Kalendár kurzov varenia

Kurz varenia v Chefparade je to najlepšie pre milovníkov dobrého jedla. Príďte a naučte sa variť talianske, francúzske, indické, ázijské jedlá alebo pripravovať sushi – jednoducho tie najlepšie kuchyne z celého sveta.

Vyskúšate si ako pripraviť skvelý mäso a steaky a prezradíme vám aj tipy a triky pečenia makróniek. Vezmeme vás na exkurziu do sveta francúzskych dezertov, praliniek i čokolády.

Pri varení budeme používať mnohé exotické suroviny, ktoré si po kurze môžete zakúpiť v našom obchodíku Chefmarket.

Prihláste sa na vybraný kurz alebo si vyberte si z ponuky darčekových poukazov
na kurzy PREMIUM Plus alebo ŠTANDARD
.

Zvoľte mesto:

jún 2021
júl 2021
15. 6. utorok

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Makrónky PREMIUM Plus

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým rozvarom Krémy rôznych príchutí Vanilková a…

16. 6. streda

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Wok, wok, wok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo chrumkavej zeleniny Hovädzie vo woku so…

17. 6. štvrtok

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Cesto krakelin Príprava základného cesta Éclair…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Cesto krakelin Príprava základného cesta Éclair Nadýchané vanilkové rožteky z jemného cesta…

18. 6. piatok

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom,…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajská kuchyňa

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom, chilli a cesnakom s kvapkou citrónu…

Grécka kuchyňa

Menu: Kagiana Miešané vajíčka s paradajkami a feta syrom na zapečenom chlebíku Opečené krevety…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Grécka kuchyňa

Grécka kuchyňa

Menu: Kagiana Miešané vajíčka s paradajkami a feta syrom na zapečenom chlebíku Opečené krevety s citrónom Lahodná chuťovka, ktorá na…

20. 6. nedeľa

Poťahované torty PREMIUM Plus

Menu: Pečenie torty a príprava krémov Pripravíme si vlastnú tortu a krémy Farbenie fondánu…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Poťahované torty PREMIUM Plus

Poťahované torty PREMIUM Plus

Menu: Pečenie torty a príprava krémov Pripravíme si vlastnú tortu a krémy Farbenie fondánu gélovými farbami Naučíme sa pracovať s…

21. 6. pondelok

Domáca indická kuchyňa PREMIUM Plus (ENG/SK)

Menu: Mango lassi Indický jogurtový nápoj Zeleninové Pakoras Chrumkavé kúsky zeleniny smažené…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Yash
Domáca indická kuchyňa PREMIUM Plus (ENG/SK)

Domáca indická kuchyňa PREMIUM Plus (ENG/SK)

Menu: Mango lassi Indický jogurtový nápoj Zeleninové Pakoras Chrumkavé kúsky zeleniny smažené v cícerovej múke Kadahi Chicken Masala…

22. 6. utorok

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Perfektné steaky

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom…

24. 6. štvrtok

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Cesto krakelin Príprava základného cesta Éclair…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Cesto krakelin Príprava základného cesta Éclair Nadýchané vanilkové rožteky z jemného cesta…

25. 6. piatok

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej italiano nálady Toskánska paradajková…

26. 6. sobota

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
To najlepšie z Ázie

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi Goreng Indonézska jasmínová smažená ryža s…

28. 6. pondelok

Moderná vegánska kuchyňa

Menu: Zemiakové placky s bylinkovým Cream "Cheese" Ľahké placky s vegánskym domácim syrom…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Moderná vegánska kuchyňa

Moderná vegánska kuchyňa

Menu: Zemiakové placky s bylinkovým Cream "Cheese" Ľahké placky s vegánskym domácim syrom Cesnakovo-zeleninový sen s pínovými…

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Vietnamská kuchyňa

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho Boo Polievka z hovädzieho mäsa s ryžovými…

29. 6. utorok

Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická hovädzia sviečková Plnochutný a poctivý…

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajsko PREMIUM Plus

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími krevetami a čerstvými bylinkami Pad Thai s…

30. 6. streda

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Cesto krakelin Príprava základného cesta Éclair…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Cesto krakelin Príprava základného cesta Éclair Nadýchané vanilkové rožteky z jemného cesta…

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Sushi

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki California v sezame s náplňou avokádo,…

3. 7. sobota

Francúzske maslové croissanty & Tartlet PREMIUM Plus

Menu: Francúzske maslové croissanty Nadýchané ľahké chrumkavé pečivo Francúzske croissanty s…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas09:00
Zuzana di Candido
Francúzske maslové croissanty & Tartlet PREMIUM Plus

Francúzske maslové croissanty & Tartlet PREMIUM Plus

Menu: Francúzske maslové croissanty Nadýchané ľahké chrumkavé pečivo, Francúzske croissanty s čokoládovou náplňou Chrumkavé pečivo…

5. 7. pondelok

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Makrónky PREMIUM Plus

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým rozvarom Krémy rôznych príchutí Vanilková a…

6. 7. utorok

Grécka kuchyňa

Menu: Kagiana Miešané vajíčka s paradajkami a feta syrom na zapečenom chlebíku Opečené krevety…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Grécka kuchyňa

Grécka kuchyňa

Menu: Kagiana Miešané vajíčka s paradajkami a feta syrom na zapečenom chlebíku Opečené krevety s citrónom Lahodná chuťovka, ktorá na…

8. 7. štvrtok

Japonsko PREMIUM Plus

Menu: Tamagoyaki omeleta s yasai tempura zeleninou a sweet chilli sauce Omeleta na japonský…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Japonsko PREMIUM Plus

Japonsko PREMIUM Plus

Menu: Tamagoyaki omeleta s yasai tempura zeleninou a sweet chilli sauce Omeleta na japonský spôsob je iná, ako ju poznáte Matsutake…

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta PREMIUM PLUS

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Paris-Brest Venčeky z odpaľovaného cesta Choux…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta PREMIUM PLUS

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta PREMIUM PLUS

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Paris-Brest Venčeky z odpaľovaného cesta Choux craqueline Malé profiterolky plnené 3 druhmi…

9. 7. piatok

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Sushi

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki California v sezame s náplňou avokádo,…

10. 7. sobota

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Thajsko PREMIUM Plus

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími krevetami a čerstvými bylinkami Pad Thai s…

11. 7. nedeľa

Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Menu: Naked cake Nahá torta s mascarpone krémom dozdobená sezónnym ovocím a jedlými kvetmi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Menu: Naked cake Nahá torta s mascarpone krémom dozdobená sezónnym ovocím a jedlými kvetmi Carrot cake Populárna mrkvová torta Ozdoba…

12. 7. pondelok

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Makrónky PREMIUM Plus

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým rozvarom Krémy rôznych príchutí Vanilková a…

13. 7. utorok

Moderná vegánska kuchyňa

Menu: Zemiakové placky s bylinkovým Cream "Cheese" Ľahké placky s vegánskym domácim syrom…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Moderná vegánska kuchyňa

Moderná vegánska kuchyňa

Menu: Zemiakové placky s bylinkovým Cream "Cheese" Ľahké placky s vegánskym domácim syrom Cesnakovo-zeleninový sen s pínovými…

14. 7. streda

Francúzska klasika

Menu: Brusnicové paté s francúzskou bagetou Rýchle a chutné brusnicové paté podávané na…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Francúzska klasika

Francúzska klasika

Menu: Brusnicové paté s francúzskou bagetou Rýchle a chutné brusnicové paté podávané na chrumkavej francúzskej bagete…

Steaky par excellence PREMIUM Plus

Menu: Carpaccio z vyzretej hovädzej sviečkovej Šťavnaté mäsko s dresingom zo sherry, limetiek…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Steaky par excellence PREMIUM Plus

Steaky par excellence PREMIUM Plus

Menu: Carpaccio z vyzretej hovädzej sviečkovej Šťavnaté mäsko s dresingom zo sherry, limetiek a fíg, podávané s maslovými krutónmi s…

15. 7. štvrtok

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta PREMIUM PLUS

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Paris-Brest Venčeky z odpaľovaného cesta Choux…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta PREMIUM PLUS

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta PREMIUM PLUS

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Paris-Brest Venčeky z odpaľovaného cesta Choux craqueline Malé profiterolky plnené 3 druhmi…

16. 7. piatok

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajsko PREMIUM Plus

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími krevetami a čerstvými bylinkami Pad Thai s…

17. 7. sobota

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
To najlepšie z Ázie

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi Goreng Indonézska jasmínová smažená ryža s…

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Soňa Hunyadyova
Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej italiano nálady Toskánska paradajková…

18. 7. nedeľa

Cesta Amerikou pre menších kuchárikov

Menu: Avokádová nátierka Lahodný dip zo zrelého avokáda Kuracie nugetky v cornflakoch…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Soňa Hunyadyova
Cesta Amerikou pre menších kuchárikov

Cesta Amerikou pre menších kuchárikov

Menu: Avokádová nátierka Lahodný dip zo zrelého avokáda Kuracie nugetky v cornflakoch s paradajkovou salsou, domáce hranolky Americká…

Poťahované torty PREMIUM Plus

Menu: Pečenie torty a príprava krémov Pripravíme si vlastnú tortu a krémy Farbenie fondánu…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Poťahované torty PREMIUM Plus

Poťahované torty PREMIUM Plus

Menu: Pečenie torty a príprava krémov Pripravíme si vlastnú tortu a krémy Farbenie fondánu gélovými farbami Naučíme sa pracovať s…

19. 7. pondelok

Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s hráškovým ragú a prepusteným maslom​,…

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Vietnamská kuchyňa

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho Boo Polievka z hovädzieho mäsa s ryžovými…

20. 7. utorok

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto s píniovými…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Talianska klasika

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto s píniovými orieškami, parmezánom a kvapkou olivového…

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
To najlepšie z Ázie

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi Goreng Indonézska jasmínová smažená ryža s…

21. 7. streda

Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická hovädzia sviečková Plnochutný a poctivý…

22. 7. štvrtok

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Perfektné steaky

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom…

23. 7. piatok

We LOVE burgers

Menu: Home-made burger žemle Ako vyrobiť úžasnú, nadýchanú domácu žemličku sa dozviete len u…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
We LOVE burgers

We LOVE burgers

Menu: Home-made burger žemle Ako vyrobiť úžasnú, nadýchanú domácu žemličku sa dozviete len u nás Bacon Beef Cheeseburger Hovädzí…

24. 7. sobota

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom,…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajská kuchyňa

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom, chilli a cesnakom s kvapkou citrónu…

Francúzska klasika

Menu: Brusnicové paté s francúzskou bagetou Rýchle a chutné brusnicové paté podávané na…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Soňa Hunyadyova
Francúzska klasika

Francúzska klasika

Menu: Brusnicové paté s francúzskou bagetou Rýchle a chutné brusnicové paté podávané na chrumkavej francúzskej bagete…

25. 7. nedeľa

Cesta Amerikou pre starších kuchárikov

Menu: Mozzarella sticks s paradajkovým a smotanovým dipom Kúsky vyprážanej mozzarelly s dvoma…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Soňa Hunyadyova
Cesta Amerikou pre starších kuchárikov

Cesta Amerikou pre starších kuchárikov

Menu: Mozzarella sticks s paradajkovým a smotanovým dipom Kúsky vyprážanej mozzarelly s dvoma lahodnými dipmi Hot dog s opraženou…

26. 7. pondelok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Wok, wok, wok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo chrumkavej zeleniny Hovädzie vo woku so…

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou a tapenáda z čiernych olív Bezkonkurenčná chrumkavá…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Cesta okolo sveta

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou a tapenáda z čiernych olív Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými rajčinkami, bazalkou…

27. 7. utorok

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Perfektné steaky

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom…

28. 7. streda

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Sushi

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki California v sezame s náplňou avokádo,…

29. 7. štvrtok

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajsko PREMIUM Plus

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími krevetami a čerstvými bylinkami Pad Thai s…

31. 7. sobota

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto s píniovými…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas05:00
Soňa Hunyadyova
Talianska klasika

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto s píniovými orieškami, parmezánom a kvapkou olivového…

Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

10 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku