Prázdny
Dubrovačka rožatá
10ks vajíčok 200g kryštálového cukru 10g vanilkového cukru 1l mlieka 200g cukru na karamel extrakt z ruže | |
Z cukru a vody pripravíme karamel a pridáme doň extrakt z ruže. Karamelom vytrieme nádobu, v ktorej budeme rožatú pripravovať. Vajíčka, cukor, mlieko a vanilkový cukor vyšľaháme tak, aby sa cukor poriadne rozpustil. Pridáme extrakt z ruže a nalejeme do formy alebo nádoby vytretej karamelom. Pečieme vo vodnom kúpeli pri teplote 140 stupňov asi 1 hodinu. Potom krém vyklopíme a nakrájame na porcie. | |
10 |
Prázdny

Dlhoročné skúsenosti
na trhu od roku 2012

Jedinečný zážitok
Zažite neopakovateľný

Darček k objednávke
s rodinou či kamarátmi.

Všetko požičiame
večer plný chutí