Kalendár kurzov varenia

Kurz varenia v Chefparade je to najlepšie pre milovníkov dobrého jedla. Príďte a naučte sa variť talianske, francúzske, indické, ázijské jedlá alebo pripravovať sushi – jednoducho tie najlepšie kuchyne z celého sveta.

Vyskúšate si ako pripraviť skvelý steak, ryby a dary mora a prezradíme vám aj tipy a triky pečenia makróniek. Vezmeme vás na exkurziu do sveta francúzskych dezertov, praliniek i čokolády.

Pri varení budeme používať mnohé exotické suroviny, ktoré si po kurze môžete zakúpiť v našom obchodíku Chefmarket.

Prihláste sa na vybraný kurz alebo si vyberte si z ponuky darčekových poukazov
na kurzy PREMIUM Plus alebo ŠTANDARD
.

Zvoľte mesto:

august 2020
september 2020
5. 8. streda

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Dominika Mullerová
Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej italiano nálady Toskánska paradajková…

6. 8. štvrtok

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Sushi

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki California v sezame s náplňou avokádo,…

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
To najlepšie z Ázie

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi Goreng Indonézska jasmínová smažená ryža s…

7. 8. piatok

Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas18:00
Martin Pollák
Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická hovädzia sviečková Plnochutný a poctivý…

10. 8. pondelok

Moderná vegánska kuchyňa

Menu: Zemiakové placky s bylinkovým Cream "Cheese" Ľahké placky s vegánskym domácim syrom…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas18:00
Mária Bacová
Moderná vegánska kuchyňa

Moderná vegánska kuchyňa

Menu: Zemiakové placky s bylinkovým Cream "Cheese" Ľahké placky s vegánskym domácim syrom Cesnakovo-zeleninový sen s pínovými…

11. 8. utorok

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom,…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas18:00
Martin Krajčovič
Thajská kuchyňa

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom, chilli a cesnakom s kvapkou citrónu…

12. 8. streda

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Dominika Mullerová
Pre milovníkov mäsa

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované bravčové rebierka v mede s domácou BBQ…

13. 8. štvrtok

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou a tapenáda z čiernych olív Bezkonkurenčná chrumkavá…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Mária Bacová
Cesta okolo sveta

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou a tapenáda z čiernych olív Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými rajčinkami, bazalkou…

14. 8. piatok

We LOVE burgers

Menu: Home-made burger žemle Ako vyrobiť úžasnú, nadýchanú domácu žemličku sa dozviete len u…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas18:00
Martin Pollák
We LOVE burgers

We LOVE burgers

Menu: Home-made burger žemle Ako vyrobiť úžasnú, nadýchanú domácu žemličku sa dozviete len u nás Bacon Beef Cheeseburger Hovädzí…

15. 8. sobota

Mexická kuchyňa

Menu: Tequila Mexický alkoholický nápoj Guacamole Tradičná avokádová pochúťka Quesadillas…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Mexická kuchyňa

Mexická kuchyňa

Menu: Tequila Mexický alkoholický nápoj Guacamole Tradičná avokádová pochúťka Quesadillas Chrumkavé placky so syrom Chilli con carne…

16. 8. nedeľa

Zdobenie cupcakes

Menu: Čokoládové a vanilkové cupcakes Obľúbené drobné koláčiky  Čokoládový a vanilkový krém na…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Zdobenie cupcakes

Zdobenie cupcakes

Menu: Čokoládové a vanilkové cupcakes Obľúbené drobné koláčiky  Čokoládový a vanilkový krém na cupcakes Základné krémy, ktoré sa hodia…

Starší talianski kuchárikovia

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Šťavnaté paradajky na chrumkavom chlebíku  Paradajková…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Soňa Hunyadyova
Starší talianski kuchárikovia

Starší talianski kuchárikovia

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Šťavnaté paradajky na chrumkavom chlebíku  Paradajková polievka s bazalkou a parmezánom…

17. 8. pondelok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas18:00
Martin Krajčovič
Wok, wok, wok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo chrumkavej zeleniny Hovädzie vo woku so…

19. 8. streda

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Perfektné steaky

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom…

20. 8. štvrtok

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Cesto krakelin Príprava základného cesta Éclair…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Cesto krakelin Príprava základného cesta Éclair Nadýchané vanilkové rožteky z jemného cesta…

21. 8. piatok

Kráľovská hostina s čašou dobrého vína PREMIUM Plus

Menu: Bažantí šalát so zelerom, jablkami a prepeličím vajíčkom Táto kombinácia chutí je…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas18:00
Martin Pollák
Kráľovská hostina s čašou dobrého vína PREMIUM Plus

Kráľovská hostina s čašou dobrého vína PREMIUM Plus

Menu: Bažantí šalát so zelerom, jablkami a prepeličím vajíčkom Táto kombinácia chutí je zárukou jedinečného kulinárskeho zážitku Ragú…

22. 8. sobota

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Vietnamská kuchyňa

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho Boo Polievka z hovädzieho mäsa s ryžovými…

24. 8. pondelok

Thali Veggie India (ENG/SK)

Menu: Mango lassi Tradičný indický jogurtový nápoj Baigen bhuja Indické zeleninové fašírky v…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas18:00
Yash
Thali Veggie India (ENG/SK)

Thali Veggie India (ENG/SK)

Menu: Mango lassi Tradičný indický jogurtový nápoj Baigen bhuja Indické zeleninové fašírky v ryžovej múke Red lentils dal Tradičná…

25. 8. utorok

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto s píniovými…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Dominika Mullerová
Talianska klasika

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto s píniovými orieškami, parmezánom a kvapkou olivového…

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Juraj Kolárik
Perfektné steaky

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom…

26. 8. streda

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Makrónky PREMIUM Plus

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým rozvarom Krémy rôznych príchutí Vanilková a…

28. 8. piatok

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajsko PREMIUM Plus

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími krevetami a čerstvými bylinkami Pad Thai s…

29. 8. sobota

Francúzske maslové croissanty & Tartlet

Menu: Francúzske maslové croissanty Nadýchané ľahké chrumkavé pečivo Francúzske croissanty s…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas09:00
Zuzana di Candido
Francúzske maslové croissanty & Tartlet

Francúzske maslové croissanty & Tartlet

Menu: Francúzske maslové croissanty Nadýchané ľahké chrumkavé pečivo, Francúzske croissanty s čokoládovou náplňou Chrumkavé pečivo…

30. 8. nedeľa

Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Menu: Naked cake Nahá torta s mascarpone krémom dozdobená sezónnym ovocím a jedlými kvetmi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Menu: Naked cake Nahá torta s mascarpone krémom dozdobená sezónnym ovocím a jedlými kvetmi Carrot cake Mrkvová torta dozdobená jedlými…

31. 8. pondelok

Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s hráškovým ragú a prepusteným maslom​,…

3. 9. štvrtok

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Makrónky PREMIUM Plus

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým rozvarom Krémy rôznych príchutí Vanilková a…

4. 9. piatok

Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická hovädzia sviečková Plnochutný a poctivý…

5. 9. sobota

Čokoláda a pralinky PREMIUM Plus

Menu: Pralinky rôznych tvarov a príchutí Práca s horkou, mliečnou a bielou čokoládou Náplne do…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Dominika Ševčíková
Čokoláda a pralinky PREMIUM Plus

Čokoláda a pralinky PREMIUM Plus

Menu: Pralinky rôznych tvarov a príchutí Práca s horkou, mliečnou a bielou čokoládou Náplne do praliniek Pistáciová,…

6. 9. nedeľa

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Cesto krakelin Príprava základného cesta Éclair…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas09:00
Zuzana di Candido
Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Cesto krakelin Príprava základného cesta Éclair Nadýchané vanilkové rožteky z jemného cesta…

Intenzívny 6-hodinový kurz varenia pre začiatočníkov PREMIUM Plus

Menu: Silný kurací vývar s domácou mrveničkou Základ domácej kuchyne a každej správnej nedele…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas09:00
Chefparade
Intenzívny 6-hodinový kurz varenia pre začiatočníkov PREMIUM Plus

Intenzívny 6-hodinový kurz varenia pre začiatočníkov PREMIUM Plus

Menu: Silný kurací vývar s domácou mrveničkou Základ domácej kuchyne a každej správnej nedele Kuracie podľa šéfkuchára Mäsko…

7. 9. pondelok

Domáca indická kuchyňa PREMIUM Plus

Menu: Mango lassi Indický jogurtový nápoj Zeleninové Pakoras Chrumkavé kúsky zeleniny smažené…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Domáca indická kuchyňa PREMIUM Plus

Domáca indická kuchyňa PREMIUM Plus

Menu: Mango lassi Indický jogurtový nápoj Zeleninové Pakoras Chrumkavé kúsky zeleniny smažené v cícerovej múke Kadahi Chicken Masala…

9. 9. streda

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Pre milovníkov mäsa

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované bravčové rebierka v mede s domácou BBQ…

10. 9. štvrtok

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Sushi

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki California v sezame s náplňou avokádo,…

13. 9. nedeľa

Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Menu: Naked cake Nahá torta s mascarpone krémom dozdobená sezónnym ovocím a jedlými kvetmi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Chefparade
Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Menu: Naked cake Nahá torta s mascarpone krémom dozdobená sezónnym ovocím a jedlými kvetmi Carrot cake Mrkvová torta dozdobená jedlými…

Starší talianski kuchárikovia

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Šťavnaté paradajky na chrumkavom chlebíku  Paradajková…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Chefparade
Starší talianski kuchárikovia

Starší talianski kuchárikovia

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Šťavnaté paradajky na chrumkavom chlebíku  Paradajková polievka s bazalkou a parmezánom…

14. 9. pondelok

Moderná vegánska kuchyňa

Menu: Zemiakové placky s bylinkovým Cream "Cheese" Ľahké placky s vegánskym domácim syrom…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Moderná vegánska kuchyňa

Moderná vegánska kuchyňa

Menu: Zemiakové placky s bylinkovým Cream "Cheese" Ľahké placky s vegánskym domácim syrom Cesnakovo-zeleninový sen s pínovými…

15. 9. utorok

Mexická kuchyňa

Menu: Tequila Mexický alkoholický nápoj Guacamole Tradičná avokádová pochúťka Quesadillas…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Mexická kuchyňa

Mexická kuchyňa

Menu: Tequila Mexický alkoholický nápoj Guacamole Tradičná avokádová pochúťka Quesadillas Chrumkavé placky so syrom Chilli con carne…

16. 9. streda

Japonsko PREMIUM Plus

Menu: Tamagoyaki omeleta s yasai tempura zeleninou a sweet chilli sauce Omeleta na japonský…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Japonsko PREMIUM Plus

Japonsko PREMIUM Plus

Menu: Tamagoyaki omeleta s yasai tempura zeleninou a sweet chilli sauce Omeleta na japonský spôsob je iná, ako ju poznáte Matsutake…

17. 9. štvrtok

Francúzska klasika

Menu: Brusnicové paté s francúzskou bagetou Rýchle a chutné brusnicové paté podávané na…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Francúzska klasika

Francúzska klasika

Menu: Brusnicové paté s francúzskou bagetou Rýchle a chutné brusnicové paté podávané na chrumkavej francúzskej bagete…

18. 9. piatok

We LOVE burgers

Menu: Home-made burger žemle Ako vyrobiť úžasnú, nadýchanú domácu žemličku sa dozviete len u…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
We LOVE burgers

We LOVE burgers

Menu: Home-made burger žemle Ako vyrobiť úžasnú, nadýchanú domácu žemličku sa dozviete len u nás Bacon Beef Cheeseburger Hovädzí…

19. 9. sobota

Francúzske maslové croissanty & Tartlet

Menu: Francúzske maslové croissanty Nadýchané ľahké chrumkavé pečivo Francúzske croissanty s…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas09:00
Zuzana di Candido
Francúzske maslové croissanty & Tartlet

Francúzske maslové croissanty & Tartlet

Menu: Francúzske maslové croissanty Nadýchané ľahké chrumkavé pečivo, Francúzske croissanty s čokoládovou náplňou Chrumkavé pečivo…

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto s píniovými…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Chefparade
Talianska klasika

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto s píniovými orieškami, parmezánom a kvapkou olivového…

20. 9. nedeľa

Poťahované torty PREMIUM Plus

Menu: Pečenie torty a príprava krémov Pripravíme si vlastnú tortu a krémy Farbenie fondánu…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Chefparade
Poťahované torty PREMIUM Plus

Poťahované torty PREMIUM Plus

Menu: Pečenie torty a príprava krémov Pripravíme si vlastnú tortu a krémy Farbenie fondánu gélovými farbami Naučíme sa pracovať s…

21. 9. pondelok

Thali Veggie India (ENG/SK)

Menu: Mango lassi Tradičný indický jogurtový nápoj Baigen bhuja Indické zeleninové fašírky v…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Thali Veggie India (ENG/SK)

Thali Veggie India (ENG/SK)

Menu: Mango lassi Tradičný indický jogurtový nápoj Baigen bhuja Indické zeleninové fašírky v ryžovej múke Red lentils dal Tradičná…

22. 9. utorok

Špeciality z hovädzieho mäsa PREMIUM Plus

Menu: Roastbeef s kaparovým dipom Lahodné ružovo upečené mäsko so sviežim dipom jednoducho…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Špeciality z hovädzieho mäsa PREMIUM Plus

Špeciality z hovädzieho mäsa PREMIUM Plus

Menu: Roastbeef s kaparovým dipom Lahodné ružovo upečené mäsko so sviežim dipom jednoducho musíte ochutnať Rib-eye steak s…

23. 9. streda

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou a tapenáda z čiernych olív Bezkonkurenčná chrumkavá…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Cesta okolo sveta

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou a tapenáda z čiernych olív Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými rajčinkami, bazalkou…

24. 9. štvrtok

Grécka kuchyňa

Menu: Kagiana Miešané vajíčka s paradajkami a feta syrom na zapečenom chlebíku Opečené krevety…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Grécka kuchyňa

Grécka kuchyňa

Menu: Kagiana Miešané vajíčka s paradajkami a feta syrom na zapečenom chlebíku Opečené krevety s citrónom Lahodná chuťovka, ktorá na…

25. 9. piatok

Kráľovská hostina s čašou dobrého vína PREMIUM Plus

Menu: Bažantí šalát s zelerom, jablkami a prepeličím vajíčkom Táto kombinácia chutí je zárukou…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Kráľovská hostina s čašou dobrého vína PREMIUM Plus

Kráľovská hostina s čašou dobrého vína PREMIUM Plus

Menu: Bažantí šalát s zelerom, jablkami a prepeličím vajíčkom Táto kombinácia chutí je zárukou jedinečného kulinárskeho zážitku Ragú z…

26. 9. sobota

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Chefparade
Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej italiano nálady Toskánska paradajková…

27. 9. nedeľa

Zdobenie cupcakes

Menu: Príprava cupcakes Čokoládový a vanilkový krém na cupcakes Základné krémy, ktoré sa hodia…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Chefparade
Zdobenie cupcakes

Zdobenie cupcakes

Menu: Príprava cupcakes Čokoládový a vanilkový krém na cupcakes Základné krémy, ktoré sa hodia nielen na cupcakes Zdobenie cupcakes…

28. 9. pondelok

Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s hráškovým ragú a prepusteným maslom​,…

30. 9. streda

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Perfektné steaky

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom…

Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

8 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku