Kalendár kurzov varenia

Kurz varenia v Chefparade je to najlepšie pre milovníkov dobrého jedla. Príďte a naučte sa variť talianske, francúzske, indické, ázijské jedlá alebo pripravovať sushi – jednoducho tie najlepšie kuchyne z celého sveta.

Vyskúšate si ako pripraviť skvelý mäso a steaky a prezradíme vám aj tipy a triky pečenia makróniek. Vezmeme vás na exkurziu do sveta francúzskych dezertov, praliniek i čokolády.

Pri varení budeme používať mnohé exotické suroviny, ktoré si po kurze môžete zakúpiť v našom obchodíku Chefmarket.

Zvoľte mesto:

január 2022
február 2022
28. 1. piatok

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
To najlepšie z Ázie

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi Goreng Indonézska jasmínová smažená ryža s…

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš Buberník
Cesta okolo sveta

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými rajčinkami, bazalkou a kvapkou olivového oleja…

29. 1. sobota

Poťahované torty PREMIUM Plus

Menu: Pečenie torty a príprava krémov Pripravíme si vlastnú tortu a krémy Farbenie fondánu…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Poťahované torty PREMIUM Plus

Poťahované torty PREMIUM Plus

Menu: Pečenie torty a príprava krémov Pripravíme si vlastnú tortu a krémy Farbenie fondánu gélovými farbami Naučíme sa pracovať s…

30. 1. nedeľa

Cesta Amerikou pre starších kuchárikov

Menu: Mozzarella sticks s paradajkovým a smotanovým dipom Kúsky vyprážanej mozzarelly s dvoma…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Cesta Amerikou pre starších kuchárikov

Cesta Amerikou pre starších kuchárikov

Menu: Mozzarella sticks s paradajkovým a smotanovým dipom Kúsky vyprážanej mozzarelly s dvoma lahodnými dipmi Kuracie nugetky Americká…

31. 1. pondelok

Moderná vegánska kuchyňa

Menu: Zemiakové placky s bylinkovým Cream "Cheese" Ľahké placky s vegánskym domácim syrom…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Moderná vegánska kuchyňa

Moderná vegánska kuchyňa

Menu: Zemiakové placky s bylinkovým Cream "Cheese" Ľahké placky s vegánskym domácim syrom Cesnakovo-zeleninový sen s pínovými…

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
Talianska klasika

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na chrumkavej bruschette Vlastnoručne pripravené…

1. 2. utorok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana Mihaliková
Wok, wok, wok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo chrumkavej zeleniny Hovädzie vo woku so…

2. 2. streda

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš Buberník
Talianska klasika

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na chrumkavej bruschette Vlastnoručne pripravené…

3. 2. štvrtok

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom,…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajská kuchyňa

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom, chilli a cesnakom s kvapkou citrónu…

4. 2. piatok

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
Cesta okolo sveta

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými rajčinkami, bazalkou a kvapkou olivového oleja…

Thajsko exclusive

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajsko exclusive

Thajsko exclusive

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími krevetami a čerstvými bylinkami Pad Thai s…

5. 2. sobota

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš Buberník
Cesta okolo sveta

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými rajčinkami, bazalkou a kvapkou olivového oleja…

7. 2. pondelok

Makrónky (KE)

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Viktória Bronišová
Makrónky (KE)

Makrónky (KE)

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým rozvarom Krémy rôznych príchutí Vanilková a…

Makrónky

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Makrónky

Makrónky

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým rozvarom Krémy rôznych príchutí Vanilková a…

8. 2. utorok

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
Pre milovníkov mäsa

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované bravčové rebierka v mede s domácou BBQ…

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Pre milovníkov mäsa

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované bravčové rebierka v mede s domácou BBQ…

9. 2. streda

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom,…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
Thajská kuchyňa

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom, chilli a cesnakom s kvapkou citrónu…

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Vietnamská kuchyňa

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho Boo Polievka z hovädzieho mäsa s ryžovými…

Kráľovská hostina

Menu: Bažantí šalát s zelerom, jablkami a prepeličím vajíčkom Táto kombinácia chutí je zárukou…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Kráľovská hostina

Kráľovská hostina

Menu: Bažantí šalát s zelerom, jablkami a prepeličím vajíčkom Táto kombinácia chutí je zárukou jedinečného kulinárskeho zážitku Ragú z…

10. 2. štvrtok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
Wok, wok, wok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo chrumkavej zeleniny Hovädzie vo woku so…

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Sushi

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki California v sezame s náplňou avokádo,…

11. 2. piatok

Špeciality z hovädzieho mäsa

Menu: Roastbeef s kaparovým dipom Lahodné ružovo upečené mäsko so sviežim dipom jednoducho…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Špeciality z hovädzieho mäsa

Špeciality z hovädzieho mäsa

Menu: Roastbeef s kaparovým dipom Lahodné ružovo upečené mäsko so sviežim dipom jednoducho musíte ochutnať Rib-eye steak s…

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
To najlepšie z Ázie

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi Goreng Indonézska jasmínová smažená ryža s…

12. 2. sobota

Farebné cupcakes

Menu: Príprava cupcakes Čokoládový a vanilkový krém na cupcakes Základné krémy, ktoré sa hodia…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Farebné cupcakes

Farebné cupcakes

Menu: Príprava cupcakes Čokoládový a vanilkový krém na cupcakes Základné krémy, ktoré sa hodia nielen na cupcakes Zdobenie cupcakes…

13. 2. nedeľa

Poťahované torty

Menu: Pečenie torty a príprava krémov Pripravíme si vlastnú tortu a krémy Farbenie fondánu…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Poťahované torty

Poťahované torty

Menu: Pečenie torty a príprava krémov Pripravíme si vlastnú tortu a krémy Farbenie fondánu gélovými farbami Naučíme sa pracovať s…

14. 2. pondelok

Valentínske Taliansko - to najlepšie z regiónov

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Valentínske Taliansko - to najlepšie z regiónov

Valentínske Taliansko - to najlepšie z regiónov

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej italiano nálady Vlastnoručne pripravené…

15. 2. utorok

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš Buberník
To najlepšie z Ázie

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi Goreng Indonézska jasmínová smažená ryža s…

16. 2. streda

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
Vietnamská kuchyňa

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho Boo Polievka z hovädzieho mäsa s ryžovými…

Pečené nanuky

Menu: Korpus na pečené na nanuky Naučíte sa pripraviť vláčne piškotové cesto Krém na pečené…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Pečené nanuky

Pečené nanuky

Menu: Korpus na pečené na nanuky Naučíte sa pripraviť vláčne piškotové cesto Krém na pečené nanuky Chutný krém s ovocným džemom Poleva…

17. 2. štvrtok

Špeciality z hovädzieho mäsa

Menu: Roastbeef s kaparovým dipom Lahodné ružovo upečené mäsko so sviežim dipom jednoducho…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
Špeciality z hovädzieho mäsa

Špeciality z hovädzieho mäsa

Menu: Roastbeef s kaparovým dipom Lahodné ružovo upečené mäsko so sviežim dipom jednoducho musíte ochutnať Rib-eye steak s…

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Perfektné steaky

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom…

Francúzska klasika

Menu: Zapečená cibuľová polievka Obľúbená cibuľačka po francúzsky - v miskách so zapečným…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš Buberník
Francúzska klasika

Francúzska klasika

Menu: Zapečená cibuľová polievka Obľúbená cibuľačka po francúzsky - v miskách so zapečným syrom a toastom Tradičný kohút na víne Coq…

18. 2. piatok

Japonská kuchyňa

Menu: Tamagoyaki omeleta s yasai tempura zeleninou a sweet chilli sauce Omeleta na japonský…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Japonská kuchyňa

Japonská kuchyňa

Menu: Tamagoyaki omeleta s yasai tempura zeleninou a sweet chilli sauce Omeleta na japonský spôsob je iná, ako ju poznáte Matsutake…

Tajomstvo thajskej kuchyne (online)

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom,…

adresaOnline
cas17:00
Chefparade
Tajomstvo thajskej kuchyne (online)

Tajomstvo thajskej kuchyne (online)

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom, chilli a cesnakom s kvapkou citrónu, Pad…

Tajomstvo thajskej kuchyne (online) + kompletný balíček surovín

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom,…

adresaOnline
cas17:00
Chefparade
Tajomstvo thajskej kuchyne (online) + kompletný balíček surovín

Tajomstvo thajskej kuchyne (online) + kompletný balíček surovín

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom, chilli a cesnakom s kvapkou citrónu, Pad…

Grécka kuchyňa

Menu: Kagiana Miešané vajíčka s paradajkami a feta syrom na zapečenom chlebíku Opečené krevety…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Grécka kuchyňa

Grécka kuchyňa

Menu: Kagiana Miešané vajíčka s paradajkami a feta syrom na zapečenom chlebíku Opečené krevety s citrónom Lahodná chuťovka, ktorá na…

19. 2. sobota

Čokoládové pralinky

Menu: Pralinky rôznych tvarov a príchutí Práca s horkou, mliečnou a bielou čokoládou Náplne do…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Dominika Ševčíková
Čokoládové pralinky

Čokoládové pralinky

Menu: Pralinky rôznych tvarov a príchutí Práca s horkou, mliečnou a bielou čokoládou Náplne do praliniek Lesná zmes, slaný karamel a…

20. 2. nedeľa

Thajsko exclusive

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajsko exclusive

Thajsko exclusive

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími krevetami a čerstvými bylinkami Pad Thai s…

21. 2. pondelok

Domáca indická kuchyňa

Menu: Mango lassi Indický jogurtový nápoj Zeleninové Pakoras Chrumkavé kúsky zeleniny smažené…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Matej Bakoš
Domáca indická kuchyňa

Domáca indická kuchyňa

Menu: Mango lassi Indický jogurtový nápoj Zeleninové Pakoras Chrumkavé kúsky zeleniny smažené v cícerovej múke Kadahi Chicken Masala…

Steaky a víno z Argentíny

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Steaky a víno z Argentíny

Steaky a víno z Argentíny

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická hovädzia sviečková Plnochutný a poctivý…

22. 2. utorok

Francúzsko pre milovníkov jedla a vína

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Francúzsko pre milovníkov jedla a vína

Francúzsko pre milovníkov jedla a vína

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s hráškovým ragú a prepusteným maslom​,…

23. 2. streda

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
To najlepšie z Ázie

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi Goreng Indonézska jasmínová smažená ryža s…

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Wok, wok, wok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo chrumkavej zeleniny Hovädzie vo woku so…

Americké burgre

Menu: Home-made burger žemle Ako vyrobiť úžasnú, nadýchanú domácu žemličku sa dozviete len u…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Americké burgre

Americké burgre

Menu: Home-made burger žemle Ako vyrobiť úžasnú, nadýchanú domácu žemličku sa dozviete len u nás Bacon Beef Cheeseburger Hovädzí…

24. 2. štvrtok

Perfektné steaky 2

Menu: Bravčová panenka v prosciutte  Chutná panenka pečená pomocou teplotnej sondy s miešaným…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Perfektné steaky 2

Perfektné steaky 2

Menu: Bravčová panenka v prosciutte  Chutná panenka pečená pomocou teplotnej sondy s miešaným šalátom a dressingom Surf & Turf Výborná…

25. 2. piatok

Taliansko - To najlepšie z regiónov

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Taliansko - To najlepšie z regiónov

Taliansko - To najlepšie z regiónov

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej italiano nálady Vlastnoručne pripravené…

26. 2. sobota

Začiatočník v kuchyni

Menu: Silný kurací vývar s domácou mrveničkou Základ domácej kuchyne a každej správnej nedele…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas09:00
Martin Pollák
Začiatočník v kuchyni

Začiatočník v kuchyni

Menu: Silný kurací vývar s domácou mrveničkou Základ domácej kuchyne a každej správnej nedele Kuracie podľa šéfkuchára Mäsko…

27. 2. nedeľa

Cesta Amerikou pre starších kuchárikov

Menu: Mozzarella sticks s paradajkovým a smotanovým dipom Kúsky vyprážanej mozzarelly s dvoma…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Cesta Amerikou pre starších kuchárikov

Cesta Amerikou pre starších kuchárikov

Menu: Mozzarella sticks s paradajkovým a smotanovým dipom Kúsky vyprážanej mozzarelly s dvoma lahodnými dipmi Domáci cheeseburger s…

28. 2. pondelok

Steaky a víno z Argentíny

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická…

adresaKOŠICE, Moldavská 8/B, BCT2
cas17:00
Chefparade
Steaky a víno z Argentíny

Steaky a víno z Argentíny

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická hovädzia sviečková Plnochutný a poctivý…

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Paris-Brest Venčeky z odpaľovaného cesta Choux au…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Paris-Brest Venčeky z odpaľovaného cesta Choux au craqueline Malé profiterolky plnené 3…

Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

10 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku