Kontakt     I     Štúdiá    I     O Chefparade

SK     EN

Košice  PO - PIA (10 - 17)
0948 796 397

Bratislava  PO - PIA (10 - 17)
0948 234 553

   0948 234 553   |     info@chefparade.sk

Pre milovníkov mäsa

Mäso, mäso, mäso. Kurz varenia presne pre tých z vás, ktorí mäso milujete. Odhaľte tajomstvá rôznych príprav rôznych druhov mäsa za jediný večer!

Bratislava, Miletičova 60
Piatok, 20.01.2023
17:00 - 20:30

Prázdny

Pre milovníkov mäsa

Bratislava, Miletičova 60
  • piatok 20.01.2023 / 17:00 - 20:30
    Bratislava, Miletičova 60
8 voľných miest
99,00 €

Pre milovníkov mäsa

Mäso, mäso, mäso. Kurz varenia presne pre tých z vás, ktorí mäso milujete. Odhaľte tajomstvá rôznych príprav rôznych druhov mäsa za jediný večer!

Ak má pripravované mäso priniesť ten správny gurmánsky zážitok, významnú rolu hrá nielen jeho kvalita, ale najmä to, ako ho upravíte. Príďte sa ku nám od tých najpovolanejších – našich šéfkuchárov – naučiť praktické rady, ktoré sa v receptoch bežne nepíšu - ako správne upraviť rôzne druhy mäsa, ako a kde kvalitné mäso nakupovať, ako ho správne skladovať, naporcovať, krájať i pripravovať.
Na tomto kuchárskom kurze vás čakajú naozajstné delikatesy.

Viete, že saltimbocca znamená v preklade jedlo, ktoré samo skáče do úst? Presne takou špecialitou začneme náš kurz. Chuťové poháriky vám ožijú pri voňavom teľacom stehienku so šunkou a šalviou a potom si pochutíte na sviečkovej s hubami v demi-glace omáčke. Kuchár vás naučí postup ako si pripraviť šťavnaté kačacie prsíčka na pomarančoch a brandy. Ako bonus vás bude čakať prierez základnými technikami prípravy rôznych druhov mäsa, takže pri najbližšom rodinnom obede či párty, vďaka tomuto výbornému ťaháčiku od nás, určite zažiarite.

Príďte si do našej školy varenia pre nové nápady na úpravu jedál z mäsa, tipy a triky od šéfkuchárov
a povýšte svoje zručnosti a vedomosti na úplne novú úroveň.
Ak milujete mäso, víno a zážiky, vyskúšajte aj ďalšie kurzy v kategórii Kurzy varenia mäso a steaky.

Čo budeme variť

Teľacia saltimbocca

voňavé teľacie stehno na víne s parmskou šunkou a šalviou

Tournedos champignons

rezy z vysokej roštenky s hubami v demi-glace omáčke

Kačacie na pomaranči

šťavnaté kačacie prsia prevoňané pomarančom a brandy

Ľadový šalát s rukolou a francúzskou vinaigrettou s chrumkavým pečivom
ľahký zeleninový šalát k mäsku

Rozmarínové zemiaky
voňavé zemiaky

Pena s malinovým coulis
tvarohová pena z bielej čokolady s malinovou omáčkou

Je neodmysliteľnou súčasťou Chefparade tímu už od roku 2011.

Martin Pollák   I   šéfkuchár kurzu

Ako kurz prebieha

Po príchode a uvítaní rozdelí náš šéfkuchár všetkých účastníkov do dvojíc. V prípade, že ste prišli sám/sama, nemusíte sa báť, určite k vám nájdeme správneho parťáka na varenie.

Na kurz nie je potrebné si čokoľvek nosiť. Suroviny, kuchynské náradie, zástery či take away boxy sú súčasťou kurzu.

O pitný režim mať núdzu nebudete - všetky nealkoholické nápoje sú zahrnuté v cene. Za poplatok sú alkoholické nápoje ako pivo či víno slovenskej aj svetovej produkcie, ktoré nájdete v našej ponuke. Na mieste majú účastníci tiež možnosť zakúpiť si koreniny a ingrediencie, ktoré používame aj na našich kurzoch. Platba je možná priamo u kuchára pred alebo po kurze - v hotovosti.

Všetky recepty vám po uskutočnení vášho kurzu varenia zašleme emailom do 5 nasledujúcich dní.

Čo o kurzoch hovoria ich účastníci?

Výborné kurzy varenia. Určite odporúčam pre jednotlivcov, páry, aj pre skupiny. Vzdelávať sa máme celý život a naučiť sa nový recept na jedlo, ktoré vám vždy chutilo v reštike a doma ste sa ho báli skúsiť je skvele strávený čas.

Naučíte sa, dobre sa najete, zabavíte - skvelé na príjemný večer. Páči sa mi rôznorodosť kurzov a kuchýň, ktoré si viete vyskúšať, príjemné pracovné prostredie a skvelí kuchári a kuchárky.

Naposledy sme boli na "Cesta okolo sveta" so šéfkuchárom Marošom a atmosféra bola úžasná, jedlo výborné (veď sme si ho varili pod dozorom sami ) a máme len tie najlepšie spomienky a skúsenosti. Ďakujeme! :)

Katarína

Ďakujem za skvelý zážitok…
Bol som prvý krat (dostal somto ako darček k narodkám)
a bolo to super. Výborný lektor, výborne steaky a ešte som sa aj bombovo na/prejedol. :)
Určite by som vyskúšal aj ďalší kurz.

Vlado

S kolegynkami sme absolvovali kurz Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus.
Bola som prvýkrát a bola som nadmieru spokojná - príjemná atmosféra, profesionalita vo všetkých detailoch, pán kuchár "prezrádzal" aj tajné grify receptov, ochotne a milo nás sprevádzal celým večerom.

Vínka, ktoré sme ochutnávali, boli skvelé. Celý večer sme si užili, relaxovali pri výnimočnom jedle a vínku a ešte sme sa aj naučili ako jedlá pripraviť. Určite si zopakujem, je z čoho vyberať . :)

Mária

Ďakujeme za perfektne strávené popoludnie v príjemnej spoločnosti a so skvelým jedlom. :)
N
a kurze domácej indickej kuchyne sme sa veľa naučili
a určite vyskúšame aj ďalšie kurzy z pestrej ponuky, ktorú Chefparade ponúka! 

Zuzana

Skvelé kurzy, príjemná atmosféra a vynikajúce jedlo.
Zatiaľ som bola na dvoch (španielska kuchyňa, mini pavlovky) a určite neboli posledné.
 
Odporúčam naozaj každému + super aj ako nápad na darček pre niekoho blízkeho. 

Nikola

    Najčastejšie otázky

    Ako teraz prebiehajú kurzy varenia Chefparade v súvislosti s pandémiou Covid-19?

    Kurzy varenia aktuálne prebiehajú v bežnom režime bez odmedzení.

    Môžem prísť na kurz sám?

    Samozrejme. Účastníci kurzu varenia sú rozdelení do dvojíc, v ktorých budú variť. Ak sa rozhodnete prísť vo dvojici, obaja účastníci kurzu platia  plnú sumu za účasť na kurze varenia.

    Kedy zverejníte ďalšie termíny kurzov varenia?

    Termíny nových kurzov vypisujeme pravidelne po 15. dni v mesiaci, vždy na nasledujúci mesiac.

    Prázdny
    Prázdny

    Mohlo by sa Vám tiež páčiť

    Prázdny

    Nastavenia ochrany súkromia

    Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...