Kontakt     I     Štúdiá    I     O Chefparade

SK     EN

Košice  PO - PIA (10 - 17)
0948 796 397

Bratislava  PO - PIA (10 - 17)
0948 234 553

   0948 234 553   |     info@chefparade.sk

Špeciality z hovädzieho mäsa

Lahodné hovädzie mäso, ktorého chute nepoznajú hranice. Zažite gastronomický zážitok a naučte sa tipy a triky priamo od šéfkuchára.

Bratislava, Miletičova 60
Piatok, 01.07.2022
17:00 - 20:30

Prázdny

Špeciality z hovädzieho mäsa

Bratislava, Miletičova 60
  • piatok 01.07.2022 / 17:00 - 20:30
    Bratislava, Miletičova 60
6 voľných miest
99,00 €

Špeciality z hovädzieho mäsa

Lahodné hovädzie mäso, ktorého chute nepoznajú hranice. Zažite gastronomický zážitok a naučte sa tipy a triky priamo od šéfkuchára.

Okrem toho, že hovädzie mäso je delikatesa, má aj vysoké množstvo bielkovín a minerálov, ktoré zabezpečujú prirodzenú rovnováhu vo výžive. Nielen kvalita mäsa, ale aj spôsob prípravy určuje finálnu chuť. Názvy ako roastbeef alebo rib-eye steak vzbudzujú gastronomický rešpekt, no nemusíte sa obávať. Na tomto kuchárskom kurze sa naučíte, čo sa pod nimi skrýva, ktoré hovädzie je predné, ktoré zadné,
a ako správne mäso nakrájať.

Dozviete sa, aká časť je vhodná na guláš, prečo počkať so solením, a ako pripraviť skvelú marinádu. Zároveň vam povieme, prečo musí mäsko zrieť a ako rozoznáte, či je čerstvé. Ako prílohu si ugrilujeme chutnú zeleninku s množstvo trikov a tipov na prípravu rôznych druhov hovädzieho mäsa od skúseného kuchára. Teraz je ten správny čas pýtať sa mäsové otázky, na ktoré ste vždy chceli poznať odpovede.

Ak milujete mäso a zážiky, vyskúšajte aj ďalšie kurzy v kategórii Kurzy varenia mäso a steaky.

Roastbeef s kaparovým dipom

lahodné doružova upečené mäso so sviežou omáčkou

Rib-eye steak s olivovo-paradajkovou omáčkou

chutný steak s ľahkým a sviežim doplnkom

Rolovaná roštenka s perníkovou omáčkou

kombinácia jemnej roštenky a sladkastej omáčky

Hovädzia roštenka na bielom víne

výrazná chuť dijon horčice krásne podčiarkne hovädziu chuť

Grilovaná sezónna zelenina

variácie vyberanej zeleniny, ktorá sa výborne hodí ako príloha

Na tomto kurze vás čaká aj bonus: tipy a triky šéfkuchára pri spracovaní
a príprave rôznych druhov hovädzieho mäsa.

Po príchode a uvítaní rozdelí náš šéfkuchár všetkých účastníkov do dvojíc. V prípade, že ste prišli sám/sama, nemusíte sa báť, určite k vám nájdeme správneho parťáka na varenie.

Na kurz nie je potrebné si čokoľvek nosiť. Suroviny, kuchynské náradie, zástery či take away boxy sú súčasťou kurzu.

O pitný režim mať núdzu nebudete - všetky nealkoholické nápoje sú zahrnuté v cene. Za poplatok sú alkoholické nápoje ako pivo či víno slovenskej aj svetovej produkcie, ktoré nájdete v našej ponuke. Na mieste majú účastníci tiež možnosť zakúpiť si koreniny a ingrediencie, ktoré používame aj na našich kurzoch. Platba je možná priamo u kuchára pred alebo po kurze - v hotovosti.

Všetky recepty vám po uskutočnení vášho kurzu varenia zašleme emailom do 5 nasledujúcich dní.

Výborné kurzy varenia. Určite odporúčam pre jednotlivcov, páry, aj pre skupiny. Vzdelávať sa máme celý život a naučiť sa nový recept na jedlo, ktoré vám vždy chutilo v reštike a doma ste sa ho báli skúsiť je skvele strávený čas.

Naučíte sa, dobre sa najete, zabavíte - skvelé na príjemný večer. Páči sa mi rôznorodosť kurzov a kuchýň, ktoré si viete vyskúšať, príjemné pracovné prostredie a skvelí kuchári a kuchárky.

Naposledy sme boli na "Cesta okolo sveta" so šéfkuchárom Marošom a atmosféra bola úžasná, jedlo výborné (veď sme si ho varili pod dozorom sami ) a máme len tie najlepšie spomienky a skúsenosti. Ďakujeme! :)

Katarína

Ďakujem za skvelý zážitok…
Bol som prvý krat (dostal somto ako darček k narodkám)
a bolo to super. Výborný lektor, výborne steaky a ešte som sa aj bombovo na/prejedol. :)
Určite by som vyskúšal aj ďalší kurz.

Vlado

S kolegynkami sme absolvovali kurz Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus.
Bola som prvýkrát a bola som nadmieru spokojná - príjemná atmosféra, profesionalita vo všetkých detailoch, pán kuchár "prezrádzal" aj tajné grify receptov, ochotne a milo nás sprevádzal celým večerom.

Vínka, ktoré sme ochutnávali, boli skvelé. Celý večer sme si užili, relaxovali pri výnimočnom jedle a vínku a ešte sme sa aj naučili ako jedlá pripraviť. Určite si zopakujem, je z čoho vyberať . :)

Mária

Ďakujeme za perfektne strávené popoludnie v príjemnej spoločnosti a so skvelým jedlom. :)
N
a kurze domácej indickej kuchyne sme sa veľa naučili
a určite vyskúšame aj ďalšie kurzy z pestrej ponuky, ktorú Chefparade ponúka! 

Zuzana

Skvelé kurzy, príjemná atmosféra a vynikajúce jedlo.
Zatiaľ som bola na dvoch (španielska kuchyňa, mini pavlovky) a určite neboli posledné.
 
Odporúčam naozaj každému + super aj ako nápad na darček pre niekoho blízkeho. 

Nikola

    Ako teraz prebiehajú kurzy varenia Chefparade v súvislosti s pandémiou Covid-19?

    Kurzy varenia aktuálne prebiehajú v bežnom režime bez odmedzení.

    Môžem prísť na kurz sám?

    Samozrejme. Účastníci kurzu varenia sú rozdelení do dvojíc, v ktorých budú variť. Ak sa rozhodnete prísť vo dvojici, obaja účastníci kurzu platia  plnú sumu za účasť na kurze varenia.

    Kedy zverejníte ďalšie termíny kurzov varenia?

    Termíny nových kurzov vypisujeme pravidelne po 15. dni v mesiaci, vždy na nasledujúci mesiac.

    Mohlo by sa Vám tiež páčiť

    Nastavenia ochrany súkromia

    Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...