Kontakt     I     Štúdiá    I     O Chefparade

SK     EN

Košice  PO - PIA (10 - 17)
0948 796 397

Bratislava  PO - PIA (10 - 17)
0948 234 553

   0948 234 553   |     info@chefparade.sk

Makrónky

Naučte sa pripraviť dokonalé makrónky a príďte si k nám po zručnosti a vychytávky, ktoré v žiadnych knihách nenájdete!

Bratislava, Miletičova 60
Nedeľa, 29.01.2023
10:00 - 13:30

Prázdny

Makrónky

Bratislava, Miletičova 60
  • nedeľa 29.01.2023 / 10:00 - 13:30
    Bratislava, Miletičova 60
8 voľných miest
99,00 €

Makrónky

Naučte sa pripraviť dokonalé makrónky a príďte si k nám po zručnosti a vychytávky, ktoré v žiadnych knihách nenájdete!

Francúzske makrónky sú celosvetovo veľmi populárnou sladkosťou a v Paríži sú dokonca najpredávanejším dezertom.

Poďte sa s našou profesionálnou cukrárkou naučiť, ako si tento luxusný a neobyčajný dezert vytvoriť vlastnoručne! Tieto lahodné mandľové koláčiky rôznych farieb a príchutí, plnené fantastickým krémom, upútajú pozornosť všade kde sa objavia. Pozor, ich výroba nie je jednoduchá, je to priam alchýmia.
Záleží snáď úplne na všetkom – na váhe surovín, ich teplote, teplote pri príprave, koľkokrát ste cesto pomiešali a snáď aj na tom, či vonku prší... Avšak naša cukrárka vás všetko od A po Z naučí, prezradí vám svoje najobľúbenejšie náplne a vy potom môžete rovnako ako Parížania, ohurovať svojich blízkych alebo hostí týmto nevídaným, vlastnoručne vyrobeným nóbl dezertom! Zo žĺtkov si na záver pripravíte jemný citrónový krém lemon curd, ktorý odnesiete domov v sklenej nádobe.

Ak ste milovnkom sladkých zážitkov, nahliadnite aj do ponuky ďalších kurzov z kategórie Sladká škola vedených odborníkmi z fachu. Všetky cukrárske kurzy našej školy varenia sú zamerané na zdokonalenie sa v pečení sladkých špecialít, hravo ich však zvládnu aj začiatočníci. Tešiť sa môžete aj na užitočné rady a triky našej trpezlivej cukrárky, ktoré vás v pečení posunú na vyššiu úroveň. 

Čo budeme variť

Makrónky

lahodné rôznofarebné makrónky pripravované talianskou metódou s cukrovým rozvarom

Krémy rôznych príchutí

vanilková a čokoládová ganache, malinový krém, pistáciový krém

Lemon curd
citrónový krém zo žĺtok, ktorý si so sebou vezmete domov v sklenej nádobke

Na tomto kurze vás čaká aj malý bonus:  

Welcome drink - Prosecco a drobné občerstvenie počas celého kurzu

Túžba po kvalitných zákuskoch ju priviedla k pečeniu, ktoré sa stalo jej záľubou, relaxom i prácou.

  Ivana HraškováI   šéfkuchár kurzu

Ako kurz prebieha

Po príchode a uvítaní rozdelí náš šéfkuchár všetkých účastníkov do dvojíc. V prípade, že ste prišli sám/sama, nemusíte sa báť, určite k vám nájdeme správneho parťáka na varenie.

Na kurz nie je potrebné si čokoľvek nosiť. Suroviny, kuchynské náradie, zástery či take away boxy sú súčasťou kurzu.

O pitný režim mať núdzu nebudete - všetky nealkoholické nápoje sú zahrnuté v cene. Za poplatok sú alkoholické nápoje ako pivo či víno slovenskej aj svetovej produkcie, ktoré nájdete v našej ponuke. Na mieste majú účastníci tiež možnosť zakúpiť si koreniny a ingrediencie, ktoré používame aj na našich kurzoch. Platba je možná priamo u kuchára pred alebo po kurze - v hotovosti.

Všetky recepty vám po uskutočnení vášho kurzu varenia zašleme emailom do 5 nasledujúcich dní.

Čo o kurzoch hovoria ich účastníci?

Výborné kurzy varenia. Určite odporúčam pre jednotlivcov, páry, aj pre skupiny. Vzdelávať sa máme celý život a naučiť sa nový recept na jedlo, ktoré vám vždy chutilo v reštike a doma ste sa ho báli skúsiť je skvele strávený čas.

Naučíte sa, dobre sa najete, zabavíte - skvelé na príjemný večer. Páči sa mi rôznorodosť kurzov a kuchýň, ktoré si viete vyskúšať, príjemné pracovné prostredie a skvelí kuchári a kuchárky.

Naposledy sme boli na "Cesta okolo sveta" so šéfkuchárom Marošom a atmosféra bola úžasná, jedlo výborné (veď sme si ho varili pod dozorom sami ) a máme len tie najlepšie spomienky a skúsenosti. Ďakujeme! :)

Katarína

Ďakujem za skvelý zážitok…
Bol som prvý krat (dostal somto ako darček k narodkám)
a bolo to super. Výborný lektor, výborne steaky a ešte som sa aj bombovo na/prejedol. :)
Určite by som vyskúšal aj ďalší kurz.

Vlado

S kolegynkami sme absolvovali kurz Francúzska kuchyňa pre milovníkov jedla a vína PREMIUM Plus.
Bola som prvýkrát a bola som nadmieru spokojná - príjemná atmosféra, profesionalita vo všetkých detailoch, pán kuchár "prezrádzal" aj tajné grify receptov, ochotne a milo nás sprevádzal celým večerom.

Vínka, ktoré sme ochutnávali, boli skvelé. Celý večer sme si užili, relaxovali pri výnimočnom jedle a vínku a ešte sme sa aj naučili ako jedlá pripraviť. Určite si zopakujem, je z čoho vyberať . :)

Mária

Ďakujeme za perfektne strávené popoludnie v príjemnej spoločnosti a so skvelým jedlom. :)
N
a kurze domácej indickej kuchyne sme sa veľa naučili
a určite vyskúšame aj ďalšie kurzy z pestrej ponuky, ktorú Chefparade ponúka! 

Zuzana

Skvelé kurzy, príjemná atmosféra a vynikajúce jedlo.
Zatiaľ som bola na dvoch (španielska kuchyňa, mini pavlovky) a určite neboli posledné.
 
Odporúčam naozaj každému + super aj ako nápad na darček pre niekoho blízkeho. 

Nikola

    Najčastejšie otázky

    Ako teraz prebiehajú kurzy varenia Chefparade v súvislosti s pandémiou Covid-19?

    Kurzy varenia aktuálne prebiehajú v bežnom režime bez odmedzení.

    Môžem prísť na kurz sám?

    Samozrejme. Účastníci kurzu varenia sú rozdelení do dvojíc, v ktorých budú variť. Ak sa rozhodnete prísť vo dvojici, obaja účastníci kurzu platia  plnú sumu za účasť na kurze varenia.

    Kedy zverejníte ďalšie termíny kurzov varenia?

    Termíny nových kurzov vypisujeme pravidelne po 15. dni v mesiaci, vždy na nasledujúci mesiac.

    Prázdny
    Prázdny

    Mohlo by sa Vám tiež páčiť

    Prázdny

    Nastavenia ochrany súkromia

    Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...