávač a špecialista na stredomorskú, francúzsku, ale aj slovenskú kuchyňu. |
|
Shrey KadamShrey je rodený Ind, ktorý študoval vo Švajčiarsku hotelierstvo a následne začal pracovať v známej sieti hotelov v Londýne. Vo Veľkej Británii žil a pracoval viac ako 4 roky na rôznych kuchárskych pozíciach, až ho napokon zavialo na Slovensko, kde prevádzkuje svoj „MumBhai Express“, jediný indický foodtruck na Slovensku. V Chefparade vás Shrey zasvätí najmä do autentických tajov indickej kuchyne, veď kto iný by to vedel lepšie, ako rodený Ind, no nie? |
na slovenskom trhu
na kurzoch varenia
v našich priestoroch
po celom Slovensku