Prázdny
Mušle slávky „na buzaru“
4kg čerstvých Sláviek 2ks citrónu 200g cibule 2g čierneho mletého korenia 4g soli 500ml bieleho vína 300g lúpaných paradajok 100g strúhanky 150g olivového oleja 50g cesnaku 50g petržlenovej vňate 500ml vody (alebo vývaru) | |
Cibuľu a cesnak orestujeme na olivovom oleji. Pridáme čerstvé slávky, zalejeme bielym vínom a pridáme paradajky. Varíme, pokiaľ sa slávky neotvoria. Potom ich posypeme strúhankou a necháme omáčku zhustnúť. Na záver dochutíme soľou, korením a nasekanou vňaťkou. Podávame s citrónom | |
10 | |
20 minút |
Prázdny

Dlhoročné skúsenosti
na trhu od roku 2012

Jedinečný zážitok
Zažite neopakovateľný

Darček k objednávke
s rodinou či kamarátmi.

Všetko požičiame
večer plný chutí