Kalendár kurzov varenia

Kurz varenia v Chefparade je to najlepšie pre milovníkov dobrého jedla. Príďte a naučte sa variť talianske, francúzske, indické, ázijské jedlá alebo pripravovať sushi – jednoducho tie najlepšie kuchyne z celého sveta.

Vyskúšate si ako pripraviť skvelý mäso a steaky a prezradíme vám aj tipy a triky pečenia makróniek. Vezmeme vás na exkurziu do sveta francúzskych dezertov, praliniek i čokolády.

Pri varení budeme používať mnohé exotické suroviny, ktoré si po kurze môžete zakúpiť v našom obchodíku Chefmarket.

Prihláste sa na vybraný kurz alebo si vyberte si z ponuky darčekových poukazov
na kurzy PREMIUM Plus alebo ŠTANDARD
.

Zvoľte mesto:

september 2021
október 2021
17. 9. piatok

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajsko PREMIUM Plus

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími krevetami a čerstvými bylinkami Pad Thai s…

Kráľovská hostina s čašou dobrého vína PREMIUM Plus

Menu: Bažantí šalát s zelerom, jablkami a prepeličím vajíčkom Táto kombinácia chutí je zárukou…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Kráľovská hostina s čašou dobrého vína PREMIUM Plus

Kráľovská hostina s čašou dobrého vína PREMIUM Plus

Menu: Bažantí šalát s zelerom, jablkami a prepeličím vajíčkom Táto kombinácia chutí je zárukou jedinečného kulinárskeho zážitku Ragú z…

18. 9. sobota

Cesta Amerikou pre starších kuchárikov

Menu: Mozzarella sticks s paradajkovým a smotanovým dipom Kúsky vyprážanej mozzarelly s dvoma…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Soňa Hunyadyova
Cesta Amerikou pre starších kuchárikov

Cesta Amerikou pre starších kuchárikov

Menu: Mozzarella sticks s paradajkovým a smotanovým dipom Kúsky vyprážanej mozzarelly s dvoma lahodnými dipmi Hot dog s opraženou…

19. 9. nedeľa

Cesta Amerikou pre menších kuchárikov

Menu: Avokádová nátierka Lahodný dip zo zrelého avokáda Kuracie nugetky v cornflakoch…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Soňa Hunyadyova
Cesta Amerikou pre menších kuchárikov

Cesta Amerikou pre menších kuchárikov

Menu: Avokádová nátierka Lahodný dip zo zrelého avokáda Kuracie nugetky v cornflakoch s paradajkovou salsou, domáce hranolky Americká…

Poťahované torty PREMIUM Plus

Menu: Pečenie torty a príprava krémov Pripravíme si vlastnú tortu a krémy Farbenie fondánu…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Poťahované torty PREMIUM Plus

Poťahované torty PREMIUM Plus

Menu: Pečenie torty a príprava krémov Pripravíme si vlastnú tortu a krémy Farbenie fondánu gélovými farbami Naučíme sa pracovať s…

21. 9. utorok

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Makrónky PREMIUM Plus

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým rozvarom Krémy rôznych príchutí Vanilková a…

22. 9. streda

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Soňa Hunyadyova
Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej italiano nálady Vlastnoručne pripravené…

Steaky par excellence PREMIUM Plus

Menu: Carpaccio z vyzretej hovädzej sviečkovej Šťavnaté mäsko s dresingom zo sherry, limetiek…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Steaky par excellence PREMIUM Plus

Steaky par excellence PREMIUM Plus

Menu: Carpaccio z vyzretej hovädzej sviečkovej Šťavnaté mäsko s dresingom zo sherry, limetiek a fíg, podávané s maslovými krutónmi s…

23. 9. štvrtok

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Pre milovníkov mäsa

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované bravčové rebierka v mede s domácou BBQ…

24. 9. piatok

Grécka kuchyňa

Menu: Kagiana Miešané vajíčka s paradajkami a feta syrom na zapečenom chlebíku Opečené krevety…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Grécka kuchyňa

Grécka kuchyňa

Menu: Kagiana Miešané vajíčka s paradajkami a feta syrom na zapečenom chlebíku Opečené krevety s citrónom Lahodná chuťovka, ktorá na…

Francúzske dezerty 2

Menu: Fraisier Obľúbená jahodová torta, ktorá nielen dobre chutí, ale aj vyzerá skvelo Mini…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Francúzske dezerty 2

Francúzske dezerty 2

Menu: Fraisier Obľúbená jahodová torta, ktorá nielen dobre chutí, ale aj vyzerá skvelo Mini tartaletky Trendy malé koláčiky, ktoré…

25. 9. sobota

Čokoláda a pralinky PREMIUM Plus

Menu: Pralinky rôznych tvarov a príchutí Práca s horkou, mliečnou a bielou čokoládou Náplne do…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Dominika Ševčíková
Čokoláda a pralinky PREMIUM Plus

Čokoláda a pralinky PREMIUM Plus

Menu: Pralinky rôznych tvarov a príchutí Práca s horkou, mliečnou a bielou čokoládou Náplne do praliniek Pistáciová,…

Zdobenie cupcakes

Menu: Príprava cupcakes Čokoládový a vanilkový krém na cupcakes Základné krémy, ktoré sa hodia…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Zdobenie cupcakes

Zdobenie cupcakes

Menu: Príprava cupcakes Čokoládový a vanilkový krém na cupcakes Základné krémy, ktoré sa hodia nielen na cupcakes Zdobenie cupcakes…

26. 9. nedeľa

Intenzívny 6-hodinový kurz varenia pre začiatočníkov PREMIUM Plus

Menu: Silný kurací vývar s domácou mrveničkou Základ domácej kuchyne a každej správnej nedele…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas09:00
Maroš
Intenzívny 6-hodinový kurz varenia pre začiatočníkov PREMIUM Plus

Intenzívny 6-hodinový kurz varenia pre začiatočníkov PREMIUM Plus

Menu: Silný kurací vývar s domácou mrveničkou Základ domácej kuchyne a každej správnej nedele Kuracie podľa šéfkuchára Mäsko…

Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Menu: Naked cake Nahá torta s mascarpone krémom dozdobená sezónnym ovocím a jedlými kvetmi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Menu: Naked cake Nahá torta s mascarpone krémom dozdobená sezónnym ovocím a jedlými kvetmi Carrot cake Populárna mrkvová torta Ozdoba…

28. 9. utorok

Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická hovädzia sviečková Plnochutný a poctivý…

Mexická kuchyňa

Menu: Tequila Mexický alkoholický nápoj Guacamole Tradičná avokádová pochúťka Quesadillas…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Soňa Hunyadyova
Mexická kuchyňa

Mexická kuchyňa

Menu: Tequila Mexický alkoholický nápoj Guacamole Tradičná avokádová pochúťka Quesadillas Chrumkavé placky so syrom Chilli con carne…

1. 10. piatok

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej italiano nálady Vlastnoručne pripravené…

2. 10. sobota

Poťahované torty PREMIUM Plus

Menu: Pečenie torty a príprava krémov Pripravíme si vlastnú tortu a krémy Farbenie fondánu…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Poťahované torty PREMIUM Plus

Poťahované torty PREMIUM Plus

Menu: Pečenie torty a príprava krémov Pripravíme si vlastnú tortu a krémy Farbenie fondánu gélovými farbami Naučíme sa pracovať s…

3. 10. nedeľa

Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Menu: Naked cake Nahá torta s mascarpone krémom dozdobená sezónnym ovocím a jedlými kvetmi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Menu: Naked cake Nahá torta s mascarpone krémom dozdobená sezónnym ovocím a jedlými kvetmi Carrot cake Populárna mrkvová torta Ozdoba…

6. 10. streda

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana Mihaliková
Wok, wok, wok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo chrumkavej zeleniny Hovädzie vo woku so…

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš
Talianska klasika

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na chrumkavej bruschette Vlastnoručne pripravené…

7. 10. štvrtok

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom,…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajská kuchyňa

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom, chilli a cesnakom s kvapkou citrónu…

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Perfektné steaky

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom…

8. 10. piatok

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš
To najlepšie z Ázie

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi Goreng Indonézska jasmínová smažená ryža s…

Grécka kuchyňa

Menu: Kagiana Miešané vajíčka s paradajkami a feta syrom na zapečenom chlebíku Opečené krevety…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Grécka kuchyňa

Grécka kuchyňa

Menu: Kagiana Miešané vajíčka s paradajkami a feta syrom na zapečenom chlebíku Opečené krevety s citrónom Lahodná chuťovka, ktorá na…

9. 10. sobota

Francúzska klasika

Menu: Zapečená cibuľová polievka Obľúbená cibuľačka po francúzsky - v miskách so zapečným…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Soňa Hunyadyova
Francúzska klasika

Francúzska klasika

Menu: Zapečená cibuľová polievka Obľúbená cibuľačka po francúzsky - v miskách so zapečným syrom a toastom Tradičný kohút na víne Coq…

10. 10. nedeľa

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Soňa Hunyadyova
Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej italiano nálady Vlastnoručne pripravené…

12. 10. utorok

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Makrónky PREMIUM Plus

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým rozvarom Krémy rôznych príchutí Vanilková a…

13. 10. streda

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Vietnamská kuchyňa

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho Boo Polievka z hovädzieho mäsa s ryžovými…

Steaky par excellence PREMIUM Plus

Menu: Carpaccio z vyzretej hovädzej sviečkovej Šťavnaté mäsko s dresingom zo sherry, limetiek…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Steaky par excellence PREMIUM Plus

Steaky par excellence PREMIUM Plus

Menu: Carpaccio z vyzretej hovädzej sviečkovej Šťavnaté mäsko s dresingom zo sherry, limetiek a fíg, podávané s maslovými krutónmi s…

14. 10. štvrtok

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajsko PREMIUM Plus

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími krevetami a čerstvými bylinkami Pad Thai s…

Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická hovädzia sviečková Plnochutný a poctivý…

18. 10. pondelok

Mexická kuchyňa ENG

Menu: Tequila Mexický alkoholický nápoj Guacamole Tradičná avokádová pochúťka Quesadillas…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Brian Navarro
Mexická kuchyňa ENG

Mexická kuchyňa ENG

Menu: Tequila Mexický alkoholický nápoj Guacamole Tradičná avokádová pochúťka Quesadillas Chrumkavé placky so syrom Chilli con carne…

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta PREMIUM PLUS

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Paris-Brest Venčeky z odpaľovaného cesta Choux…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta PREMIUM PLUS

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta PREMIUM PLUS

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Paris-Brest Venčeky z odpaľovaného cesta Choux craqueline Malé profiterolky plnené 3 druhmi…

19. 10. utorok

Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s hráškovým ragú a prepusteným maslom​,…

20. 10. streda

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana Mihaliková
Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej italiano nálady Vlastnoručne pripravené…

22. 10. piatok

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajsko PREMIUM Plus

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími krevetami a čerstvými bylinkami Pad Thai s…

Francúzska klasika

Menu: Zapečená cibuľová polievka Obľúbená cibuľačka po francúzsky - v miskách so zapečným…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Francúzska klasika

Francúzska klasika

Menu: Zapečená cibuľová polievka Obľúbená cibuľačka po francúzsky - v miskách so zapečným syrom a toastom Tradičný kohút na víne Coq…

23. 10. sobota

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Vietnamská kuchyňa

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho Boo Polievka z hovädzieho mäsa s ryžovými…

26. 10. utorok

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Pre milovníkov mäsa

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované bravčové rebierka v mede s domácou BBQ…

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Wok, wok, wok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo chrumkavej zeleniny Hovädzie vo woku so…

27. 10. streda

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
To najlepšie z Ázie

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi Goreng Indonézska jasmínová smažená ryža s…

Japonsko PREMIUM Plus

Menu: Tamagoyaki omeleta s yasai tempura zeleninou a sweet chilli sauce Omeleta na japonský…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Japonsko PREMIUM Plus

Japonsko PREMIUM Plus

Menu: Tamagoyaki omeleta s yasai tempura zeleninou a sweet chilli sauce Omeleta na japonský spôsob je iná, ako ju poznáte Matsutake…

28. 10. štvrtok

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Perfektné steaky

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom…

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou a tapenáda z čiernych olív Bezkonkurenčná chrumkavá…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš
Cesta okolo sveta

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou a tapenáda z čiernych olív Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými rajčinkami, bazalkou…

29. 10. piatok

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Sushi

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki California v sezame s náplňou avokádo,…

Francúzske dezerty 2

Menu: Fraisier Obľúbená jahodová torta, ktorá nielen dobre chutí, ale aj vyzerá skvelo Mini…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Francúzske dezerty 2

Francúzske dezerty 2

Menu: Fraisier Obľúbená jahodová torta, ktorá nielen dobre chutí, ale aj vyzerá skvelo Mini tartaletky Trendy malé koláčiky, ktoré…

30. 10. sobota

Cesta Amerikou pre starších kuchárikov

Menu: Mozzarella sticks s paradajkovým dipom Kúsky vyprážanej mozzarelly s lahodným dipom…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Soňa Hunyadyova
Cesta Amerikou pre starších kuchárikov

Cesta Amerikou pre starších kuchárikov

Menu: Mozzarella sticks s paradajkovým dipom Kúsky vyprážanej mozzarelly s lahodným dipom Kuracie nuggetky so salsou a cesnakovým…

31. 10. nedeľa

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Soňa Hunyadyova
Talianska klasika

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na chrumkavej bruschette Vlastnoručne pripravené…

Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

10 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku