• Meno
  • E-mail

Šéfkuchári školy varenia

Chefkuchár

Je šikovný, ovláda všetky recepty, a má bohaté skúsenosti. Chef chefov, najlepší medzi výbornými. Kuchár, ktorý sa s nožom v ruke už narodil a nemá problém vykúzliť výborné jedlo na počkanie. Prihláste sa na jeho kurz a budete o krok vpred.
Najbližší kurz s týmto kuchárom

August 4. | 18:00Street Food

Adam Klas

Je zástancom rýchlej a modernej kuchyne, avšak preferuje zdravú stravu. Kladie dôraz na finálny vzhľad jedla. Momentálne pôsobí ako zástupca šéfkuchára v hoteli Matyšák. Pôsobil v Rakúsku a Nemecku, kde nadobudol cenné skúsenosti v oblasti gastronómie. V roku 2011 sa zúčastnil Olympiády kuchárov a cukrárov v Erfurte, kde spolu s tímom získal bronzovú medailu. Predchádzajúce skúsenosti: Hotel Mercure Bratislava****, Restaurant Hotel Veltlin **** Poysdorf, Restaurant HoremmerHof, Nemecko. Adam u nás vedie kurzy Steaky I, II, Mäso, mäso, mäso a Ryby-Rybky.

Milan Čas

V gastronómii pôsobí už vyše 30 rokov. Kuchyňa bola od detstva „miestom“, kde najradšej trávil chvíle. Pre firmu AVANTI zakladal na Slovensku sieť reštaurácií HOT POT, neskôr ako GASTRO-Manager riadil gastronómiu sieti VIVA CS OMV. Milanovou špecialitou je Viedenská kuchyňa. Rád tiež pripravuje jedlá zo šalátov a zeleniny. Momentálne sa špecializuje na prípravu Raw Food produktov. Je takisto odborníkom na prípravu praliniek. Milan u nás vedie kurzy Mäso, mäso, mäso, Talianska a Francúzska kuchyňa, Raw Food, Výroba čokoládových praliniek.
Najbližší kurz s týmto kuchárom

Júl 29. | 18:00Talianske vychytávky

Tomáš Klein

Už ako malý chlapec si chcel otvoriť vlastnú reštauráciu. Kuchára robí od 15 rokov a páči sa mu, keď vidí radosť v ľudských tvárach pri ochutnávaní jeho jedál. Varieva taliansku, či francúzsku kuchyňu, no najviac mu učarovala ázia a sushi. Ako šéfkuchár pracoval v reštaurácií Robinson v Nitre, Sushi time a Kungfood v Bratislave, v reštaurácii Flubbers pripravoval pasta a gril. V súčasnosti si jeho majstrovské jedlá môžete vychutnať v Sushiki v Trnave. Tomáša u nás stretnete na kurzoch Sushi I a Sushi II, Thajská kuchyňa, To najlepšie z Ázie či WOK špecility.

Dominika Mullerová

Vyštudovala hotelovú akadémiu v Bratislave a ako kuchárka pracuje už 10 rokov. Páči sa jej, že gastronómia je veľmi rozmanitá, dá sa v nej experimentovať, ale predovšetkým nie je to len o tom, ako čo človek ochutí, ale aj o tom ako čo pripraví a naservíruje. Človek je najskôr očami, jedlo musí pekne vyzerať aj po estetickej stránke. Pracovala v Hoteli Holiday Inn. Svoje tajné triky vám prezradí na kurzoch prípravy Steakov.
Najbližší kurz s týmto kuchárom

August 3. | 18:00Mexická kuchyňa

Kundan Baghel

Varenie je jeho vášeň, jeho život a varenie miluje. Zručnosti vo varení nadobudol v popredných Indických hoteloch The Taj Hotels Resort & Palaces, neskôr pracoval v Pan Asian Restaurant Fou Zoo v Bratislave ako šéfkuchár dezertov a jeho špičkové jedlá ste mohli ochutnať i v HOTELI SHERATON. Momentálne pôsobí ako šéfkuchár siete vegetariánskych reštaurácií Thali. Zúčastnil sa World Association of Chef Society (WACS), kde vyhral 3x striebornú medailu. Kundan u nás vedie kurz Maharažda India a Voňavá India.
Najbližší kurz s týmto kuchárom

August 4. | 18:00Voňavá India s rodeným Indom

Michal Hečko

Po kuchyni sa začal motať v roku 2005 na Malte. Vo Fortina Spa Resort 5*– Taste restaurant so zameraním na vietnamskú a stredomorskú kuchyňu - sa vypracoval od commis chef cez chef de partie. Šéfkuchárčinu okúsil v Brazílskej churrascarie a v Scarlet lounge. Po návrate na Slovensko pracoval v Modre v rodinnom Hoteli Sebastian. Odtiaľ prešiel do Hotela Mercure v Bratislave, kde ako šéfkuchár po Tomášovi Sikovi pôsobí dodnes. Michal je vychutnávač a špecialista na stredomorskú, francúzsku, ale aj slovenskú kuchyňu.

Juraj Kolarik

V kuchyni sa motal už ako chlapec. Mama je Srbka, takže rodinná kuchyňa bola ovplyvnená balkánskymi chuťami. Počas svojho zamestnania zbieral skúsenosti od kuchárov a prevádzkarov v mnohých reštauráciách nachádzajúcich sa v centre Bratislavy. Je vyhlásený tým, že vždy vie niečo nové pripraviť zo surovín, ktoré má práve poruke. Obyčajné suroviny, žiadne recepty, len správne kombinácie surovín a chutí – to je Jurajov kuchársky štýl. Juraja stretnete na kurzoch stredomorskej kuchyne, steakoch, vyzná sa i v kuchyni slovenskej, španielskej a ázijskej.

FOODLOVER.sk

2 mladé milovníčky dobrého a zdravého jedla. Spája ich vášeň pre varenie a pečenie a presvedčenie, že zdravý a dobrý život môže byť plný vychutnávania. A to bez výčitiek. Okrem tvorby receptov sa venujú i nápaditému foodstylingu. Sú to gurmánky, ktoré chcú svetu priniesť pôžitok zo zdravého jedla a preto s nimi začala spolupracovať aj škola varenia Chefparade. Vedú u nás kurz "Kreatívne gurmánstvo", kde vás naučia pripravovať fantastické paleo pokrmy a využiť potraviny tak, ako by ste to nečakali!
Najbližší kurz s týmto kuchárom

August 6. | 11:00Zdravé pečenie s foodlover.sk

Martin Pollák

Je neodmysliteľnou súčasťou Chefparade tímu už od roku 2011. Svoje skúsenosti získal varením v mnohých prestížnych hoteloch a reštauráciách v Írsku, Česku a na Slovensku. Jeho tipy a triky ako uvariť chutné a vyvážené jedlo sú na nezaplatenie a sme veľmi radi, že Vám prostredníctvom našich kurzov sprostredkujeme tento kulinársky poklad. Špecializuje sa u nás na španielsku a taliansku kuchyňu, sushi a steaky.
Najbližší kurz s týmto kuchárom

August 2. | 18:00Sushi I.

Zdeněk Michálek

Rodák z Brna pôsobil ako kuchár a šéfkuchár vo Švajčiarsku, Nemecku, Rakúsku a v Čechách, i ako šéfkuchár Hotela Bratislava. Aj keď rád varí jedlá z celého sveta, dôraz kladie najmä na sezónne využitie surovín. Rád experimentuje, skúša nové recepty a snaží sa kombinovať klasickú kuchyňu s modernou. Je absolventom Yves Thuries Culinary Academy - odbornej školy pre profesionálnych kuchárov ocenený medzinárodným certifikátom. V Chefparade škole varenia vedie hlavne kurzy Francúzskej a Talianskej kuchyne.

Mirka Švecová

Nadšenec do pečenia, dvorná cukrárka Chefparade tímu šéfkucharov. To je Mirka, ktorú u nás stretnete počas kulinárskych teambuildingov, ale i na kurzoch pečenia - Cupcakes, Cheesecakes, Brownies a kurze Torty s Mirkou. Tešiť sa môžete nielen na to, že sa naučíte piecť navychytenejšie dezerty, ale dozviete sa aj množstvo praktických rád, ktoré využijete pri akomkoľvek pripravovaní sladkostí a pečení.
Najbližší kurz s týmto kuchárom

August 21. | 11:00Torty s Mirkou

Martina Grňová

Milovníčka jedla, varenia a zdravého pečenia. Začínala ako food blogerka, ale jej vášeň pre jedlo a túžba plniť si sny ju priviedli až k založeniu si vlastnej firmy. Podniká so zdravými tortami a pripravuje cateringy. Jej snom je mať vlastnú kaviarničku a písať kuchárske knihy. Okrem jedla miluje posilňovňu a inline korčulovanie. V kuchyni je veľmi kreatívna a inšpiruje vás k obmene obľúbenej klasiky na zdravé alternatívy. V Chefparade ju nájdete na kurzoch zdravého pečenia, ale i kurzoch talianskej a thajskej kuchyne.
Najbližší kurz s týmto kuchárom

Júl 31. | 17:00Tajomstvo Masterchefa

Jan

Jana stretnete hlavne počas vašich firemných teambuildingových akcií alebo stretávok, kde Vás nielen naučí variť, ale pobaví svojimi historkami nielen z oblasti varenia. Steaky a mäso sú jeho doménou.
Najbližší kurz s týmto kuchárom

August 2. | 18:00Perfektné steaky II.

Najbližší kurz s týmto kuchárom

August 7. | 11:0030 minútové recepty inšpirované Jamiem

Dušan Plichta

Dušan je dobrodruhom a nadšencom, ktorý spája gastronómiu so zdravou výživou. Ako bývalý tanečník Lúčnice, triatlonista a expert na jedlá svetových kuchýň ponúka inovatívny, gurmánsky prístup k výživovému poradenstvu. Dušanovou víziou je ukázať ľuďom široké možnosti plnohodnotnej a kvalitnej výživy. Dušan sa vyžíva v bádaní a aplikácii najnovších poznatkov z vedy a výskumu, ktoré prepája s gastronomickými skúsenosťami, ktoré získal cestovaním po svete. V Chefparade vedie pre Vás kurz "Vylepšené recepty".
Najbližší kurz s týmto kuchárom

August 11. | 18:00Vylepšené recepty podľa Dušana Plichtu

Tomáš Žák

Medzi Tomoášove kuchárske skúsenosti patria angažmá v bratislavskej reštaurácii Alizé i Tulip house. Dve sezóny strávil na lodných výpravách pre viac ako 200 ľudí ako Sous chef a následne ako šéfkuchár. Poslednou jeho zastávkou bolo kuchárčenie v Bowlingovom národnom centre. Dnes pripravuje vychýrené obedy v reštaurácii Chefzone v Digital parku na Eisteinovej a v Chefparade vedie a do tajov kuchárčenia vás zavedie na kurzoch Talianskej a Francúzskej kuchyne, ktoré sú jeho srdcovkou.