Kontakt     I     Štúdiá    I     O Chefparade

SK     EN

Košice  PO - PIA (10 - 17)
0948 796 397

Bratislava  PO - PIA (10 - 17)
0948 234 553

   0948 234 553   |     info@chefparade.sk

PASTA PASTA PASTA

Cestoviny tvoria základ talianskej kuchyne. Vydaj sa s nami do Talianska a nauč sa pripravovať tradičné aj netradičné cestoviny rôznych farieb a chutí.

Bratislava, Miletičova 60
Piatok, 23.06.2023
17:00 - 20:30

Prázdny

PASTA PASTA PASTA

Bratislava, Miletičova 60
  • piatok 23.06.2023 / 17:00 - 20:30
    Bratislava, Miletičova 60
6 voľných miest
99,00 €

PASTA PASTA PASTA

Cestoviny tvoria základ talianskej kuchyne. Vydaj sa s nami do Talianska a nauč sa pripravovať tradičné aj netradičné cestoviny rôznych farieb a chutí.

Talianska kuchyňa svojou typickou čerstvosťou surovín, ľahkosťou, pestrosťou ingrediencií a rozmanitosťou chutí patrí medzi najznámejšie a najobľúbenejšie kuchyne. Jednoznačne sa drží hesla v jednoduchosti je krása. Práve jednoduchosť, no zároveň pestrosť a nápaditosť vystihujú taliansku kuchyňu najviac.

Na nezabudnuteľný taliansky večer si pripijeme originálnym nápojom Limoncello Spritz. Pripravíme si slávny taliansky šalát Caprese, ktorý vznikol na ostrove Capri po druhej svetovej vojne. Verí sa, že práve preto obsahuje farby talianskej vlajky: zelenú, bielu a červenú. Následne sa pustíme do domácich cestovín a vyrobíme si z nich 3 druhy - tagliatelle, cviklové ravioli a tortelliny s omáčkami, ktoré ich budú dokonalo dopĺňať. Jednoduchý a lahodný dezert z mascarpone s pomarančovou omáčkou vytvorí najlepšiu sladkú bodku na záver večera.

Kurz Taliansko – to najlepšie z regiónov patrí medzi najobľúbenejšie kuchárske kurzy z kategórie Európska kuchyňa. Je určený pre všetkých od úplných začiatočníkov až po skúsených domácich kuchárov.
Celým večerom vás bude sprevádzať ostrieľaný šéfkuchár, vďaka čomu získate množstvo cenných
rád a profesionálnych tipov.

Čo budeme variť

Šalát Caprese

najznámejší taliansky šalát

Tagliatelle s kelovým pestom a ricottou

prekvapujúca chuť pesta, ktorá vám zaručene bude chutiť

Cviklové ravioli plnené gorgonzolou a vlašskými orechami na šalviovej omáčke

vynikajúce cviklové ravioli s lahodnou omáčkou

Tortelliny plnené prosciuttom s rajčinovo špenátovou omáčkou

tortelilini, ktoré budete milovať

Vanilkové mascarpone s pomarančovou omáčkou
krémová sladká bodka na záver

Na tomto kurze vás čaká aj malý bonus: na uvítanie si pripijeme s originálnym Limoncello Spritz

Svoje povolanie miluje, preto sa neustále vzdeláva a učí nové veci v kuchyni.

Sonička   I   šéfkuchár kurzu

Ako kurz prebieha

Po príchode a uvítaní rozdelí náš šéfkuchár všetkých účastníkov do dvojíc. V prípade, že ste prišli sám/sama, nemusíte sa báť, určite k vám nájdeme správneho parťáka na varenie.

Na kurz nie je potrebné si čokoľvek nosiť. Suroviny, kuchynské náradie, zástery či take away boxy sú súčasťou kurzu.

O pitný režim mať núdzu nebudete - všetky nealkoholické nápoje sú zahrnuté v cene. Za poplatok sú alkoholické nápoje ako pivo či víno slovenskej aj svetovej produkcie, ktoré nájdete v našej ponuke. Na mieste majú účastníci tiež možnosť zakúpiť si koreniny a ingrediencie, ktoré používame aj na našich kurzoch. Platba je možná priamo u kuchára pred alebo po kurze - v hotovosti.

Všetky recepty vám po uskutočnení vášho kurzu varenia zašleme emailom do 5 nasledujúcich dní.

Čo o kurzoch hovoria ich účastníci?

Výborné kurzy varenia. Určite odporúčam pre jednotlivcov, páry, aj pre skupiny. Vzdelávať sa máme celý život a naučiť sa nový recept na jedlo, ktoré vám vždy chutilo v reštike a doma ste sa ho báli skúsiť je skvele strávený čas.

Naučíte sa, dobre sa najete, zabavíte - skvelé na príjemný večer. Páči sa mi rôznorodosť kurzov a kuchýň, ktoré si viete vyskúšať, príjemné pracovné prostredie a skvelí kuchári a kuchárky.

Naposledy sme boli na "Cesta okolo sveta" so šéfkuchárom Marošom a atmosféra bola úžasná, jedlo výborné (veď sme si ho varili pod dozorom sami ) a máme len tie najlepšie spomienky a skúsenosti. Ďakujeme! :)

Katarína

Ďakujem za skvelý zážitok…
Bol som prvý krat (dostal somto ako darček k narodkám)
a bolo to super. Výborný lektor, výborne steaky a ešte som sa aj bombovo na/prejedol. :)
Určite by som vyskúšal aj ďalší kurz.

Vlado

S kolegynkami sme absolvovali kurz Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus.
Bola som prvýkrát a bola som nadmieru spokojná - príjemná atmosféra, profesionalita vo všetkých detailoch, pán kuchár "prezrádzal" aj tajné grify receptov, ochotne a milo nás sprevádzal celým večerom.

Vínka, ktoré sme ochutnávali, boli skvelé. Celý večer sme si užili, relaxovali pri výnimočnom jedle a vínku a ešte sme sa aj naučili ako jedlá pripraviť. Určite si zopakujem, je z čoho vyberať . :)

Mária

Ďakujeme za perfektne strávené popoludnie v príjemnej spoločnosti a so skvelým jedlom. :)
N
a kurze domácej indickej kuchyne sme sa veľa naučili
a určite vyskúšame aj ďalšie kurzy z pestrej ponuky, ktorú Chefparade ponúka! 

Zuzana

Skvelé kurzy, príjemná atmosféra a vynikajúce jedlo.
Zatiaľ som bola na dvoch (španielska kuchyňa, mini pavlovky) a určite neboli posledné.
 
Odporúčam naozaj každému + super aj ako nápad na darček pre niekoho blízkeho. 

Nikola

    Najčastejšie otázky

    Môžem prísť na kurz sám?

    Samozrejme. Účastníci kurzu varenia sú rozdelení do dvojíc, v ktorých budú variť. Ak sa rozhodnete prísť vo dvojici, obaja účastníci kurzu platia  plnú sumu za účasť na kurze varenia.

    Kedy zverejníte ďalšie termíny kurzov varenia?

    Termíny nových kurzov vypisujeme pravidelne po 15. dni v mesiaci, vždy na nasledujúci mesiac.

    Prázdny

    Mohlo by sa Vám tiež páčiť

    Prázdny

    Čo budeme variť

    Guacamole so zeleninovými tyčinkami
     

    Jarná zeleninová polievka s haluštičkami
     

    Singapurské rezance
     

    Mini carrot cakes
     

    Nastavenia ochrany súkromia

    Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...