Kontakt     I     Štúdiá    I     O Chefparade

SK     EN

Košice  PO - PIA (10 - 17)
0948 796 397

Bratislava  PO - PIA (10 - 17)
0948 234 553

   0948 234 553   |     info@chefparade.sk

Prázdny

Chobotnica na grile

Article text...
2kg celej chobotnice 100g mrkvy 100g zeleru 100g petržlenu 2ks citrónu 50g cibule 2g bobkového listu 2g nového korenia 4g celého čierneho korenia 50g soli 100ml bieleho vína 100ml octu 50ml repkového oleja 50ml olivového oleja 20g cesnaku 1 hlavička ľadového šalátu 50g kapár 2l vody
Na repkovom oleji orestujeme koreňovú zeleninu (mrkvu, zeler, petržlen a cibuľu). Pridáme nové korenie, čierne korenie a celý bobkový list. Potom zalejeme vodou, octom, vínom a privedieme do varu. Do takto pripravenej várky vložíme očistenú chobotnicu a pomaly ju varíme do mäkka - cca 45 minút. Chobotnicu potom vyberieme a necháme vychladnúť. Vychladnutú chobotnicu nakrájame na porcie a opekáme na grile do zlatista. Podávame na ľadovom šaláte, dochutenom citrónom, kaparami a olivovým olejom s cesnakom.
10
50 minút
Prázdny

Dlhoročné skúsenosti
na trhu od roku 2012

Jedinečný zážitok
Zažite neopakovateľný

Darček k objednávke
s rodinou či kamarátmi.

Všetko požičiame
večer plný chutí

Nastavenia ochrany súkromia

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...