Prázdny
Chobotnica na grile
2kg celej chobotnice 100g mrkvy 100g zeleru 100g petržlenu 2ks citrónu 50g cibule 2g bobkového listu 2g nového korenia 4g celého čierneho korenia 50g soli 100ml bieleho vína 100ml octu 50ml repkového oleja 50ml olivového oleja 20g cesnaku 1 hlavička ľadového šalátu 50g kapár 2l vody | |
Na repkovom oleji orestujeme koreňovú zeleninu (mrkvu, zeler, petržlen a cibuľu). Pridáme nové korenie, čierne korenie a celý bobkový list. Potom zalejeme vodou, octom, vínom a privedieme do varu. Do takto pripravenej várky vložíme očistenú chobotnicu a pomaly ju varíme do mäkka - cca 45 minút. Chobotnicu potom vyberieme a necháme vychladnúť. Vychladnutú chobotnicu nakrájame na porcie a opekáme na grile do zlatista. Podávame na ľadovom šaláte, dochutenom citrónom, kaparami a olivovým olejom s cesnakom. | |
10 | |
50 minút |
Prázdny

Dlhoročné skúsenosti
na trhu od roku 2012

Jedinečný zážitok
Zažite neopakovateľný

Darček k objednávke
s rodinou či kamarátmi.

Všetko požičiame
večer plný chutí