Kontakt     I     Štúdiá    I     O Chefparade

SK     EN

Košice  PO - PIA (10 - 17)
0948 796 397

Bratislava  PO - PIA (10 - 17)
0948 234 553

   0948 234 553   |     info@chefparade.sk

Prázdny

Dubrovačka rožatá

Article text...
10ks vajíčok 200g kryštálového cukru 10g vanilkového cukru 1l mlieka 200g cukru na karamel extrakt z ruže
Z cukru a vody pripravíme karamel a pridáme doň extrakt z ruže. Karamelom vytrieme nádobu, v ktorej budeme rožatú pripravovať. Vajíčka, cukor, mlieko a vanilkový cukor vyšľaháme tak, aby sa cukor poriadne rozpustil. Pridáme extrakt z ruže a nalejeme do formy alebo nádoby vytretej karamelom. Pečieme vo vodnom kúpeli pri teplote 140 stupňov asi 1 hodinu. Potom krém vyklopíme a nakrájame na porcie.
10
Prázdny

Dlhoročné skúsenosti
na trhu od roku 2012

Jedinečný zážitok
Zažite neopakovateľný

Darček k objednávke
s rodinou či kamarátmi.

Všetko požičiame
večer plný chutí

Nastavenia ochrany súkromia

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...