Kalendár kurzov varenia

Kurz varenia v Chefparade je to najlepšie pre milovníkov dobrého jedla. Príďte a naučte sa variť talianske, francúzske, indické, ázijské jedlá alebo pripravovať sushi – jednoducho tie najlepšie kuchyne z celého sveta.

Vyskúšate si ako pripraviť skvelý mäso a steaky a prezradíme vám aj tipy a triky pečenia makróniek. Vezmeme vás na exkurziu do sveta francúzskych dezertov, praliniek i čokolády.

Pri varení budeme používať mnohé exotické suroviny, ktoré si po kurze môžete zakúpiť v našom obchodíku Chefmarket.

Zvoľte mesto:

máj 2022
jún 2022
22. 5. nedeľa

Naked cake & Carrot cake

Menu: Naked cake Nahá torta s mascarpone krémom dozdobená sezónnym ovocím a jedlými kvetmi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Naked cake & Carrot cake

Naked cake & Carrot cake

Menu: Naked cake Nahá torta s mascarpone krémom dozdobená sezónnym ovocím a jedlými kvetmi Carrot cake Populárna mrkvová torta Ozdoba…

23. 5. pondelok

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš Buberník
To najlepšie z Ázie

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi Goreng Indonézska jasmínová smažená ryža s…

24. 5. utorok

Grécka kuchyňa

Menu: Kagiana Miešané vajíčka s paradajkami a feta syrom na zapečenom chlebíku Opečené krevety…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Grécka kuchyňa

Grécka kuchyňa

Menu: Kagiana Miešané vajíčka s paradajkami a feta syrom na zapečenom chlebíku Opečené krevety s citrónom Lahodná chuťovka, ktorá na…

25. 5. streda

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš Buberník
Cesta okolo sveta

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými rajčinkami, bazalkou a kvapkou olivového oleja…

27. 5. piatok

Francúzsko pre milovníkov jedla a vína

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Francúzsko pre milovníkov jedla a vína

Francúzsko pre milovníkov jedla a vína

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s hráškovým ragú a prepusteným maslom​,…

28. 5. sobota

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Perfektné steaky

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom…

29. 5. nedeľa

Domáca indická kuchyňa

Menu: Mango lassi Indický jogurtový nápoj Kadahi Chicken Masala Kuracie kúsky so zeleninou…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Yash
Domáca indická kuchyňa

Domáca indická kuchyňa

Menu: Mango lassi Indický jogurtový nápoj Kadahi Chicken Masala Kuracie kúsky so zeleninou marinované v zmesi kadahi masala Rogan Josh…

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
To najlepšie z Ázie

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi Goreng Indonézska jasmínová smažená ryža s…

30. 5. pondelok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš Buberník
Wok, wok, wok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo chrumkavej zeleniny Hovädzie vo woku so…

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Soňa Hunyadyova
Talianska klasika

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na chrumkavej bruschette Vlastnoručne pripravené…

31. 5. utorok

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Paris-Brest Venčeky z odpaľovaného cesta Choux au…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Paris-Brest Venčeky z odpaľovaného cesta Choux au craqueline Malé profiterolky…

7. 6. utorok

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
To najlepšie z Ázie

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi Goreng Indonézska jasmínová smažená ryža s…

8. 6. streda

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Cesta okolo sveta

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými rajčinkami, bazalkou a kvapkou olivového oleja…

9. 6. štvrtok

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Vietnamská kuchyňa

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho Boo Polievka z hovädzieho mäsa s ryžovými…

10. 6. piatok

Francúzsko pre milovníkov jedla a vína

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Francúzsko pre milovníkov jedla a vína

Francúzsko pre milovníkov jedla a vína

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s hráškovým ragú a prepusteným maslom​,…

11. 6. sobota

Francúzska klasika

Menu: Zapečená cibuľová polievka Obľúbená cibuľačka po francúzsky - v miskách so zapečným…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Soňa Hunyadyova
Francúzska klasika

Francúzska klasika

Menu: Zapečená cibuľová polievka Obľúbená cibuľačka po francúzsky - v miskách so zapečným syrom a toastom Tradičný kohút na víne Coq…

12. 6. nedeľa

Naked cake & Carrot cake

Menu: Naked cake Nahá torta s mascarpone krémom dozdobená sezónnym ovocím a jedlými kvetmi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Naked cake & Carrot cake

Naked cake & Carrot cake

Menu: Naked cake Nahá torta s mascarpone krémom dozdobená sezónnym ovocím a jedlými kvetmi Carrot cake Populárna mrkvová torta Ozdoba…

13. 6. pondelok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Wok, wok, wok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo chrumkavej zeleniny Hovädzie vo woku so…

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Soňa Hunyadyova
Talianska klasika

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na chrumkavej bruschette Vlastnoručne pripravené…

14. 6. utorok

Thajsko exclusive

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajsko exclusive

Thajsko exclusive

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími krevetami a čerstvými bylinkami Pad Thai s tofu…

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Paris-Brest Venčeky z odpaľovaného cesta Choux au…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Paris-Brest Venčeky z odpaľovaného cesta Choux au craqueline Malé profiterolky…

15. 6. streda

Taliansko - To najlepšie z regiónov

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Soňa Hunyadyova
Taliansko - To najlepšie z regiónov

Taliansko - To najlepšie z regiónov

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej italiano nálady Vlastnoručne pripravené…

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Sushi

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki California v sezame s náplňou avokádo,…

16. 6. štvrtok

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Pre milovníkov mäsa

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované bravčové rebierka v mede s domácou BBQ…

17. 6. piatok

Japonská kuchyňa

Menu: Tamagoyaki omeleta s yasai tempura zeleninou a sweet chilli sauce Omeleta na japonský…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Japonská kuchyňa

Japonská kuchyňa

Menu: Tamagoyaki omeleta s yasai tempura zeleninou a sweet chilli sauce Omeleta na japonský spôsob je iná, ako ju poznáte Matsutake…

Grécka kuchyňa

Menu: Kagiana Miešané vajíčka s paradajkami a feta syrom na zapečenom chlebíku Opečené krevety…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Grécka kuchyňa

Grécka kuchyňa

Menu: Kagiana Miešané vajíčka s paradajkami a feta syrom na zapečenom chlebíku Opečené krevety s citrónom Lahodná chuťovka, ktorá na…

18. 6. sobota

Pečené nanuky

Menu: Korpus na pečené na nanuky Naučíte sa pripraviť vláčne piškotové cesto Krém na pečené…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Pečené nanuky

Pečené nanuky

Menu: Korpus na pečené na nanuky Naučíte sa pripraviť vláčne piškotové cesto Krém na pečené nanuky Chutný krém s ovocným džemom Poleva…

19. 6. nedeľa

Thajsko exclusive

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajsko exclusive

Thajsko exclusive

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími krevetami a čerstvými bylinkami Pad Thai s tofu…

Thali Veggie India

Menu: Baigen bhuja Baklažán vyprážaný v cestíčku Red lentils dal Tradičná indická omáčka zo…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Yash
Thali Veggie India

Thali Veggie India

Menu: Baigen bhuja Baklažán vyprážaný v cestíčku Red lentils dal Tradičná indická omáčka zo strukovín Poori bread Pravý indický chlieb…

20. 6. pondelok

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom,…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajská kuchyňa

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom, chilli a cesnakom s kvapkou citrónu…

21. 6. utorok

Makrónky

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Makrónky

Makrónky

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým rozvarom Krémy rôznych príchutí Vanilková a…

22. 6. streda

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
To najlepšie z Ázie

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi Goreng Indonézska jasmínová smažená ryža s…

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš Buberník
Cesta okolo sveta

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými rajčinkami, bazalkou a kvapkou olivového oleja…

23. 6. štvrtok

Americké burgre

Menu: Home-made burger žemle Ako vyrobiť úžasnú, nadýchanú domácu žemličku sa dozviete len u…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Americké burgre

Americké burgre

Menu: Home-made burger žemle Ako vyrobiť úžasnú, nadýchanú domácu žemličku sa dozviete len u nás Bacon Beef Cheeseburger Hovädzí…

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Perfektné steaky

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom…

24. 6. piatok

Thajsko exclusive

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajsko exclusive

Thajsko exclusive

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími krevetami a čerstvými bylinkami Pad Thai s tofu…

Špeciality z hovädzieho mäsa

Menu: Roastbeef s kaparovým dipom Lahodné ružovo upečené mäsko so sviežim dipom jednoducho…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Špeciality z hovädzieho mäsa

Špeciality z hovädzieho mäsa

Menu: Roastbeef s kaparovým dipom Lahodné ružovo upečené mäsko so sviežim dipom jednoducho musíte ochutnať Rib-eye steak s…

25. 6. sobota

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Talianska klasika

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na chrumkavej bruschette Vlastnoručne pripravené…

26. 6. nedeľa

Domáca indická kuchyňa

Menu: Mango lassi Indický jogurtový nápoj Kadahi Chicken Masala Kuracie kúsky so zeleninou…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Yash
Domáca indická kuchyňa

Domáca indická kuchyňa

Menu: Mango lassi Indický jogurtový nápoj Kadahi Chicken Masala Kuracie kúsky so zeleninou marinované v zmesi kadahi masala Rogan Josh…

27. 6. pondelok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš Buberník
Wok, wok, wok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo chrumkavej zeleniny Hovädzie vo woku so…

28. 6. utorok

Rakúska kuchyňa

Menu: Viedenská zemiaková polievka tradičná polievka, ktorá nesmie chýbať pri nedeľnom obede…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Rakúska kuchyňa

Rakúska kuchyňa

Menu: Viedenská zemiaková polievka tradičná polievka, ktorá nesmie chýbať pri nedeľnom obede Viedenský rezeň vynikajúce teľacie mäso…

Steaky a víno z Argentíny

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Steaky a víno z Argentíny

Steaky a víno z Argentíny

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická hovädzia sviečková Plnochutný a poctivý…

29. 6. streda

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Perfektné steaky

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom…

30. 6. štvrtok

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Vietnamská kuchyňa

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho Boo Polievka z hovädzieho mäsa s ryžovými…

Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

10 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku