Kalendár kurzov varenia

Kurz varenia v Chefparade je to najlepšie pre milovníkov dobrého jedla. Príďte a naučte sa variť talianske, francúzske, indické, ázijské jedlá alebo pripravovať sushi – jednoducho tie najlepšie kuchyne z celého sveta.

Vyskúšate si ako pripraviť skvelý mäso a steaky a prezradíme vám aj tipy a triky pečenia makróniek. Vezmeme vás na exkurziu do sveta francúzskych dezertov, praliniek i čokolády.

Pri varení budeme používať mnohé exotické suroviny, ktoré si po kurze môžete zakúpiť v našom obchodíku Chefmarket.

Prihláste sa na vybraný kurz alebo si vyberte si z ponuky darčekových poukazov
na kurzy PREMIUM Plus alebo ŠTANDARD
.

Zvoľte mesto:

november 2021
december 2021
január 2022
30. 11. utorok

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajsko PREMIUM Plus

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími krevetami a čerstvými bylinkami Pad Thai s…

4. 12. sobota

Vianočné pečenie

Menu: Marokánky Obľúbené vianočné koláčiky, ktoré miluje každý Vanilkové rožky Sladké rožky,…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Dominika Ševčíková
Vianočné pečenie

Vianočné pečenie

Menu: Marokánky Obľúbené vianočné koláčiky, ktoré miluje každý, Vanilkové rožky Sladké rožky, ktoré pobláznia všetkých milovníkov…

Príprava vianočných oblátok

Menu: Vianočné oblátky Vianočné škoricové trubičky Slané oblátky Voňavý vianočný punč počas…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Chefparade
Príprava vianočných oblátok

Príprava vianočných oblátok

Menu: Vianočné oblátky Vianočné škoricové trubičky Slané oblátky, Voňavý vianočný punč počas celého kurzu…

5. 12. nedeľa

Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Menu: Naked cake Nahá torta s mascarpone krémom dozdobená sezónnym ovocím a jedlými kvetmi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas10:00
Lýdia "Biba" Lackovičová
Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Naked cake & Carrot cake PREMIUM Plus

Menu: Naked cake Nahá torta s mascarpone krémom dozdobená sezónnym ovocím a jedlými kvetmi Carrot cake Populárna mrkvová torta Ozdoba…

6. 12. pondelok

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Pre milovníkov mäsa

Pre milovníkov mäsa

Menu: Teľacia saltimbocca Voňavé telacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou Marinované bravčové rebierka v mede s domácou BBQ…

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta PREMIUM PLUS

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Paris-Brest Venčeky z odpaľovaného cesta Choux…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta PREMIUM PLUS

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta PREMIUM PLUS

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Paris-Brest Venčeky z odpaľovaného cesta Choux craqueline Malé profiterolky plnené 3 druhmi…

7. 12. utorok

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Perfektné steaky

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom…

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou a tapenáda z čiernych olív Bezkonkurenčná chrumkavá…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Roman Sládeček
Cesta okolo sveta

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou a tapenáda z čiernych olív Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými rajčinkami, bazalkou…

8. 12. streda

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Sushi

Sushi

Menu: Miso polievka Azda najzdravšia ázijská polievka Maki Avokádo, losos, zelenina  Uramaki California v sezame s náplňou avokádo,…

11. 12. sobota

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajsko PREMIUM Plus

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími krevetami a čerstvými bylinkami Pad Thai s…

13. 12. pondelok

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Zuzana di Candido
Makrónky PREMIUM Plus

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým rozvarom Krémy rôznych príchutí Vanilková a…

14. 12. utorok

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
To najlepšie z Ázie

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi Goreng Indonézska jasmínová smažená ryža s…

15. 12. streda

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom,…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajská kuchyňa

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom, chilli a cesnakom s kvapkou citrónu…

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou a tapenáda z čiernych olív Bezkonkurenčná chrumkavá…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš Buberník
Cesta okolo sveta

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou a tapenáda z čiernych olív Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými rajčinkami, bazalkou…

18. 12. sobota

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Denisa Vinczeová
Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej italiano nálady Vlastnoručne pripravené…

20. 12. pondelok

Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Steaky a víno z Argentíny PREMIUM Plus

Menu: Talianska tagliata Zo špičky sviečkovej s rukolou a cherry paradajkami Juhoamerická hovädzia sviečková Plnochutný a poctivý…

21. 12. utorok

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Vietnamská kuchyňa

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho Boo Polievka z hovädzieho mäsa s ryžovými…

Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus

Menu: Lososový tartar Lahodný tatarák z lososa podávaný s toastovým chlebom Mušle sv. Jakuba s hráškovým ragú a prepusteným maslom​,…

22. 12. streda

We LOVE burgers

Menu: Home-made burger žemle Ako vyrobiť úžasnú, nadýchanú domácu žemličku sa dozviete len u…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš Buberník
We LOVE burgers

We LOVE burgers

Menu: Home-made burger žemle Ako vyrobiť úžasnú, nadýchanú domácu žemličku sa dozviete len u nás Bacon Beef Cheeseburger Hovädzí…

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Pollák
Perfektné steaky

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom…

23. 12. štvrtok

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Martin Krajčovič
Thajsko PREMIUM Plus

Thajsko PREMIUM Plus

Menu: Tom Yum polievka s tigrími krevetami Jemne pikantná kokosová polievka s tigrími krevetami a čerstvými bylinkami Pad Thai s…

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš Buberník
Talianska klasika

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na chrumkavej bruschette Vlastnoručne pripravené…

28. 12. utorok

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou a tapenáda z čiernych olív Bezkonkurenčná chrumkavá…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš Buberník
Cesta okolo sveta

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou a tapenáda z čiernych olív Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými rajčinkami, bazalkou…

29. 12. streda

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Maroš Buberník
Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej italiano nálady Vlastnoručne pripravené…

6. 1. štvrtok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Wok, wok, wok

Wok, wok, wok

Menu: Singapurské rezance s krevetami  Rezance, čerstvé krevety, bambusové výhonky a množstvo chrumkavej zeleniny Hovädzie vo woku so…

7. 1. piatok

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Perfektné steaky

Perfektné steaky

Menu: Carpaccio s rukolou a parmezánom Tenké plátky hovädzieho mäska odležané v citrónovej marináde posypané rukolou a parmezánom…

10. 1. pondelok

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Makrónky PREMIUM Plus

Makrónky PREMIUM Plus

Menu: Makrónky Lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým rozvarom Krémy rôznych príchutí Vanilková a…

13. 1. štvrtok

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom,…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Thajská kuchyňa

Thajská kuchyňa

Menu: Tom Kha Kai polievka Populárna kuracia polievka dochutená rybacou omáčkou, zázvorom, chilli a cesnakom s kvapkou citrónu…

14. 1. piatok

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Taliansko - To najlepšie z regiónov PREMIUM Plus

Menu: Grilovaná mozzarella v parmskej šunke Talianske predjedlo vás naladí do tej správnej italiano nálady Vlastnoručne pripravené…

17. 1. pondelok

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta PREMIUM PLUS

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Paris-Brest Venčeky z odpaľovaného cesta Choux…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta PREMIUM PLUS

Francúzske dezerty z odpaľovaného cesta PREMIUM PLUS

Menu: Pate choux Základné odpaľované cesto Paris-Brest Venčeky z odpaľovaného cesta Choux craqueline Malé profiterolky plnené 3 druhmi…

19. 1. streda

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Talianska klasika

Talianska klasika

Menu: Bruschetta s domácim bazalkovým pestom Bezkonkurenčné bazalkové pesto podávané na chrumkavej bruschette Vlastnoručne pripravené…

20. 1. štvrtok

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
To najlepšie z Ázie

To najlepšie z Ázie

Menu: Ázijská ostro-kyslá polievka Tradičná čínska polievka s tofu a shitake hubami Nasi Goreng Indonézska jasmínová smažená ryža s…

21. 1. piatok

Japonsko PREMIUM Plus

Menu: Tamagoyaki omeleta s yasai tempura zeleninou a sweet chilli sauce Omeleta na japonský…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Japonsko PREMIUM Plus

Japonsko PREMIUM Plus

Menu: Tamagoyaki omeleta s yasai tempura zeleninou a sweet chilli sauce Omeleta na japonský spôsob je iná, ako ju poznáte Matsutake…

25. 1. utorok

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Vietnamská kuchyňa

Vietnamská kuchyňa

Menu: Goi Cuori Studené jarné závitky s krevetami v ryžovom papieri báhn da nem s dipom Pho Boo Polievka z hovädzieho mäsa s ryžovými…

27. 1. štvrtok

Francúzska klasika

Menu: Zapečená cibuľová polievka Obľúbená cibuľačka po francúzsky - v miskách so zapečným…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Francúzska klasika

Francúzska klasika

Menu: Zapečená cibuľová polievka Obľúbená cibuľačka po francúzsky - v miskách so zapečným syrom a toastom Tradičný kohút na víne Coq…

28. 1. piatok

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými…

adresaBRATISLAVA, Miletičova 60
cas17:00
Chefparade
Cesta okolo sveta

Cesta okolo sveta

Menu: Bruschetta s paradajkovou salsou Bezkonkurenčná chrumkavá bruschetta s čerstvými rajčinkami, bazalkou a kvapkou olivového oleja…

Prečo si vybrať kurz varenia v Chefparade
Od roku 2011,

10 rokov tradície

na slovenskom trhu

Viac než

15 000 spokojných účastníkov

na kurzoch varenia

Usporiadaných viac než

1000 firemných akcií

v našich priestoroch

Viac než

300 outdoor eventov

po celom Slovensku